Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

(Video) Σε αγωνιστικούς ρυθμούς όλα τα τμήματα του Αετού Κιλκίς

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς όλα τα τμήματα του Αετού Κιλκίς, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (25/11/2021): 6.565 νέα κρούσματα (63 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 78 θάνατοι και 621 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.565, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 908.222 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 96 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.412 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από αύριο Παρασκευή 26-11-2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 23/25-11-2021) που ισχύει από αύριο Παρασκευή 26-11-2021.

"Μιλώντας ανοιχτά και ξάστερα σταματάμε κάθε βία"


Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ τη φυσική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ τη σεξουαλική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ τη συναισθηματική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την επαγγελματική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την ψυχολογική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την κοινωνική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την πνευματική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την πολιτιστική
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την οικονομική

Κ. Σιωνίδης: Πρέπει να σπάσει η σιωπή…

Άρθρο δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι παγκόσμιο, και υπάρχει διαχρονικά στο πλαίσιο της οικογένειας και της κοινωνίας γενικότερα. Δυστυχώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχει ενταθεί κατά την περίοδο της πανδημίας και του κοινωνικού περιορισμού.

Διακοπή ρευματοδότησης αύριο στο Μαυρονέρι του Δήμου Κιλκίς


Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προγραμματίζει αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου διακοπή ρευματοδότησης στην Κοινότητα Μαυρονερίου (πτηνοτροφεία Δίγκαλη και Τζιώγκλη) και σε αντλιοστάσια του οικισμού από τις 8:30 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 25/11/2021, 1:45 μ.μ


Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωσης κλοπής δεκάδων ηλεκτρικών δίκυκλων οχημάτων από επιχείρηση στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση κλοπής δεκάδων ηλεκτρικών δίκυκλων οχημάτων από επιχείρηση στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη τριών (3) ατόμων.

Η “Τέχνη” Κιλκίς παρουσιάζει το Θεατρικό αναλόγιο με τίτλο: «Τα ματωμένα μου πόδια»

Δείτε το σχετικό Video πατώντας στη φωτογραφία ή ΕΔΩ
Με αφορμή την 25η μέρα του Νοεμβρίου η οποία έχει οριστεί από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1991 ως “Παγκόσμια ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών” με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση, ένα ζήτημα θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων και ένα σημαντικό εμπόδιο για μια συνεκτική και ισότιμη κοινωνία η “Τέχνη” Κιλκίς παρουσιάζει το Θεατρικό αναλόγιο με τίτλο: «Τα ματωμένα μου πόδια».

Άμεσα εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε σε βάρος ηλικιωμένου στο σπίτι του στην Ημαθία


Συνελήφθησαν 3 άτομα που με χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν ημεδαπό και του απέσπασαν χρήματα

Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη 2 ημεδαπών ανδρών και 1 ανήλικου ημεδαπού, για ληστεία.

ΚΚΕ: 3 προτάσεις τροπολογίες στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Μέτρα διευκόλυνσης και εκσυγχρονισμού της ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, διατάξεις για τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολή κυρώσεων και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» οι βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν 3 προτάσεις τροπολογίες-προσθήκες ως εξής:

ΠΕΔΚΜ: Αυστηρή νομοθετική ρύθμιση για την απόδοση στους δήμους των εισπραχθέντων από τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ανταποδοτικών τελών


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)
Αίτημα προς τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να αυστηροποιηθεί το νομοθετικό πλαίσιο στις περιπτώσεις που οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν αποδίδουν στους δήμους τα εισπραχθέντα δημοτικά τέλη, καταθέτει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ενώ θα το θέσει και υπόψη της ΚΕΔΕ.

Ψηφιακή εκδήλωση με θέμα την κυβερνοασφάλεια στον χώρο εργασίας


«Κυβερνοασφάλεια στον χώρο εργασίας» είναι ο τίτλος της πρώτης ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο των «Δράσεων Ψηφιακής Κουλτούρας».

Ο Όμιλος Φιλαναγνωσίας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς, συνομιλεί με την ψυχολόγο-ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου


Υπογράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη

Φιλόλογος 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Ομίλου
Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Φιλαναγνωσίας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς συνομίλησαν μέσω webex με την ψυχολόγο και ποιήτρια κ. Έλλη Φρεγγίδου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, καθώς η κ. Έ. Φρεγγίδου είναι ψυχολόγος του Δήμου.

Γυναικοκτονία: Ονόμασέ την, μέτρησέ την, τελείωσέ την!


Δήλωση της αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την 25η Νοέμβρη, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Αυτό είναι το σύνθημα του EIGE, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Ισότητα των Φύλων, για την φετινή 25η Νοέμβρη, Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. 

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και συντήρησης οχετών στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας


Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και συντήρησης οχετών πραγματοποιούνται από σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας.

Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών



Διακύρηξη Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων για το συνέδριο της ΕΣΕΕ


Υπογράφει ο Κώστας Τσαουσίδης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι αντιπρόσωποι,
Εμείς οι αντιπρόσωποι που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων απευθύνουμε κάλεσμα κοινής συμπόρευσης σε κάθε τίμιο συνδικαλιστή που αγωνιά για την κατάσταση των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων και επαγγελματιών και τα διαρκή αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Κοινό δελτίο τύπου Επιτροπής Γυναικών του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κ. Μακεδονίας και Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς

Η Επιτροπή Γυναικών του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων -Ποτών Κ. Μακεδονίας και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε κάθε γυναίκα της βιοπάλης που είναι θύμα βίας με όποια μορφή και αν εκφράζεται αυτή. Είμαστε στο πλευρό κάθε γυναίκας που βιώνει τη βία εκεί που εργάζεται, εκεί που ζει, που σπουδάζει, που αθλείται, που περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Black Friday στο Kinesis Gym


Η Μαύρη Παρασκευή έρχεται στο γυμναστήριο Kinesis Gym και “σκοτώνει” τις τιμές
ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

✔ Συνδρομή γυμναστηρίου έως 28.2.2022 59€
✔ Pilates Reformer 10 προπονήσεις 99€
✔ Personal Training 10 προπονήσεις 99€
✔ EMS Training 10 προπονήσεις 99€
✔ Kangoo Jumps 10 προπονήσεις 20€
✔ Indoor Cycling 10 προπονήσεις 10€
✔ U-BOUND (Τραμπολίνο) 10 προπονήσεις 10€

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο “80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ”


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ και τη μάχη του Κιλκίς τον Νοέμβρη του 1944, την Κυριακή 28 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς με τις παρακάτω ομιλίες.