Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Στην ΙΜ Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γρίβας Γουμένισσας ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης

Στην αρχιερατική θεία λειτουργία, στην Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γρίβας Γουμένισσας, παρέστη, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ

Ανακοίνωση Εργατικού κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη Γενική Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Κυριακή 1 Μαΐου 2022 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Στην Στις 8 Μαΐου εκλέγονται τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Στην τελική ευθεία για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το «σπάσιμο» των κομματικών τειχών και την εδραίωση ενός ανοικτού κόμματος με την ανάδειξη των μελών του σε κεντρικούς πρωταγωνιστές, μπαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Διαδικτυακή βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος Πάνος Ιωαννίδης "Ο καιρός των ρόδων"

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, η ΑΜΚΕ Future Library και οι Εκδόσεις Κέδρος, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του μυθιστορήματος του Πάνου Ιωαννίδη "Ο καιρός των ρόδων" την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 στις 19:30.

Κορωνοϊός (26/4/2022): 4.727 νέα κρούσματα (21 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 41 θάνατοι και 267 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.727. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.290.895 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 121 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 121.432(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ντροπή

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα έξω από το Δημαρχείο του Κιλκίς με την Πρόεδρο της ΚΔΕΚ και τον Δήμαρχο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με την κυρία που διατηρούσε μέχρι πρότινος….το κυλικείο του ΚΑΠΗ. Μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων και λοιπών πολιτών η 
Πρόεδρος της ΚΔΕΚ κάλεσε και την αστυνομία.

(Video) Αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία για απομάκρυνση φθαρμένων ελαστικών από το λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία για απομάκρυνση φθαρμένων ελαστικών από το λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

Κιλκίς: Ημερίδα - Διάλεξη με θέμα, "Οι γεωπολιτικές εξελίξεις μετά την πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία"

Η ΔΕΕΠ Ν.Δ  νομού Κιλκίς διοργανώνει Ημερίδα - Διάλεξη με θέμα, "Οι γεωπολιτικές εξελίξεις μετά την πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία - Η Ελλάς μέσα στη νέα πραγματικότητα".