Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Δείτε Video από την βραδιά-αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλάς» και την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς διοργάνωσαν βραδιά-αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, ώρα 20.30, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς.

Κιλκίς: Δείτε Video από την ημερίδα με θέμα το σύνδρομο Down


Η ημερίδα με θέμα το σύνδρομο Down, έγινε στο Κιλκίς την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης

Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποιεί ότι υπογράφηκε η τροποποίηση της πρόσκλησης του Μέτρου 4 (Σχέδια Βελτίωσης) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρο 4.1: “Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις”, Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και Δράση 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος».

«Τα ελληνικά δάση περιέχουν βιοποικιλότητα, ζωή, πλούσιους πόρους και εργασία»

Με αφορμή τη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου από το 1971, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρει:

Συγχαρητήρια στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς για τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διεξήχθη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. 

Εξοπλίζονται τα κέντρα υγείας Τούμπας, 25ης Μαρτίου, Νέας Μηχανιώνας, Σερρών και το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος»

Δυο εξαιρετικά σημαντικά έργα εξοπλισμού του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αλλά και τεσσάρων κέντρων υγείας 25ης Μαρτίου, Τούμπας, Νέας Μηχανιώνας και Σερρών, μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνελήφθη 46χρονος στο Κιλκίς για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (20 Μαρτίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 46χρονος ημεδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Γουμένισσα: Ημερίδα ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας σας προσκαλεί στην ημερίδα ενημέρωσης των κατοίκων & των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας με σκοπό την παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρει και των δράσεων που θα υλοποιήσει την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 18:30 μμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας (Κέντρο Νεότητας).

Ανοιξιάτικη προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis