Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε φιλικους αγώνες Taekwondo στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στις 27 Μαίου 2023. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1000 αθλητές-ριες σε μια άρτια διοργάνωση από τον αθλητικό σύλλογο Α.Σ 'Hwarang Μαχητές' με στόχο την γνωριμία των μικρών ηλικιών με τον αγωνιστικό τομέα καιτων μεγαλύτερων με την εξάσκηση καιεφαρμογή των τεχνικών που έχουν ήδη μαθευτεί.

Κοινωνικές δομές του Κιλκίς επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Κοινωνικές δομές του Κιλκίς επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ειδικότερα, την Τρίτη 13/06, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Έλλη Φρεγγίδου, η υποψήφια βουλευτής, Κυριακή Τομπουλίδου και το στέλεχος της παράταξης, Γιώργος Μιχαηλίδης, επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, το Σύλλογο «Βηματίζω» και το Σύλλογο Καρκινοπαθων Ν. Κιλκίς «Αγ. Ευγένιος».

Η μάχη του Κιλκίς

Του Κώστα Μπούζα
Tο ήξεραν όλοι ότι θα ήταν η πιο σημαντική μάχη του δεύτερου Βαλκανικού πολέμου. Ότι αυτή μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, θα έκρινε και την έκβασή του. Παράλληλα όμως ήξεραν ότι θα ήταν κι η πιο δύσκολη. Από τη μια η μορφολογία του εδάφους κι από την άλλη τα περίφημα Βουλγαρικά οχυρά, κατασκευασμένα κάτω από την καθοδήγηση Γερμανών ειδικών, τα οποία θεωρούνταν απ’ όλους στην Ευρώπη απόρθητα. Κι ο Ελληνικός στρατός βάδιζε προς το Κιλκίς, με επίγνωση ότι οι απώλειες, οι θυσίες καλύτερα, θα ήταν μεγάλες, αλλά συνάμα και με την βεβαιότητα πως άλλη λύση δεν υπήρχε.

Στα δύσκολα που έρχονται... ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ στην κάλπη της 25ης Ιούνη

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η ΝΔ αξιοποιώντας το καλπονοθευτικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής θέλει να συγκροτήσει κυβέρνηση με περισσότερους βουλευτές, για να μπορεί πιο εύκολα να εφαρμόσει το αντιλαϊκό της πρόγραμμα, που είναι ένα «μνημόνιο» όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής που ήταν καλεσμένος.

Ηταν ο τελευταίος...

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Εκεί στα ακρογιάλια της Προποντίδος, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στη χερσόνησο της Πανόρμου, δεκάδες πόλεις και χωριά μικρά και μεγάλα, “Ρωμιοχώρια”, έσφυζαν από ζωή μέχρι και τις αρχές της 3ης δεκαετίας του 20 αιώνα (1922).

Κίνητρα από την Κομισιόν για αναβάθμιση παλαιών οχημάτων και δημοσίων συγκοινωνιών

Δελτίο τύπου Μαρία Σπυράκη
Κίνητρα για την αναβάθμιση παλαιών οχημάτων προωθεί η Κομισιόν, προκειμένου να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των Ευρωπαίων. Τις ανησυχητικές συνέπειες της κυκλοφορίας μεγάλων σε ηλικία αυτοκινήτων στην Ελλάδα, έθεσε ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη. Στην απάντηση που έλαβε, ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν τονίζει ότι το «κλειδί» για να μειωθούν οι ρύποι στην ατμόσφαιρα είναι να δοθούν μεν κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων, αλλά ταυτόχρονα να αναβαθμιστούν τα παλαιά και πιο ρυπογόνα οχήματα.

Τα προβλήματα της οικονομίας που κρύβονται κάτω από το χαλί

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

«Το 2015 υπογράψατε ένα αχρείαστο Μνημόνιο». Το πρώτο επικοινωνιακό σλόγκαν της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ την πρόσφατη προεκλογική περίοδο. Υπονοούν οι υποστηρικτές αυτής της θέσης ότι αν υπογραφόταν το περιβόητο mail Χαρδούβελη το 2014 θα λύνονταν αυτόματα όλα τα προβλήματα της χώρας. Ερώτηση αφελούς. Γιατί δεν το υπόγραψε η τότε κυβέρνηση της ΝΔ μετά από τόσους μήνες άκαρπων διαπραγματεύσεων; Την απάντηση τη δίνει ο Τόμσεν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ο οποίος χαρακτήρισε τα προτεινόμενα μέτρα της πρότασης Χαρδούβελη ως μέτρα Μίκυ Μάους. Και με μέτρα Μίκυ Μάους δεν κλείνει η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Τελετή λήξης αγωνιστική μπασκετικής περιόδου 2022 – 2023, για τα τμήματα των Ατρομήτων Καμπάνη

Δελτίο τύπου Ατρομήτων Καμπάνη
Έπεσε με ιδανικό και φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική μπασκετική περίοδο 2022 – 2023 για τα τμήματα των Ατρομήτων.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 20/6/2023, 4:41 μ.μ.

Στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών στην Κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο δράσεων που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (19 Ιουνίου 2023) από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικά 4 ημεδαποί άνδρες, σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Δέκα συν ένας λόγοι για να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδη
Δικηγόρος – Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Κιλκίς

1. Στην ταραγμένη εποχή και γειτονιά μας, χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση. Και ποτέ η χώρα μας δεν είχε τόσο ισχυρή διεθνή θέση όσο με την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς το οποίο διήρκησε από τις 24/04/2023 έως και τις 12/06/2023. Σκοπός του προγράμματος ήταν η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας και επάρκειας για το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της Γ΄ τάξης του Δημοτικού. 

6ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Χνιτίδης του ΓΑΣΚ

Σε δύο ομίλους πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου με πολλή μεγάλη συμμετοχή σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη αντίστοιχα.

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου  Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυκάστρου
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος επιστρέφει. Φέτος το καλοκαίρι, οι μικροί φίλοι των βιβλιοθηκών γνωρίζουν τα βιβλία των μεγάλων, τα αναγνώσματά τους, την αξία της φιλίας και ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της χώρας μέσα από λογοτεχνικά αφηγήματα και χαρακτήρες που επιδρούν σε γενιές αναγνωστών. Κι όλα αυτά μέσα από τα έργα δύο αγαπημένων συγγραφέων: της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή.

Ολοκληρώθηκε στο Κιλκίς, το 1ο Τουρνουά Σκακιού "Λευτέρης Ναβροζίδης"

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Με μεγάλη συμμετοχή σκακιστών και σκακιστριών από πόλεις της Κεντροδυτικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 το 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης». Το τουρνουά έλαβε χώρα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κιλκίς και διοργανωτές ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.), υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ¨Αλέξανδρος" Κιλκίς - 20_6_2023

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ¨Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εγγραφές καθημερινά στα τμήματα Κολύμβησης
Το Καλοκαίρι επιτέλους ήρθε, η θερμοκρασία σκαρφαλώνει και το Alexandros Sports Center προσφέρεται για μάθηση και διασκέδαση.

(Video) Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Εύξεινο Πόντο από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Όταν η υποβάθμιση χτυπάει κόκκινο στο Κιλκίς...

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Ρ. 
Δυστυχώς η υποβάθμιση  στην περιοχή του Ζωοπάζααρου Κιλκίς συνεχίζεται (πάρκινγκ φορτηγών και λεωφορείων και προσφάτως μέχρι και χώρος διανυκτέρευσης Ρομά).

(Video) Γιορτή λήξης αγωνιστικής σεζόν 2023 του πολυνίκη συλλόγου αγωνιστικού τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη

Γιορτή λήξης αγωνιστικής σεζόν 2023 του πολυνίκη συλλόγου αγωνιστικού τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη. Δευτέρσ 19 Ιουνίου 2023.