Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ρίψεις από αέρος, εμβολίων –δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων στο νομό Κιλκίς

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν από χθες 1η Ιουνίου 2023 ρίψεις , από αέρος, εμβολίων –δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων στην περιοχή της Π.Ε. Κιλκίς

Εγκαίνια του Ησυχαστηρίου Αγίου Γεωργίου–Παναγίας Παραμυθίας Ανύδρου - 92 φωτογραφίες

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Τελέσαμε το Σάββατο τα εγκαίνια του Καθολικού στο Ιερό Γυναικείο Ησυχαστήριο Αγίου Γεωργίου–Παναγίας Παραμυθίας Ανύδρου, πλησίον των Γιαννιτσών.

Υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου στο Κιλκίς με θέμα "Την εξάρτηση γνωρίζω... στη ζωή μου δεν καπνίζω"

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος υλοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Π. “ΝΗΡΕΑΣ” βιωματικό εργαστήρι με θέμα “Την εξάρτηση γνωρίζω στη ζωή μου δεν καπνίζω”. Το εργαστήρι, διάρκειας μιάμισης ώρας απευθυνόταν σε παιδιά 11 και 12 χρονών και συμμετείχαν συνολικά 15 άτομα. Στόχο είχε τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης, να μιλήσουν για τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος και να εντοπίσουν υγιείς συνήθειες/ συμπεριφορές που θα τα προστατεύσουν αργότερα στη ζωή τους.

Κ. Τσαουσίδης: "Χαρτοπόλεμος" για τους φόρους, για να κρύψουν τη σύμπλευση

Υπογράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ
Έναν «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γύρω από τη φορολογία παρακολουθούμε αυτές τις μέρες την οποία πυροδότησε τοποθέτηση της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Ελ. Χρονοπούλου, ότι «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».