Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πλούσιες και μοναδικές οι εμπειρίες των μικρών αθλητών της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στην Ξάνθη

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με την αθλητική τους επίσκεψη στο προπονητικό Κέντρο της SKODA Ξάνθης όπου εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα υποδομών της, παρακολούθησαν και το παιχνίδι της SUPERLEAGUE ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, στον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Πάικου

Ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έδωσε παρών και στον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Πάικου. Τα μέλη του συμμετείχαν τόσο στο κομμάτι του εθελοντισμού της διοργάνωσης όσο και στο αγωνιστικό της κομμάτι. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου! Ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς τους εύχεται καλή αποθεραπεία και καλή επιτυχία στους επόμενους αγωνιστικούς τους στόχους!

Η Eurobank βράβευσε τους αριστούχους αποφοίτους των νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροια η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Νέα ψηφιακή συνεργατική πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
Η ΜΗΤΙΔΑ (http://www.mitida.gr/) αποτελεί ένα καινοτόμο, φιλικό και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον που αναπτύχθηκε από το ΕΚΤ και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποβοηθήσει τη συνεργατική δραστηριότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας στην ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου και την προώθηση της ενεργούς συμμετοχής των μαθητών.

Δεν κατάφερε τελικά ο Εύαθλος Πολυκάστρου να κάμψει τον Α.Σ. Καρδίτσας

Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015 Κλειστό Γήπεδο Πολυκάστρου 
4η αγωνιστική πρωταθλήματος μπάσκετ Γ΄Εθνική
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 50-57
Σε ένα παιχνίδι θρίλερ με το ακλόνητο φαβορί για άνοδο στην Β΄ Εθνική ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ο Εύαθλος Πολυκάστρου έκανε κατάθεση αλλά δεν τα κατάφερε σε ένα κατάμεστο γήπεδο να κάμψει μια ομάδα έμπειρη και με υψηλό μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Έναρξη των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων για την αντιμετώπιση της λύσσας

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η έναρξη των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων για την αντιμετώπιση της λύσσας στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για πρόσληψη 226 ατόμων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας


Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 4Κ/2015του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής καιΥποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Συμμετοχή «ΒηματίΖΩ» στο Πανελλήνιο Παναναπηρικό Συλλαλητήριο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Το Δ.Σ, τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», αποφασίσαμε ομόφωνα να συμμετάσχουμε στο Πανελλήνιο Παναναπηρικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα.

Lgbtiq+ πάρτι ενίσχυσης του κινήματος στις Σκουριές

Δελτίο τύπου Rainbow Attack 
Dance and Fight!
Lgbtiq+ πάρτι ενίσχυσης του κινήματος στις Σκουριές
την Παρασκευή 6 Νοέμβρη μετά τις 9 το βράδυ στο Μικρόπολις
Στις 23 Αυγούστου η συντρόφισσα Γεωργία Καρα κωνσταντινίδου, ενεργό μέλος της Rainbow Attack, είχε την ατυχία να βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομικής καταστολής στη Χαλκιδική, μετά τη μεγάλη διαδήλωση στις Σκουριές ενάντια στις αυθαιρεσίες της Eldorado Gold.

Επίδομα θέρμανσης: «Κλειδώνει» στα 60 λεπτά το λίτρο – Νέα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

Πετρέλαιο θέρμανσης με τιμή χαμηλότερη ακόμα και από τα 60 λεπτά το λίτρο θα μπορούν να προμηθευτούν φέτος, περίπου 500.000 δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Νέες εγκρίσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+

Το ΚΕΚ- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την υποβολή συγκεκριμένων σχεδίων στην τελευταία περίοδο υποβολής αιτήσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ έλαβε την έγκριση για υλοποίηση πέντε (5) σχεδίων διακρατικής συνεργασίας.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Η λεπίδα έρχεται... αρκετά πληρώσαμε"


"Φτάνει πια! ΟΧΙ τα Φαρμακεία στα χέρια των εργολάβων"

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
"Ο Φ.Σ Κιλκίς, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 01-11-15 και μετά την δημοσίευση της ΚΥΑ για το ιδιοκτησιακό των Φαρμακείων, δηλώνει την αντίθεσή του τόσο όσον αφορά την ουσία αλλά και την φιλοσοφία μιας τέτοιας υπουργικής απόφασης.

Kinesis Gym Kilkis: Προσφορά για τους λάτρεις της πρωινής γυμναστικής

Για τους λάτρεις της πρωινής γυμναστικής ....Χρήση παροχής γυμναστηρίου και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης με προνομιακές τιμές!

Κιλκίς: Το ταξίδι της μητρότητας - Εγκυμοσύνη, Μητρότητα, Θηλασμός


Συμπαράσταση στους εργαζόμενους των ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Υπογράφουν οι Συνταξιούχοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς-Παιονίας
"Οι Συνταξιούχοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς-Παιονίας, συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους συναδέλφους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα τους κατά των συνεχόμενων αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλονται και με το 3ο Μνημόνιο και στοχεύουν στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους, στην πλήρη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στη μείωση των συντάξεων, στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των ΟΤΑ, στη σκληρή φοροεπιδρομή κ.λ.π.

Ψηφίζουν οι συνταξιούχοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς

Καλούνται οι συνταξιούχοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς-Παιονίας να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία. Οι εκλογές θα γίνουν τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη 2015 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς.

Στο Κιλκίς καταυλισμός 3000 προσφύγων

Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υστερία για φόρους- Επιδρομή (χωρίς έλεος) στις πενταροδεκάρες των νοικοκυριών·»Πεθαίνει το ΕΣΥ» λέει ο αρμόδιος υπουργός- Τι είπε για προσλήψεις·Ο Κατρούγκαλος επιμένει σε αύξηση εργοδοτικών εισφορών για τις συντάξεις
ΕΘΝΟΣ ·Όλο το σχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια» - Οι 4 βασικότερες ρυθμίσεις ·»Κάθε μέρα γυρνάω χωρίς ψάρια αλλά με την ψυχή γεμάτη» - Ο καπετάν Στέφανος έσωσε 200 ζωές στο Αιγαίο·Εκλογές στην Τουρκία- Ο Ερντογάν ξανακέρδισε τον θρόνο του

Ιδανικός αυτόχειρας ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Ηρακλής Αμπελοκήπων 0 - 1
Μια ήττα που δεν περίμενε κανείς και που "χαλάει" ότι χτίσθηκε με κόπο την προηγούμενη Κυριακή (ισοπαλία 0 – 0) στην Καβάλα έτσι ώστε να μιλάμε για ιδανικούς αυτόχειρες σημειώθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς όπου ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο του τον εκ των δύο ουραγών, της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων.