Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Παρασκευή 7/8/2020, 09:20 μ.μ.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

(Video) Κιλκίς: Έκθεση Φωτογραφίας του Γιάννη Σιταρίδη με τίτλο "Νισύριων Κόσμος"

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 και την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.

Τι λέει το ΚΚΕ για την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Κιλκίς

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Για ακόμα μία χρονιά η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, προχωράει στην αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, τα οποία ενώ έχουν ιδρυθεί στα χαρτιά, δεν υλοποιείται η κατασκευή τους εδώ και πολλά χρόνια.

Ανακοίνωση σχετικά με τον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης Φαρμάκων (ΚΑΦΕ) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα παρακάτω σχετικά με τον καταρροϊκό του προβάτου:

O δικηγόρος Κ. Τζίκας, μιλά για το πρόγραμμα "Γέφυρα" (Προστασία της 1ης κατοικίας)


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* αναφέρθηκε στις 30-07-2020 μέσα από την εκπομπή "Επικαιρότητα live" της κ. Μαρίας Μουστάκα (TV100) στο ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις για να υπαχθεί ένας δανειολήπτης στο πρόγραμμα "Γέφυρα" για της προστασία της πρώτης κατοικίας το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από 3/8/2020. 

Η καθημερινότητα του Κιλκίς: O ταλαιπωρημένος παππούς της ημέρας

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Φ. Α. 
Οδός Πλάτωνος στο Κιλκίς. Θέλεις να πας το παιδί σου ή το εγγονάκι σου μια βόλτα. Το βάζεις στο καρότσι και ξεκινάς. Λογικά θα χρησιμοποιήσεις τα πεζοδρόμια του Κιλκίς. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ξεκινά την προετοιμασία της η Ανδρική Ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της, είναι η Ανδρική Ομάδα του Κιλκισιακού. Οι παίκτες μαζί με το προπονητικό τιμ θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάριο για απόκτηση βασικών γνώσεων τηλεκατάρτισης


Σε αυξημένη επιφυλακή η Π.Ε. Κιλκίς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Στην εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς, σε συνέχεια της απόφασης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να θέσει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη θωράκιση της Περιφέρειας έναντι του θανατηφόρου ιού.

Καλό ταξίδι Γιώργο Καρυπίδη

Νικημένος από την επάρατη νόσο "έφυγε" σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 το πρωί σε ηλικία 52 ετών, ο αυτοκινητιστής Γιώργος Καρυπίδης, ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Καρύπ. Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη την τοπική κοινωνία του Κιλκίς. Μεταξύ άλλων υπήρξε άνθρωπος του αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις, καθώς επίσης και Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγο και τα παιδιά του και στους οικείους του.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας 2020

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας 2020
Είσαι επιτυχών; 
Έλα στην Επιμορφωτική.