Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ευχές Πάσχα 2023 από το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς



(Video) Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη: Ήρθε η ώρα για το Κιλκίς, να αναδείξει η ΝΔ την πρώτη γυναίκα βουλευτή

Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη: Ήρθε η ώρα για το Κιλκίς, να αναδείξει η ΝΔ την πρώτη γυναίκα βουλευτή. Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Η 7η Απριλίου είναι η ημέρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (ΠΗΥ), μια ημερομηνία συμβολική, αφού στις 7 Απριλίου 1948 ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Γουμένισσα: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση των ζημιών από άγρια ζώα στις καλλιέργειες, στην μελισσοκομία και στην κτηνοτροφία.

Δελτίο τύπου πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων"
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Άγιος Τρύφων" το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου στο γραφείο του Συλλόγου, με θέμα την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ζημιών από άγρια ζώα στις καλλιέργειες, στην μελισσοκομία και στην κτηνοτροφία.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά ...

Ανακοίνωση Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς “BEST FOODS”, χονδρικό εμπόριο τροφίμων Νέα Σάντα Κιλκίς και τον έμπορο λαϊκών αγορών κ. Τριανταφυλλίδη Τριαντάφυλλο για τα προϊόντα που παρέδωσαν προκειμένου να ετοιμαστούν πασχαλινά πακέτα για όλους τους ωφελούμενους και τις οικογένειές τους.

Μεγάλος ο αριθμός των αιτήσεων για εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων για εισαγωγή στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αιτήσεις άλλων ετών. Γεωγραφικά καλύπτεται το σύνολο της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Κιλκίς, καθώς και στα ΚΕΔΑΣΥ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδείες στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Κιλκίς, καθώς και στα ΚΕΔΑΣΥ, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, την Τρίτη 4/4, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Κιλκίς, Τσαουσίδη Κώστα και Νικολαϊδου Σταυρούλα, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τις θέσεις του ΚΚΕ για την Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και να τους καλέσουν να ψηφίσουν ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ώστε να δυναμώσει ο αγώνας του ίδιου του λαού για μόρφωση, ζωή με δικαιώματα, σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.

Ενόψει της Μεγ. Εβδομάδος μουσική-αφηγηματική παρουσίαση στο Πολύκαστρο

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Μια χορωδία με συναυλίες στο Πανελλήνιο, στην Κύπρο και στη Γαλλία, η αναγνωρισμένη Χορωδία Ιεροψαλτών Ν. Κιλκίς “Πέτρος ο Γλυκύς” (http://syllogosimpgkilkis.blogspot.com/p/blog-page.html) παρουσίασε και στον Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, την Τετάρτη 5 Απριλίου το βράδυ, μουσική συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος. Στη χορωδία συμμετέχουν ιεροψάλτες από τις δύο Μητροπόλεις του Νομού-Π.Ε. Κιλκίς, από τότε που ιδρύθηκε, με συμμετοχική ανανέωση μέχρι σήμερα.

Ε. Αγαθοπούλου: Έτσι καταπολεμά η ΝΔ την ανεργία των γυναικών και το έμφυλο μισθολογικό χάσμα, με μισθό 250€ σε 15 εργαζόμενες στα γραφεία της

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια τελικά. Και από ψέματα, ανακρίβειες, fake news, διαφθορά και αδιαφάνεια, ουκ ολίγα αυτή η Κυβέρνηση. Το κόμμα που κατάργησε τα εργασιακά δικαιώματα, που ψήφισε τις απλήρωτες υπερωρίες, που ενίσχυσε το καθεστώς φόβου και εργοδοτικής αυθαιρεσίας, αποδεικνύεται ότι εφάρμοζε τα ίδια στα του οίκου του και μάλιστα μια δεκαετία νωρίτερα.

Τα νέα του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς (7/4/2023)

Δελτίο τύπου Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
- Το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά για την δωρεά ενός σύγχρονου Προτζέκτορα την Ψυκτική Κιλκίς και ιδιαίτερα τον κ.Ελευθεριάδη Γιώργο. Το πολύτιμο δώρο που θα συμβάλει στην βελτίωση της κατάρτισης παρέλαβε από τον κ. Ελευθεριάδη η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κιλκίς κ. Δέσποινα Μαυρίδου.

5 (πέντε) θέσεις με πλήρη υποτροφία για τα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου
Στο πλαίσιο της επιτυχίας της ομάδας του Ομίλου Microgreens-Magicgreens, για την κατάκτηση της Πρώτης πανευρωπαϊκής θέσης στον διαγωνισμό GEN E, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει 5 (πέντε) θέσεις για τα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου που συμμετείχαν στον Όμιλο Microgreens-Magicgreens, με πλήρη υποτροφία (η υποτροφία περιλαμβάνει το σύνολο των διδάκτρων, τη διατροφή στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και την εκπαιδευτική εκδρομή) για το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Youth Entrepreneurship Summer School) που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29.6.2023-13.7.2023στην Αθήνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

(Video) Ημερίδα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς για το πρόγραμμα LEADER

Ημερίδα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς για το πρόγραμμα LEADER, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Γουμένισσα: Ημερίδα με θέμα "Η Καλλιέργεια της καστανιάς στο όρος Πάικο"

Ο Δήμος Παιονίας σας καλεί στην ημερίδα με θέμα "Η Καλλιέργεια της καστανιάς στο όρος Πάικο", την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Ένας από τους πιο καθηλωτικούς μονόλογους παγκοσμίως έρχεται στην ΤΕΧΝΗ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στην νέα παράσταση της πειραματικής θεατρικής σκηνής της Τέχνης, με τίτλο «Το Κοντραμπάσο» του Πάτρικ Ζίσκιντ. Ένας καθηλωτικός μονόλογος, μια κραυγή διαμαρτυρίας για τη μοναξιά, την κοινωνική απομόνωση, την ανάγκη για αγάπη αλλά και ένας ύμνος για τη μουσική.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του συνταξιούχου Εκπαιδευτικού Χρήστου Παρασκευά

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Χρήστου Παρασκευά. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στις 3.μ.μ στο Μεταλλικό Κιλκίς. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια την οικογένεια του.

Αυτή είναι η τελική πεντάδα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Έτσι, το ψηφοδέλτιο του Κιλκίς απαρτίζεται από το νυν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, τον πρώην βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη, τη δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα, τον καρδιοθωρακοχειρουργο Νίκο Σαχπεκίδη και την επιχειρηματία Άννα Σακαλάκη.