Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Μηνάς Παπαδόπουλος: Δύο σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς
Την Πέμπτη, λοιπόν, υπογράφηκαν δύο σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις.
Θα επικεντρωθώ μόνο στην πρώτη.

Η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 10/7/2023

Δελτίο τύπου
Η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» η θρυλική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου + Μιχάλη Ρέππα με τα αλλεπάλληλα sold out και το χιούμορ που σκοτώνει, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Διακρίσεις της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ – Αθήνα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ). 
Πιο συγκεκριμένα:

Ο Πέτρος Παππάς στους ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και στην εκπομπή "Αταίριαστοι" των δημοσιογράφων, Γιάννη Ντζούνου και Χρήστου Κούτρα, παραχώρησε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Λαϊκή βραδιά στη Καστανερή Παιονίας



Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ  ΡΥΖΙΑ, ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ, ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 09-07-2024 ΤΡΙΤΗ, από ώρα 08:30 έως 14:30.

Τσάκωσαν ημεδαπό άνδρα για κλοπές στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2024) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξε 2 καταστήματα στο Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα, συνολικής αξίας 260 ευρώ. Επίσης, το ίδιο διάστημα, διέπραξε άλλη μια κλοπή, αφαιρώντας αντικείμενο από πυλωτή πολυκατοικίας στο Κιλκίς.

Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (6 Ιουλίου 2024), το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Τα Κίτρινα Γιλέκα έχουν μνήμη

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τους τελευταίους δυόμιση αιώνες, η Γαλλία αποτελεί το «πολιτικό εργαστήρι» της Ευρώπης. Από τη Γαλλική Επανάσταση, στην Παρισινή Κομμούνα και από το Γαλλικό Μάη στα Κίτρινα Γιλέκα, ο λαός της Γαλλίας υπογραμμίζει πως έχει ιστορική μνήμη και την τιμά. 

Μεγάλες Αλλαγές στις Αντιστοιχίσεις για τις Μετεγγραφές

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Με την πρόσφατη Υπουργική Απόφαση αλλάζει εκ βάθρων ο χάρτης των αντιστοιχίσεων των τμημάτων σχετικά για τις μετεγγραφές της περιόδου 2024-25, που αφορά και στις μετεγγραφές των φετινών επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Παράταση απόσυρσης/αντικατάστασης ταμειακών και μηχανισμών και διασύνδεσης λογισμικών ERP με POS

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με σκοπό τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις παρακάτω υποχρεώσεις απόσυρσης/αντικατάστασης ταμειακών και μηχανισμών και διασύνδεσης λογισμικών ERP με POS, με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή μετατίθενται ως εξής οι παρακάτω καταληκτικές ημερομηνίες:

Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς στις Φέρες Έβρου

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αποδεχόμενοι με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση του Πολιτιστικού – Επιμορφωτικού Συλλόγου Φερών «Η Αγία Σοφία» και συμπράττοντας με την Πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού «Έκνευσις» του Κωνσταντίνου Νικολαΐδη και τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Κορινού Πιερίας «Εύξεινος Πόντος», συμμετείχε στην εκδήλωση "ΧΑΙΡΕ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ ΚΟΡΗ, ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑ & ΣΟΥΜΕΛΑ" ένα αφιέρωμα στην Παναγία της Θράκης και στην Παναγία του Πόντου που πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο Γκότζια στις Φέρες Έβρου.

Μεγάλη και συγκινητική η συμμετοχή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, στο 13ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα συγκινητικό αντάμωμα έζησαν τα μέλη της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, στο 13ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα που έγινε στην Νέα Ορεστιάδα στις 
6 Ιουλίου 2024.

(VIDEO) Περηφάνεια και καμάρι, για τα αστεράκια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας Κιλκίς

Περηφάνεια και καμάρι, για τα αστεράκια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας Κιλκίς. Νέα Σάντα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.