Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο


Τυχερός παίκτης στο Κερατσίνι κέρδισε 100.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ»

Κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Σεπτέμβριο σε χιλιάδες νικητές. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 10.057.750 ευρώ.

H διάψευση


Του Φώτη Μισόπουλου
πάνω σε μια ιδέα του Gyoergy Petri [*]
Δεν γράφει κανείς τα βιβλία που θέλει
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΓΚΟΝΚΟΥΡ [1]
........αυτό είσαι λοιπόν;     Στον καθρέφτη του κόσμου τη νύχτα σαν μεγάλη εικόνα ηχεί η ανάσα       ή τ' αστέρια όταν διασχίζουν το στέρνο σου Εσύ όμως όπως όμορφες βούλες ζώων αρπαχτικών που στολίζουν τη ράχη τους[2] 

Δήμος Κιλκίς: Ενημερωτικές διαδικτυακές εκδηλώσεις για την Δυσλεξία


Με σκοπό την ενημέρωση και στήριξη της σχολικής κοινότητας στην αντιμετώπιση της Δυσλεξίας ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνει δύο εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 8ης Οκτωβρίου ευρωπαϊκής ημέρας ευαισθητοποίησης για τη Δυσλεξία.

Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών


Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών υπογράφηκε το πρωί της Πέμπτης από τον ΥΝΑΝΠ Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, παρουσία του αρμοδίου Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 7/10/2021, 6:27 μ.μ.


Συλλήψεις (3) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, οδήγησαν στις συλλήψεις τριών (3) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Steve Jobs: Ο θάνατος είναι μάλλον η καλύτερη εφεύρεση της ζωής


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Στις 05 Οκτωβρίου 2011 απεβίωσε ο Steve Jobs, ιδρυτής και mastermind της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής, της Apple, νικημένος από τον καρκίνο. O ίδιος, εμπνευσμένος από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, είχε δηλώσει κάποτε σε μία ομιλία του σε απόφοιτους του Στάνφορντ:

Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη: Είμαι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


Υπογράφει η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη

Δημοσιογράφος

Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας,
Με αίσθημα ευθύνης και βαθιάς ώριμης σκέψης έλαβα την απόφαση να κατέλθω Υποψήφια Σύμβουλος της ΔΕΕΠ Κιλκίς καθώς επίσης και Σύνεδρος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Με την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ. Κιλκίς, με την παρουσία όλων των μελών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 22ης Σεπτεμβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Κορωνοϊός (7/10/2021): 2.249 νέα κρούσματα (33 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 30 θάνατοι και 335 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.249, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 671.040 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 114 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.126 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στη Δοϊράνη, στελέχη του πιστοποιημένου δικτύου προώθησης τουρισμού Ιστορικής Μνήμης LIBERATION ROUTE EUROPE

Ψήγματα ιστορίας από την εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή της ακριτικής Δοϊράνης στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, αναμένεται να ενταχθούν στο “χαρτοφυλάκιο” του πιστοποιημένου δικτύου προώθησης τουρισμού Ιστορικής Μνήμης LIBERATION ROUTE EUROPE, ανώτατα στελέχη του οποίου, ο Remi Praud/Managing Director και η Jessica Casagrande/Project & Communications Officer, επισκέφθηκαν την περιοχή, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καμπάνιας, "War memorial Tourism", σύμβουλο τουριστικού μάρκετινγκ, Σοφία Μπουρνατζή και τον τουριστικό πράκτορα Κώστα Δούκα.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], που θα πραγματοποιηθεί, στις 11 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση με μοναδικό θέμα την "Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Κιλκίς, για το οικονομικό έτος 2020".

Δήμος Κιλκίς: Τετράωρη διακοπή ρεύματος στο Σταυροχώρι την Κυριακή


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου από τις 10:30 έως τις 14:30 προγραμματίζεται διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Σταυροχωρίου λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα: "Παροχή Επιδόματος Θέρμανσης και για προμήθεια καυσόξυλων"


Ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Φραγγίδη και την οποία συνυπογράφουν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Α. Ιλχάν, Χ. Κεφαλίδου, Γ. Μουλκιώτης, Μ. Μπουρχάν, Δ. Μπιάγκης και Α. Πουλάς, ​προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών, με θέμα: "Παροχή Επιδόματος Θέρμανσης και για προμήθεια καυσόξυλων".

Εμβολιασμοί για Covid – 19 την Τρίτη 12 Οκτωβρίου σε έξι οικισμούς του Δήμου Κιλκίς


Κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης εξορμά σε έξι οικισμούς του Δήμου Κιλκίς την ερχόμενη Τρίτη 12 Οκτωβρίου για την πραγματοποίηση εμβολιασμών στο πλαίσιο προστασίας της υγείας του πληθυσμού έναντι της Covid – 19.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Καμπάνη και Πεδινού


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές των οικισμών Καμπάνη και Πεδινού της Δ.Ε. Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς ότι την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού δεξαμενών.



Εντοπισμός φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στις Σέρρες


Χθες (6 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι εντοπίστηκε σε δασική ορεινή περιοχή των Σερρών (σε υψόμετρο 1.400 μέτρων περίπου), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, φυτεία καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. 

Τον συνέλαβαν Παίονες αστυνομικοί για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (6 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και αποθήκη που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: