Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ok Radio: Πανηγυρική εκπομπή για τα Ελευθέρια της πόλης του Κιλκίς


Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στις 11 το πρωί στο "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" στον Ok Radio, στο ραδιόφωνο του Κιλκίς.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει το ιστορικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής στη νέα καμπάνια “20th Century War Memorial”


Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς
Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “Salonica Front WWI” που παρουσιάστηκε σε διεθνή μέσα και τοποθέτησε την περιοχή σε προγράμματα εξειδικευμένων tour operators, η νέα καμπάνια “20th Century War Memorial – Central Macedonia, Greece” αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της περιοχής στα γεωπολιτικά δρώμενα του 20ου αιώνα, όπως αυτός αποτυπώνεται στα μνημεία των πέντε αγώνων και πολέμων: Μακεδονικός Αγώνας, Α’ Βαλκανικός, Β’ Βαλκανικός, Α’ Παγκόσμιος, Β΄ Παγκόσμιος.

Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος και ερείσματος επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας


Εργασίες καθαρισμού της δεξιάς άκρης του οδοστρώματος και του ερείσματος στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Πελλαίας χώρας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

«Άνθρωπος αληθινός μου λείπει»


Δελτίο τύπου της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
«Άνθρωπος αληθινός μου λείπει», έλεγε στη συνέντευξή της στην Τζέλη Χατζηδημητρίου η Δημήτρης, «κι εγώ ψάχνω να βρω άνθρωπο, όπως έψαχνε ο Διογένης με το φανάρι».

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου «Πράξεις για την Μακεδονία»
Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής της Χρήστος Παπαστεργίου, και οι Χρόνης Μακρίδης και Τάκης Τερζίδης. 

Φιμωμένες μέρες


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Eκπαιδευτικός-συγγραφέας
Mέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ένας πολιτικός κρίνεται από την ιδεολογία, τη νοοτροπία και κυρίως από τη βιοτροπία του. Από τον τρόπο δηλαδή που ζει και χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του. Κανείς λαός και κανείς πολιτικός δεν δικαιούται να σιωπά για ζητήματα που άπτονται του συμφέροντος της πατρίδας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 17/6/20201 8:28 μ.μ.


Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ναρκωτικών

Σήμερα (17 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών «Ζero» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, σε χώρους κοντά στην οικία ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη χθες για την ανθρωποκτονία 45χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία καραμπίνα με παραποιημένο σειριακό αριθμό, θαμμένη στο έδαφος. Επίσης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 80 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο ανωτέρω ημεδαπός σε παρακείμενο αγροτεμάχιο.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μάχης του Κιλκίς


Από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής Μάχης του Κιλκίς, που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Γεωργαντάς.

Συνελήφθησαν (4) αλλοδαποί που εκμεταλλεύονταν εργασιακά τα ανήλικα παιδιά τους


Στη σύλληψη πέντε (5) αλλοδαπών υπηκόων προχώρησαν, πρωινές ώρες χθες (16-06-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορικά με εργασιακή εκμετάλλευση ανηλίκων με ταυτόχρονη έκθεση της σωματικής τους ακεραιότητας σε διαρκή πιθανό κίνδυνο.

Μέτριας δυσκολίας τα θέματα των μαθηματικών του ΕΠΑ.Λ.


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα σημερινά θέματα των μαθηματικών του ΕΠΑ.Λ. ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. Σε όλα τα θέματα των ασκήσεων υπήρχαν κάποια σημεία στα οποία οι μαθητές έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί, χωρίς όμως αυτά να ανεβάζουν υπερβολικά το επίπεδο δυσκολίας.

Οι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς την Κυριακή 20 Ιουνίου


Από τα κορυφαία ποιητικά συνθέματα του Διονυσίου Σολωμού νοι ‘’Ελεύθεροι Πολιορκημένοι’’ έχουν κεντρική θέση στα φετινά Ελευθέρια του Δήμου Κιλκίς ως απαύγασμα του θριάμβου του ελεύθερου πνεύματος.

Συνελήφθη ημεδαπός άνδρας για ανθρωποκτονία 45χρονου στην Πιερία


Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2021) στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης με τη συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία 45χρονου ημεδαπού, που έγινε προχθές τα ξημερώματα στην Πιερία.

Κορωνοϊός (17/6/2021): 519 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 16 θάνατοι και 321 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 519, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 417.253 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 26 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.015 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κιλκίς: Ματαιώνεται σήμερα λόγω κακοκαιρίας η επετειακή έκθεση ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’


Ματαιώνεται εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για το απόγευμα επετειακή έκθεση ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’ στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο.

(Video) Τέρμα οι λευκές περιοχές στο νομό Κιλκίς - Τηλεοπτικό σήμα παντού

Σήμερα, στον Καμπάνη, παρουσιάστηκε από τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά το νέο πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης, για τις «Λευκές Περιοχές» του Νομού μας, παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς, τοπικών αυτοδιοικητικών στελεχών καθώς και στελεχών της COSMOTE.

SOS από την Κομισιόν για το οικοσύστημα στη Βεγορίτιδα


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*
Απάντηση του Επιτρόπου Περιβάλλοντος στην ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη
Καμπανάκι κινδύνου κρούει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Βιργκίνιους Σινκέβιτσιους για την κατάσταση του οικοσυστήματος στη λίμνη Βεγορίτιδα και τις συνεχείς καύσεις καλαμιών στην περιοχή , σημειώνοντας πως «η λίμνη δεν βρίσκεται σε καλή οικολογική κατάσταση, κυρίως λόγω των πιέσεων που δέχεται από τη γεωργία, τη διάχυτη ρύπανση και τη βιομηχανία».