Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

"Αγαπώ ίναν κουτσιν, π' αγαπά την καλατσίν", αλά Κινέζικα


"Αγαπώ ίναν κουτσιν, π' αγαπά την καλατσίν", αλά Κινέζικα.

ΝΟΔΕ Κιλκίς: "Φίλοι και συμπολίτες του ΣΥΡΙΖΑ, είστε κακοί μαθητές"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Tην ικανοποίηση της από το νικηφόρο αποτέλεσμα πανελληνίως και την εντολή διακυβέρνησης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ αλλά και την νίκη σε επίπεδο νομού για άλλη μια εκλογική διαδικασία με μεγάλη μάλιστα αύξηση των ποσοστών της, ανάλογα παλαιοτέρων εποχών, εξέφρασε ομοφώνως η ΝΟΔΕ Κιλκίς σε συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στα γραφεία της στο Κιλκίς.

Χ. Χατζημλάδης: Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων

Επιστολή Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη, προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνο Μίχαλο
"Κύριε Πρόεδρε,
Έντονη ανησυχία και προβληματισμό συνεχίζει να προκαλεί στις επιχειρήσεις της περιοχής μας, όπως και στο σύνολο της επικράτειας το θέμα των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης (Ο.Σ.Δ.) Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Πανηγύρι Παρεκκλησίου του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Aνακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 20η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην περιοχή του Σαλάτς.

Outdoor training του Kinesis Gym, στο Carabus Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σας πάμε εκδρομή.
Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, βγαίνουμε έξω.

Ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ

Από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι η ανανέωση των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ ξεκινά σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Επαρχιακή Οδό 15 (Λαγκαδά-Ρεντίνας)

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου "το Καρς" σας προσκαλεί στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία.
➤Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 9μ.μ:
Παραδοσιακά Χορευτικά συγκροτήματα- Θεατρικό σκετς από την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου.
Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 9μ.μ: 
Παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου- Μεγάλο ποντιακό γλέντι.
Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 7μ.μ: 
Αθλοπαιδιές και Survivor πίστα για τους μικρούς μας φίλους.

Συμμετοχή των αθλητών/τριών της Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16

Δελτίο τύπου Αθλητικής Παιδείας Αξιούπολης
Ολοκλήρωσαν οι αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Παιδείας της Αξιούπολης την φετινή αγωνιστική τους παρουσία, με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο της Καβάλας.

Κιλκίς: Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη σήμερα (15 Ιουλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 33χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 14,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα τόξο με 23 βέλη.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Τρίτη 16 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 14/15-07-2019) που ισχύει από την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

"Άρωμα" απανθρωπιάς και ρατσισμού η εγκύκλιος Βρούτση

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Έτσι είναι οι «άριστοι». Στέλνουν στον «Καιάδα» τους πιο αδύναμους συνάνθρωπους μας όπου αντιμετωπίζονται με φυλετικά και εθνοτικά κριτήρια. Κατά το νέο δόγμα της κυβέρνηση της Ν.Δ μέσο της εγκυκλίου Βρούτση, οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους που ήρθαν ξεριζωμένοι από εμπόλεμες ζώνες και καταστραμμένες περιοχές, ρισκάροντας την ιδία τους την ζωή, δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού συγχαίρουν τους εκλεγέντες βουλευτές νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του Νομού μας Γεώργιο Γεωργαντά, Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου και Γεώργιο Φραγγίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πολυποίκιλο έργο που καλούνται να επιτελέσουν, προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα και ο πολύπαθος Νομός Κιλκίς να κάνει βήματα προόδου, να βγει από την αφάνεια και την εγκατάλειψη και να βρεθεί επιτέλους στη θέση που του αξίζει.

Εόρτιος Εσπερινός στους Αγίους Ανάργυρους Κιλκίς

Στον νεόδμητο πετρόκτιστο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στις Γ' Εργατικές Κατοικίες, λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς, εψάλη το εσπέρας της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019 πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά λιτής και αρτοκλασίας.

Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής ο Στέφανος Παραστατίδης

Δελτίο τύπου
Σ. Παραστατίδη
Σε οργανωτικές αλλαγές που αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στο Κίνημα Αλλαγής προχώρησε η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, αναθέτοντας μάλιστα στον Στέφανο Παραστατίδη, που στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος Βουλευτής στο ν. Κιλκίς, μια ιδιαίτερα υψηλή θέση, του Γραμματέα Οργανωτικού.