Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση "Παίζουμε όπως παλιά..." στο Κιλκίς


Ένα πρωινό γεμάτο χαρά, άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς του φίλους, παρουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Πάρκο-Κήπος, στις 11 το πρωί. Την τιμητική τους είχαν παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, όπως, Βασιλιά-Βασιλιά, πινακωτή, τζαμί, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μήλα, μαντηλάκι, κ.α.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την κυρία Σοφία Πυξοπούλου

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς.
"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Σοφία Πυξοπούλου, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων."

Πικ νικ στην πινακοθήκη της Τεχνης Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, η Πινακοθήκη της Τέχνης βάζει τα καλά της και υποδέχεται από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, μικρούς και μεγάλους στον υπέροχο χώρο της στο Μεταλλικό. Πολιτισμός- φύση και άνθρωπος θα γίνουν ένα, σε μια συνεύρεση που το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ για πρώτη φορά επιχειρεί να ανοίξει τις πόρτες της Πινακοθήκης σε ευρύτερο κοινό και να το κάνει κοινωνό των εξαιρετικής καλλιτεχνικής αξίας και ομορφιάς πινάκων της.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, νέος Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κινήματος Αλλαγής
Το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί την Kleemann Ελλάς

Ευχαριστήριο Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον Νικόλαο Κ. Κουκούντζο, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. και στον Κωνσταντίνο Ν. Κουκούντζο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. για την αμέριστη συνδρομή τους στην διαμόρφωση και περιποίηση του αύλειου χώρου της Πινακοθήκης της Τέχνης στο Μεταλλικό και ειδικότερα για την αποψίλωση των αγριόχορτων, την τοποθέτηση χλοοτάπητα, το φύτεμα τριανταφυλλιών και τη γενικότερη φροντίδα του χώρου.

Δείτε Video από το Πανηγύρι 2018, στο Μυριόφυτο Κιλκίς


Στο πλαίσιο της θρησκευτικής πανήγυρης του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος, η Τοπική Κοινότητα Μυριοφύτου Κιλκίς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος και ο Σύλλογος Νέων "Οι Μακεδόνες" διοργάνωσαν θρησκευτική και πολιτιστική εκδήλωση. Οι εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του οικισμού, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.