Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ευχές Πάσχα από το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Ευχές Πάσχα από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς


Σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και κόσμου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Λεόντων στη Νέα Ευκαρπία το Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη των σχολείων της παιδιατρικής του ΑΧΕΠΑ. 

“Αναστάσεως ημέρα, λαμπρυνθώμεν λαοί”!

Χαιρετισμός αναστάσιμος στο εκκλησιαστικό πλήρωμα
† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος
Αδελφοί μου χριστιανοί, ο σταυρωμένος κι αναστημένος Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός και Λυτρωτής, μας αξιώνει να λειτουργηθούμε στο δικό Του Πάσχα, ώστε να είναι και δικό μας Πάσχα. 

Εργασίες καθαριότητας στις εισόδους της πόλης του Κιλκίς

Μια πιο όμορφη και καθαρή όψη έδωσαν στις εισόδους της πόλης του Κιλκίς συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας. Εργασίες καθαριότητας έγιναν στον κόμβο του Μαυρονερίου, στο δρόμο προς το Μεταλλικό και στις εισόδους της πόλης (από Θεσσαλονίκη, στρατόπεδο Καμπάνη και στην περιοχή Αργυρούπολης – Ξηρόβρυσης – Ζαχαράτου).

Αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών και ποδηλατάδα στις Καστανιές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανέων 
Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα ανασύρουμε τις αναμνήσεις μας από την παιδική μας ηλικία, παίζουμε παραδοσιακά παιχνίδια και παίρνουμε το ποδήλατό μας για μια όμορφη ανοιξιάτικη βόλτα από τις Καστανιές μέχρι τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Μεταλλικού.

Πρόγραμμα Ακολουθιών Διακαινησίμου Εβδομάδος στον Όσιο Νικόδημο


Ευχές Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας


Μετά την Ανάσταση γλέντι στην Ευκαρπία Κιλκίς


Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων – Ένας νεκρός

Τραγωδία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων πριν από λίγη ώρα. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κοντά στην αερογέφυρα Πολυκάστρου με αποτέλεσμα ένα άτομο (ο οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων) να χάσει τη ζωή του και άλλα δύο να τραυματιστούν.

Ευχές Πάσχα από το Επιμελητήριο Κιλκίς


Δήμος Κιλκίς: Σύμβαση για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ρούχων

Οι παρεμβάσεις ανακύκλωσης στο Δήμο Κιλκίς διευρύνονται και στον τομέα των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης. Για το σκοπό αυτό η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα υπέγραψε σύμβαση με εκπρόσωπο της εταιρίας συλλογής και ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων EastWest.

Ευχές Πάσχα από την Αναπτυξιακή Κιλκίς

Ευχές Πάσχα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Video: Ευχές Πάσχα από τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά


Ευχές Πάσχα 2018 από τον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2018 των ημερησίων και εσπερινών γενικών λυκείων

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2018 των ημερησίων και εσπερινών γενικών λυκείων. (Χορηγία Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Κιλκίς "Όμηρος")
Δείτε ΕΔΩ

Ευχές Πάσχα από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ε.Φ.Ε.Τ.: Αποσύρονται από την αγορά πλαστικά πιρούνια

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πλαστικών πιρουνιών για τα οποία διαπιστώθηκε ολική μετανάστευση σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση τους σε επαφή με τρόφιμα.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ζωοφιλίας «Discover Dogs 2018» & «All About Cats 2018»

Μία πρωτοποριακή και απόλυτα καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα, έκθεση ζωοφιλίας, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επισκεφθούν αλλά και να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτήν, όσοι αγαπούν τον σκύλο και τη γάτα αλλά και γενικότερα τα ζώα. 

Αυτός είναι ο 67χρονος παιδεραστής του Πύργου Ηλείας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 67χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας», ο οποίος είχε συλληφθεί στις 28-3-2018, το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας.

Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 04 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 10 Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 π.μ έως 16 Μαΐου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 π.μ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Όμηρος"

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, ημερομηνία που σηματοδοτεί την επέτειο ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) το 1948, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: