Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Webinar με θέμα "Οι Κινητήριες Δυνάμεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Λιανικού Εμπορίου"


Η ΕΣΕΕ σας προσκαλεί στο webinar με θέμα "Οι Κινητήριες Δυνάμεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Λιανικού Εμπορίου".  Τη διαδικτυακή συζήτηση θα τιμήσει με την παρουσία του ο αξιότιμος Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα συμμετέχει στην ενότητα " Μια στρατηγική για το μέλλον του λιανικού εμπορίου ".

Σχολικά Ηλιακά Πάρκα Ηλεκτρικής Ενέργειας


Γράφει ο Σεραφείμ Κερασιώτης
Μαθηματικός - π. Διευθυντής 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου,
Επίτιμος Πρόεδρος Ο.Λ.Τ.Ε.Ε
Η πρόταση αναφέρεται στην δημιουργία πρότυπων «Σχολικών Ηλιακών Πάρκων Ηλεκτρικής Ενέργειας» με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον Ήλιο σε όλες τις ταράτσες των σχολικών κτηρίων. 

Η Γνώμη προτείνει: Δείτε στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων


Η Ζωή μου στη Γερμανία του Χίτλερ:
Η Κατάληψη της Εξουσίας (1/2)
Τρίτη, 19/1/21 στις 23:00

Ντοκιμαντέρ του Ζερόμ Πριέρ. 1939: Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ καλεί όλους τους Γερμανούς που εγκατέλειψαν το ναζιστικό καθεστώς διαφεύγοντας στο εξωτερικό να καταθέσουν τις εμπειρίες τους. Η ανταπόκριση είναι μεγά­λη. 260 χειρόγραφα, 20.000 σελίδες με προσωπικές μαρτυ­ρίες, έρχονται στο φως, συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα της ζωής στη Γερμανία του Χίτλερ.

"Για την Σοφία και την κάθε Σοφία αυτού του κόσμου που τολμά"


Παρέμβαση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
«Πηνελόπη, αγάπη μου, αδελφούλα μοναδική. Τι γιορτάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα; Τη Σταύρωση του Κυρίου; Και για μένα ποιος θα θρηνήσει; Ποιος θα μου πλύνει το βρώμικο κορμί, ποιος θα με βγάλει από την ταπείνωση της αθωότητας μου. Κείνο το πρωί σταμάτησα απότομα γιατί μπήκε μέσα ο Τάγαρης. 

Νέα συστήματα συναγερμού στην πόλη του Κιλκίς


Με την προμήθεια νέων ηχητικών συστημάτων συναγερμού ενίσχυσε ο Δήμος Κιλκίς την πολιτική προστασία της πόλης. Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζεται η εγκατάσταση - αντικατάσταση ηλεκτρονικών και χειροκίνητων σειρήνων σε θέσεις που έχουν υποδειχθεί από ειδική επιτροπή, για την καλύτερη ηχητική κάλυψη του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς, στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης έκτακτης ανάγκης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 19/1/2021, 7:52 μ.μ.


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Eτήσια Γενική Συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη μέσω εφαρμογής zoom, την Κυριακή 7.02.2021 και ώρα 10.00 με 12.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Κορωνοϊός (19/1/2021): 566 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 30 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 566 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 149462, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5786 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45808 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κιλκισιώτες επιχειρηματίες μιλούν για τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του click in

Κιλκισιώτες επιχειρηματίες μιλούν για τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του click in, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Γιάννης Λιναρδάκης: Ένας εκπαιδευτικός πρότυπο


Στο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Intercropping for Sustainability” που διοργανώνεται στο διαδίκτυο αυτές τις ημέρες από τη Διεθνή Ένωση Βιολόγων «Association of Applied Biologists», συμμετέχει και ο πάντα δραστήριος Διευθυντής του Γ’ Γυμνασίου Κιλκίς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, Γιάννης Λιναρδάκης.

Η Ε. Αγαθοπούλου μιλά για τη Σοφία Μπεκατώρου

Συνέντευξη της αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4fm για την Σ. Μπεκατώρου 
«Έχουμε δει ότι ανοίγουν στόματα, έχουμε δει ότι η Σοφία Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση πριν κάποια χρόνια και ότι και στο χώρο του αθλητισμού υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Όλος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την πράξη και συνεχάρη την Σοφία Μπεκατώρου γιατί η δύναμη της να καταγγείλει έδωσε κουράγιο για να περάσουν και άλλες γυναίκες στην καταγγελία. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ