Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για έβδομη συνεχή σεζόν - Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν δυναμικά τη χορηγική συνεργασία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, μπαίνοντας μαζί στην τελική ευθεία για την ιστορική είσοδο της ομάδας στη νέο γήπεδό της, την OPAP Arena. Για έβδομη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Επιμέλεια: Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Οι ηλικιωμένοι, οι συνταξιούχοι και γενικά τα άτομα της τρίτης ηλικίας χρειάζονται σεβασμό. Σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά τους.

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Ήταν κάποτε νέοι, στη διαδρομή του χρόνου σπούδασαν, δούλεψαν, έκαναν οικογένεια, στη συνέχεια απέκτησαν εγγόνια. Προσέφεραν ανεξάντλητα, και συνέχισαν να προσφέρουν στην κοινωνία, μέχρι που ήρθε η στιγμή να έχουν οι ίδιοι την ανάγκη της.

Ταξίδι στο διάστημα για τη δομή του ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Το ταξίδι στο διάστημα ξεκίνησε για το ΚΔΑΠ Kinesis. Στο μάθημα των εικαστικών τα παιδιά ετοίμασαν μία τρισδιάστατη κατασκευή που απεικονίζει το ηλιακό μας σύστημα. Συγκεκριμένα, χρωμάτισαν έκοψαν και κόλλησαν τους πλανήτες πάνω σε χαρτόνια, τα οποία απεικόνιζαν την τροχιά που ακολουθεί ο καθένας τους. Έτσι, για άλλη μια φορά η μάθηση συνδυάστηκε με τη δημιουργία.

Η πρόεδρος του ΣΕΕ (Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων) Δρ. Εύη Μπάτρα, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και στη Γνώμη


Η πρόεδρος του ΣΕΕ (Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων) Δρ. Εύη Μπάτρα, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και στη Γνώμη

Αγαπητή φίλη, κα. Μπάτρα, μιλήστε μας για εσάς, το βιογραφικό σας, καταγωγή, ρίζες, οικογένεια, σπουδές, Σ.Ε.Ε., επάγγελμα, κοινωνική ενασχόληση, ελεύθερος χρόνος, χόμπι, κλπ.
Γεννήθηκα στους Γόννους Λάρισας από μητέρα νοικοκυρά και πατέρα ιερέα, ανθρώπους που προέρχονταν από φτωχές αγροτικές οικογένειες των ορεινών και πεδινών περιοχών την Καρδίτσας. Εκπαιδεύτηκα στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Γόννων και αποφοίτησα από το Λύκειο Χολαργού, λόγω μετάθεσης του πατέρα μου. 

Κορωνοϊός (1/10/2021): 2.636 νέα κρούσματα (36 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 32 θάνατοι και 329 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.636, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 658.368 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 76 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.056 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Προσωρινή ρύθμιση λειτουργίας των ΚΕΠ Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Τα αναφερόμενα ΚΕΠ θα λειτουργούν, από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ως εξής:

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση 43/2021 του εφορευτικού συμβουλίου της Δ.Κ.Β. Κιλκίς, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (1/10/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 
Κιλκίς 

Στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς συνεχίζουμε κανονικά και ως έμπειροι πλέον πάνω από μια δεκαετία γνωρίζουμε πολύ καλά το τι επιθυμούν οι μικροί μας φίλοι. Στους ιδανικούς και σύγχρονους χώρους μας είμαστε σε θέση και προσφέρουμε στιγμές ξενοιασιάς, μάθησης και ψυχαγωγίας έτσι ώστε πιστοί στο σύνθημα μας Και μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε τα παιδιά μας να μπορούν να συνδυάζουν τις ξεκούραστες στιγμής τους με χρήσιμα πράγματα που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 1/10/2021, 4:29 μ.μ.


Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας εντοπίσθηκε φυτεία κάνναβης κρυμμένη ανάμεσα σε καλλιέργεια αγροκτήματος στην Πέλλα

Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, κρυμμένη ανάμεσα σε καλλιέργεια αγροκτήματος στην Πέλλα.

Τιρεκίδης: Είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας


Υπογράφει ο 
Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς
Αγαπητά μέλη της ΝΔ,
Φίλες και φίλοι,

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και με πνεύμα ενότητας, υπέβαλλα την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου του 2021. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εκφράζουν έμπρακτα την στήριξη τους στο πρόσωπο και στην υποψηφιότητα μου.

Δεύτερη ευκαιρία στους ιδιοκτήτες ακινήτων για τη διόρθωση των αδήλωτων τετραγωνικών


Με νέα νομοθετική ρύθμιση (Ν.4830/21) το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους πολίτες να υποβάλουν δήλωση με ορθά στοιχεία για τον καθορισμό της επιφάνειας ή της χρήσης των ακινήτων τους.

Σκοτώθηκε 20χρονη σε τροχαίο στο δρόμο Κιλκίς - Καμπάνη


Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2021) το πρωί, στο 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, μεταξύ του Κιλκίς και του οικισμού Καμπάνη, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονη ημεδαπή, το οποίο σε προγενέστερο χρόνο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 20χρονης οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς


Ο υγειονομικός έλεγχος του γενικού πληθυσμού συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) που έχουν προγραμματιστεί σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

"Ελάτε να παίξουμε προσκοπικά στο Κιλκίς"




Μειώσεις στα τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού του δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στις μειώσεις στα τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού του δήμου Παιονίας.

Δ: Αγαθόπουλος: Έκρυθμη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υπεύθυνος τομέα υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς - Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Εδώ και αρκετό καιρό είναι εμφανής πλέον η υποβάθμιση του Γ.Ν Νοσοκομείου Κιλκίς, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες πολιτικών παραγόντων της Κυβέρνησης και της Διοίκησης να «χρυσώσουν το χάπι».

Από Παίονες αστυνομικούς, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα άτομο για λαθρεμπόριο τσιγάρων


Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)