Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 18/5/2023, 9:29 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκαν 23 κλοπές και απόπειρες κλοπής

Για 14 κλοπές και 9 απόπειρες κλοπής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, προχθές (16 Μαΐου 2023) στην Πιερία, 2 ημεδαποί άνδρες, μία ημεδαπή γυναίκα και μία ανήλικη ημεδαπή.

Προκήρυξη αγώνων «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

«Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» 9.600μ
Δρόμος Υγείας 4.800μ
Παιδικός Αγώνας- ΑΜΕΑ 1.000 μ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Μαΐου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στη Γουμένισσα


 

Πανηγυρική ομιλία και στο Πολύκαστρο από τον Στέφανο Παραστατίδη

Σε πανηγυρικό κλίμα και με την ενθουσιώδη παρουσία εκατοντάδων Πολυκαστρινών και φίλων από την Παιονία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη, στο Πολύκαστρο. Η υποδοχή του έγινε εν μέσω θερμών εκδηλώσεων με πυρσούς και σημαίες του ΠΑΣΟΚ, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού, στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.

Ομάδα ρομποτικής της Microstudies Robotics από το Κιλκίς στο Δήμο Τρικκαίων

Δελτίο τύπου Δήμου Τρικκαίων
Ομάδα ακαδημίας ρομποτικής από το Κιλκίς υποδέχθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Η ακαδημία Microstudies Robotics, που εδρεύει στη μακεδονική πόλη, δραστηριοποιείται στην πληροφορική και τη ρομποτική, με ομάδες της να έχουν πάρει μέρος σε διαγωνισμούς, με διακρίσεις στην καινοτομία και τη μηχανική της ρομποτικής σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων, την Πέμπτη 18-05-2023 και ώρα 08:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο 3o Γυμνάσιο Κιλκίς ( διεύθυνση, τέρμα Ευρώπης).

Συναντήσεις Κ. Κιλτίδη με θεσμικούς φορείς του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Κ. Κιλτίδης
Με αφορμή την τελευταία μου συνάντηση με την Διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω για τις συναντήσεις μου με τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας. Η συζήτηση με τους Τριτέκνους επικεντρώθηκε στα πολλά ευεργετήματα, του νομοσχεδίου το οποίο εισηγήθηκα ο ίδιος, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη: Άρωμα Νίκης

Δελτίο τύπου Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη
Φτάνοντας λίγες μέρες πριν την 21η του Μάη, ο προεκλογικός αγώνας ολοκληρώνεται με άρωμα νίκης για την Νέα Δημοκρατία.

Η ανάγκη της Αλλαγής νοοτροπίας σε μια κοινωνία "υπό ομηρία"

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Μένουν λίγα 24ωρα πριν στηθούν οι κάλπες της 21ης Μαίου με την μερίδα του λέοντος στον πολιτικό διάλογο να καταλαμβάνουν ανούσια θέματα, αλληλοκατηγορίες και ανταγωνισμός για το ποιός είναι χειρότερος του άλλου. Μόνο που αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Μια βραδιά ποίησης και τραγουδιού...

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: Μια βραδιά ποίησης και τραγουδιού...
Καφενείο «Φώλιας» Κ. Γαβριηλίδη 22, Κιλκίς
Τρίτη 30 Μάη, ώρα 22.00 ΑΚΡΙΒΩΣ
Γράφει ο Γιώννης Τσιτσίμης
Γιατί ο Καβάφης περίμενε τους βάρβαρους; Τι δουλειά έχει ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Χρήστο Κυριαζή; Τι γύρευε ο Καρυωτάκης στην Πρέβεζα; Πότε τα Διάφανα Κρίνα συνομίλησαν με τον Λειβαδίτη; Επιτέλους ποιοι είναι οι καταραμένοι ποιητές και τι είμαστε εμείς οι υπόλοιποι; Ποιο είναι το πούμα που ψάχνει απελπισμένα η Μάτση Χατζηλαζάρου; Γιατί η Κατερίνα Γώγου ανεβοκατέβαινε την Πατησίων; Ποιος ήταν τελικά ο μπαγάσας του Νίκου Άσιμου; 

Μεσίστιες οι σημαίες στς εκκλησίες στις 19 Μαΐου 2023

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανταποκρινόμενη στο Ιερό Καθήκον της ιστορικής μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού δίδει εντολή στους εφημερίους των ενοριών, στις 19 Μαΐου 2023, να έχουν μεσίστιες τις σημαίες και στις 12 το μεσημέρι να σημάνουν πένθιμα τις καμπάνες.

Δεκάδες κάτοικοι του Πολυκάστρου τίμησαν τον Γεώργιο Φραγγίδη

Δελτίο τύπου Γιώργου Φραγγίδη
Τη Τρίτη 16 Μαίου είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφτώ το όμορφο Πολύκαστρο μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής μου περιοδείας.

(Video) Κεντρική προεκλογική ομιλία Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς

Κεντρική προεκλογική ομιλία Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς. Τετάρτη 17 Μαϊου 2023.