Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ανέργους 25 έως 29 ετών και 30 έως 45


Δείτε ΕΔΩ

Γ. Φραγγίδης στη Βουλή: "Δυστυχώς, οι προσδοκίες μας διαψεύστηκαν"


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στην ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπ. Εσωτερικών «Ρυθμίσεις Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα»

Ο Γιώργος Ακριτίδης και η Ελένη Αποστολίδου στην ΚουΠα Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚουΠα Κιλκίς
Η Ακαδημία μας συνεχίζει την ενίσχυση του προπονητικού της επιτελείου με την προσθήκη άλλων δύο προπονητών, του Γιώργου Ακριτίδη και της Ελένης Αποστολίδου.

Έκτακτη πρόσληψη κτηνιάτρων από το ΥπΑΑΤ για την πρόληψη εισόδου στην Ελλάδα της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων

Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Τροπολογία για την άμεση πρόσληψη και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κτηνιάτρων με σκοπό την πρόληψη εισόδου στη χώρα της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων και τον έλεγχο του νοσήματος σε περίπτωση εξάπλωσής του, κατέθεσε στη Βουλή, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης. 

Εκστρατεία ενημέρωσης στην Κεντρική Μακεδονία για την χρήση προστατευτικού κράνους

Εκστρατεία ενημέρωσης πραγματοποιούν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής για τη σπουδαιότητα της χρήσης προστατευτικού κράνους από οδηγούς και συνεπιβάτες των δίκυκλων οχημάτων.

ΟΑΕΔ: Από 10/8/2019 η υποβολή αιτήσεων ξενοδόχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, το οποίο θα υλοποιηθεί βάσει της υπ΄αριθμ.5/2019 Δημόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής σε αυτό.

13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς 
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργανώνει το 13ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tennis, αγόρια-κορίτσια έως 16 ετών. Το Τουρνουά θα διεξάγεται από 3 έως και 9 Αυγούστου από τις 9:00 π.μ. με αθλητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Κιλκίς: Ιερά πανήγυρις του οσίου Αρσενίου του εν Πάρω

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίων Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς
Στον Ιερό Ναό Αγίων Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς, υπάρχει αποθησαυρισμένο Ιερό Λείψανο του Οσίου Πατρός ημών Αρσενίου του εν Πάρω ο οποίος εορτάζει στις 18 Αυγούστου.