Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

72χρονος σκότωσε 43χρονο στη Κοκκινιά μετά από καυγά!

Έγκλημα από πρόθεση στην Κοκκινιά από έναν 72χρονο, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο έναν 43χρονο μετά από φραστικό επισόδειο για άγνωστη μέχρι στιγμής! Ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο μία φορά, συνελήφθη σήμερα (Σάββατο) το πρωί στην Κοκκινιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Σε βάρος του 72χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

ΠΑΣΚ Καθηγητών: "Μισθολόγιο - εφεδρεία ζωντανεύουν εφιάλτες"

"Η ανακοίνωση του επαίσχυντου νομοσχεδίου για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία, σε συνδυασμό με την ακατάπαυστη φορολογική επιδρομή, ζωντανεύει τους χειρότερους εφιάλτες των εργαζόμενων του δημόσιου τομέα, του εργατικού δυναμικού της χώρας στο σύνολό του". Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή τςης η ΠΑΣΚ Καθηγητών, προεθέτοντας τα εξής:

Σύλληψη ενός διακινητή

Συνελήφθη χθες (7-10-2011) το μεσημέρι, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για διευκόλυνση εξόδου σε έδαφος τρίτης χώρας ενός μη νόμιμου μετανάστη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο ο διακινητής είχε επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη ομοεθνή του, με σκοπό αυτός να εξέλθει από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου, έναντι αδιευκρίνιστου αντιτίμου.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Η οικονομική κρίση συνιστά φασολάδα!


Όσπρια, ζυμαρικά και λαχανικά αντικαθιστούν ή υπερτερούν πλέον σημαντικά, σε σχέση με το κρέας και τα ψάρια, στο τραπέζι του Έλληνα. Ταυτόχρονα τα εστιατόρια αδειάζουν, ενώ από τα σουπερμάρκετ αγοράζονται πλέον μόνο τα απολύτως αναγκαία. Είναι κι αυτά κάποια απ` τα παρελκόμενα της κρίσης!
Εξ` άλλου, τα επώνυμα προϊόντα αντικαθίστανται από αυτά με ετικέτα του σουπερμάρκετ, τα οποία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση στην κατανάλωση, επειδή είναι φτηνότερα, ενώ οι καταναλωτές απορρίπτουν πλέον τα συσκευασμένα τρόφιμα, προτιμώντας τα χύμα προϊόντα.

Ακόμα και χιόνια προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ!

Ακόμη και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, δηλαδή στα μέρη μας, προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ! Ο καιρός χαλάει από σήμερα (Σάββατο) το βράδυ και επιδεινώνεται ραγδαία σε όλη τη χώρα με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους. Τη μεγάλη βουτιά της θερμοκρασίας μπορούν να δουν οι αναγνώστες μας απ` τη στήλη του Καιρού. Πάντως, από τις βραδινές ώρες αύριο Κυριακή αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στην περιοχή μας.