Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Επισκεφθείτε το Δήμο Παιονίας (και αν δε σας κάνει κόπο και την Ειδομένη)



Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης
Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης ασχολείται ενεργά (εθελοντικά και άμισθα) με θέματα κοινωνικά, πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος όσον αφορά την Ειδομένη και την ευρύτερη περιοχή μας. Διαθέτουμε ιστοσελίδα (www.idomeni.gr), όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλες μας τις δράσεις της δεκαετούς και πλέον ύπαρξής μας.

Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Υπενθυμίζουμε στο αναγνωστικό μας κοινό ότι και κατά τον Μήνα Αύγουστο το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού έχει ως εξής:

Κορωνοϊός (5/8/2021): 2.800 νέα κρούσματα (13 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 12 θάνατοι και 192 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι
2.800, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 506.672 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.  Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 154 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.829 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

SOS για το νομό Κιλκίς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021


Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 06-08-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: «Τα αρχαιολογικά ευρήματα να παραμείνουν στη θέση τους…»


Δελτίο τύπου Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Τη διατήρηση των μοναδικής αξίας αρχαίων ευρημάτων στη θέση που βρέθηκαν επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, αλλά και την επιτάχυνση των εργασιών για την ολοκλήρωση της βασικής γραμμής και των επεκτάσεων του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης ζητά με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 5/8/2021, 5:08 μ.μ.


Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για απάτη.