Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Εκδήλωση στη Γουμένισσα προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας

Γράφει  ο Χρ. Π. Ίντος

Η εκδήλωση, μετά την αναβολή του 2020 λόγω πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, με ώρα έναρξης 18.00, επ΄ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Αθ. Τζούρτζος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς Σ. Μαρκάδας, οι αιρετοί της ΠΕ Ν. Κιλκίς Ι. Καραϊτης, Αρ. Παπαδόπουλος και η Σχ. Σύμβουλος ΦΑ Αικ. Κούπανη. Αναγνώστηκε χαιρετισμός του Βουλευτή Ν. Κιλκίς Στ. Παραστατίδη.

Η ώρα της έμπρακτης αγάπης... έφτασε

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία, τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο, μεγάλες ελλείψεις σε αίμα με συνέπεια αναβολές προγραμματισμένων χειρουργείων στα Νοσοκομεία μας.

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά

Παρέμβαση ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου

Λιγο πριν τη ληξη της ψηφοφορίας ζητάμε τη στήριξή σας.
Η ψηφοφορία λήγει σήμερα και ώρα 24:00.
Το σχολείο μας ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου συμμετέχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Imagine the change you want to see in the EU. Eπτά μαθήτριές μας έχουν δημιουργήσει ένα βίντεο με μηνύματα σχετικά με την προσφορά της γυναίκας διαχρονικά και κατά της έμφυλης βίας. Ζητάμε να διαθέσετε λίγο απο το χρόνο σας και να ψηφίσετε την προσπάθειά μας, είτε απευθείας όσοι έχετε ήδη λογαριασμό esep, ειτε με σύντομη εγγραφή.

Γενική Συνέλευση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 11.02.2024 και ώρα 11.00 με 12.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Το Δ. Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της κοινωνικής αρωγής του, ενισχύοντας την προσπάθειά για ακόμη μια φορά. 

Εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες που έγιναν σε Πιερία και Κοζάνη

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, 2 απάτες και 5 απόπειρες απάτης, που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε Πιερία και Κοζάνη.

Με μεγάλη ταλαιπωρία η πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Κ.
Με μεγάλη ταλαιπωρία η πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σ
ήμερα Κυριακή 28/01/2024 καθώς πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο μνημείο που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας.

Λήψη μέτρων και συμβουλές οδικής ασφάλειας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

Ενόψει των επικείμενων δυσμενών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν την επικράτεια, έχουν τεθεί σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας, για τη λήψη μέτρων και την παροχή συνδρομής, όπου απαιτείται, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς.