Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαθοπούλου: Ανάγκη ποιοτικής και ποσοτικής ενίσχυσης και ανάπτυξης του Δικτύου Δομών για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την ανάγκη άμεσης ποιοτικής και ποσοτικής ενίσχυσης και ανάπτυξης του Δικτύου Δομών για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, επισημαίνουν με ερώτησή τους 54 Βουλευτές και Βουλεύτριες της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Βουλεύτριας Κιλκίς και αν. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για ζητήματα ισότητας των φύλων, Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Πετσο-κομμένοι

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Δε φτάνει που οι εξελίξεις κατρακυλούν το βιοτικό μας επίπεδο εκεί που πιο κάτω δεν έχει. Έχουμε και τους πολιτικούς που εξακολουθούν να μας παραμυθιαζουν ότι έχουν λύση για όλα και επιδόματα για όλα. Ο χειμώνας είναι προ των πυλών και ήδη ο κόσμος είναι μουδιασμενος από τις πανταχόθεν προειδοποιήσεις για το βαθμό της δυσκολίας του.

Η έκθεση "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμω στο Κιλκίς" στη Μονή Λαζαριστών

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς με χαρά ενημερώνει ότι η περιοδεύουσα έκθεση ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών’, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα φιλοξενηθεί από 18 Σεπτεμβρίου 2022 και έως τον Ιανουάριο 2023 στη Μονή Λαζαριστών, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στον χώρο 'ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ' του ΚΘΒΕ.

Συνάντηση Γεωργαντά με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει με αντιπροσωπείες κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Συμβασιοποιήθηκε το έργο "Επισκευές - συντηρήσεις παιδικών σταθμών Δήμου Παιονίας"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συμβασιοποιήθηκε το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» προϋπολογισμού 348.516,68 €, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών με τελική δαπάνη εργασιών 233.506,17 €.

Εντατικοί ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου στο νομό Κιλκίς

Εντατικοί ψεκασμοί στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την προστασία των πολιτών από τον ιό του Δυτικού Νείλου, τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας μέσω της μείωσης του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 14/9/2022, 03:42 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κεντρική Μακεδονία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Η αναλυτική έρευνα και οι συντονισμένες κινήσεις των αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (14/9/2022)

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. 5Ε/2021: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κ.Θ. 10007)
2. 5Ε/2021: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κ.Θ. 10029 και 10030)
3. 5Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10005)
4. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για προμήθεια ειδών εξοπλισμού γραφείων
5. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
6. 10Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΠΕ
7. 4Ε/2021 : Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10012 10023)
8. 1Γ/2022: Διεξαγωγή του Γραπτού Διαγωνισμού για πλήρωση θέσεων στην ΑΑΔΕ
9. Επιλεγείς Προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης
10. 5Ε/2021: Ανάρτηση Τελικών Προσωρινών Πινάκων (Κωδικός θέσης 10020)

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζήκας μιλά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 για την κακοποίηση ζώων


Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζήκας μιλά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 για την κακοποίηση ζώων (Κάντε κλικ στην επάνω εικόνα)

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Ούτε τα μισά παιδιά του Κιλκίς με πλήρη φάκελο δεν έλαβαν voucher για τα ΚΔΑΠ

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με την ερώτηση της προς τον αρμόδιο Υπουργό, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου ζητάει την άμεση παρέμβαση του ώστε όσα παιδιά έχουν πλήρη φάκελο και πληρούν όλα τα κριτήρια να λάβουν το voucher για τα ΚΔΑΠ, καθώς έμειναν εκτός λόγω της υποχρηματοδότησης του προγράμματος.

Morning Zone Οffer από το Kinesis Gym

Ανακοίνωση Kinesis Gym
Γυμναστική στην πιο σωστή ώρα της μέρας και πάνω από όλα στην πιο προσιτή τιμή
Αρχικά η πρωινή γυμναστική ξυπνάει τον οργανισμό μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνει και το πρωινό μας γεύμα, προκαλεί απελευθέρωση θερμότητας με διάρκεια τεσσάρων ωρών και φυσικά αυξάνει το μεταβολισμό μας. Σύμφωνα με έρευνες όσοι υιοθετούν την πρωινή γυμναστική εκτός από την μείωση των λιπιδίων στο αίμα τους, καίνε και περισσότερο σωματικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος, προς μαθητές και εκπαιδευτικούς

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Σε μαθητές και εκπαιδευτικούς (για το αναπαλλοτρίωτο νόμισμα του πολιτισμού μας)
Αγαπητά μου παιδιά, νέοι και νέες, αγαπητοί λειτουργοί της παιδείας, καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, χαρά και κυρίως με κάθε ευλογία του Χριστού.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος

Υπογράφει ο Χρήστος Σαμαράς

Διευθυντής 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος
Αξιοποιήθηκε η πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Γιώργου Γεωργαντά με την προσθήκη νέου εξοπλισμού (θρανία και καθίσματα) από τις Κτηριακές. Υποδομές. Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. διάδοχος του Ο.Σ.Κ. , σχολικών και άλλων υποδομών), μετά από απεμπλοκή του αιτήματος που είχε κατατεθεί προ ετών από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος.

Τέσσερα Υπουργεία συνυπογράφουν τη νέα ΚΥΑ για τον έλεγχο της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων σε είδη της άγριας πανίδας

Κοινό δελτίο τύπου ΑΝΙΜΑ, 
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, Καλλιστώ, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, WWF Ελλάς
Την 22α Αυγούστου 2022 εκδόθηκε σε ΦΕΚ η πολυαναμενόμενη ΚΥΑ για τον έλεγχο της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων σε είδη της άγριας πανίδας. Η εν λόγω ΚΥΑ, αποτελούσε για χρόνια πάγιο αίτημα της Ομάδας Εργασίας ενάντια στα δηλητήρια και αισθανόμαστε ότι μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αντιμετώπιση αυτού του περιβαλλοντικού εγκλήματος που έχει οδηγήσει σπάνια και προστατευόμενα είδη μέχρι και την τοπική εξαφάνιση των πληθυσμών τους.