Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

"Του κάδου του πολλά βαρύ..."

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Ζ.
Ανατολικός Περιφερειακός Δρομος Κιλκίς Έχει 5 μέρες ο κάδος πεσμένος κάτω.  Περνάει το απορριμματοφόρο παίρνει τα σκουπίδια που αφήνουν οι Δημότες Κιλκίς απ' έξω, ενώ ο κάδος παραμένει πεσμένος κάτω.

Σκοτώθηκε 71 ετών γυναίκα σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (12 Αυγούστου 2022) και ώρα 12.05 περίπου, στο 16 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου - Παραλιμνίου Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 71 και 75 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική πινακίδα σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 71χρονης και τον τραυματισμό του 73χρονου και της 75χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Παρεκκλήσια ή παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης σε κοινόχρηστους χώρους;

Γράφει η Πάολα Χαραλαμπίδου
Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του αιτήματος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου για τοποθέτηση μικρού προκάτ παρεκκλησίου στην Πλατεία Ειρήνης.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Σύμφωνα με τον Ν.4512/2018 και κατόπιν της από 07/07/2022 απόφασης του Δ.Σ. (πρακτικό ν.25) του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, καλούνται τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 22-08-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, που βρίσκονται στο Κιλκίς επί της οδού Εθν.Αντίστασης 10 με Θεσσαλονίκης γωνία – 1ος όροφος, με θέματα:

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Μιλτιάδη Κουτσουγιάννη

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλο το προσωπικό του δήμου και της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του επί σειρά ετών υπαλλήλου, Μιλτιάδη Κουτσουγιάννη.
Καλό παράδεισο αγαπητέ συνεργάτη.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις «Στο Φως του Φεγγαριού» στους αρχαιολογικούς χώρους Παλατιανού και Ευρωπού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει ότι αναβάλλονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Στο Φως του Φεγγαριού» στους αρχαιολογικούς χώρους Παλατιανού και Ευρωπού, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το χρόνο πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

(Video) Ο Ιερέας Κωνσταντίνος Σαββίδης ψάλλει τα Εξαποστηλάρια για την Κοίμηση της Θεοτόκου

 
Ο Ιερέας Κωνσταντίνος Σαββίδης ψάλλει τα Εξαποστηλάρια για την Κοίμηση της Θεοτόκου, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022.

Πορεία προσφυγιάς στο Δροσάτο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, με ποντιακό πληθυσμό, σας προσκαλούν την Παρασκευή 12/08/2022 και ώρα 20:30 στο Δροσάτο Κιλκίς, για την έναρξη των εκδηλώσεων μνήμης του έτους προσφυγικού ελληνισμού.

Ο σύλλογος ΧΩ.Μ.Α διοργανώνει το 1ο KILKIS RALLY CROSS

Ο σύλλογος ΧΩ.Μ.Α. (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς) διοργανώνει το 1ο KILKIS RALLY CROSS και μαζί έναν αγώνα ατομικής χρονομέτρησης. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 17 και 18 Σεπτεμβρίου και ο χώρος διεξαγωγής είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο Κιλκίς, στην είσοδο της πόλης. Είναι ένας αγώνας μικτού τερέν σε άσφαλτο χώμα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ολα τα CROSS CAR- BUGGY- ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ καθώς επίσης και όλες οι κατηγορίες αγωνιστικών αυτοκινήτων Ν,Α,Ε&R. Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τον εθνικό κανονισμό αγώνων.

(Video) Εκδήλωση ενημέρωσης για τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής Πεδινού - Καμπάνη

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής Πεδινού - Καμπάνη, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022.