Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Σούπερ προσφορά στον Άθλο Κιλκίς - Τώρα όσο γυμνάζεσαι κερδίζεις


Οι αγώνες Κιλκισιακού το Σαββατοκύριακο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού κινείται πλέον στους ρυθμούς του κυριακάτικου αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Αυτή είναι η «μαφία των Ρομά»- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 38


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριάντα οκτώ (38) ημεδαπών, μελών δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένενες κλοπές από οικίες στην Αττική και στην Επικράτεια και εξαρθρώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. 

Αποστόλου: Η παραγωγική ύπαιθρος μπορεί να σηκώσει το βάρος της οικονομικής ανάκαμψης

Ομιλία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, στην 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών & Έλληνες παραγωγοί (27/01/2017)
"Κυρίες και κύριοι, Φίλες και φίλοι, 
Να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να σας συγχαρώ όχι μόνο για την οικονομική σημασία που πάντα παρουσιάζει μια έκθεση αγροτικών προϊόντων αλλά και για την συμβολική της αξία, αφού έχετε καταφέρει και φέτος, παρά τις δυσκολίες, να δώσετε μια φρέσκια πνοή και να υπενθυμίσετε σε όλους ότι η παραγωγική Ελλάδα, με εκπρόσωπους εσάς εδώ σήμερα, αντιστέκεται, δουλεύει και αισιοδοξεί.

Γιατί να υπάρχουν ανισότητες;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Ανισότητες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όχι για την ορθότητά τους, αλλά γιατί είναι δικό μας δημιούργημα, και ότι δημιουργούμε, προσπαθούμε με όλα μας τα όπλα να το προστατέψουμε, ακόμη και όταν ξέρουμε πως είναι λάθος.

Γεωργιάδης: "Κύριε Δήμαρχε Κιλκίς, δυστυχώς δεν έχουμε το ίδιο όραμα για το Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γεωργιάδης Φώτιος
Ανεξάρτητος σύμβουλος
Δημοτικής  Κοινότητας Κιλκίς
"Κύριε Δήμαρχε Κιλκίς,
Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωρίζω την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη “ΑΝΟΔΟΣ-7ΠΟΛΙΣ”. 
Η απόφαση μου αυτή είναι απόρροια της πολιτικής που ακολουθείται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σχέση πάντα με τις προεκλογικές εξαγγελίες μας. 

Δυο διαφορετικές εκθέσεις στην Πολιτιστική Γειτονιά


Δυο διαφορετικές και μοναδικές εκθέσεις ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Πολιτιστική Γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών, φιλοδοξώντας να φέρει το κοινό σε γνωριμία και επαφή με σύγχρονες εικαστικές τάσεις και αναζητήσεις.

Tο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center με αριθμούς (Video)

Προκρίθηκε ο Αίας Κιλκίς στους 16 της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με ομάδες της Α1 κατηγορίας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την περασμένη Τετάρτη στις 25 Ιανουαρίου, η γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι Βόλεϊ με την ομάδα της Β Εθνικής Κατηγορίας ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, και αποσπώντας νίκη 3-0 σετ , προκρίθηκε στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η 19η Μαΐου παγκόσμια ημέρα θυμάτων του Κεμαλισμού

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών το 2008, ανακήρυξε την 27η Ιανουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Ο Φασισμός, ο Ναζισμός, ο Χίτλερ σχεδίασε και υλοποίησε εγκλήματα που όμοιά του δεν γνώρισε σε έκταση και βαρβαρότητα ο ανθρώπινος βίος. 

Αθήνα: Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Σύγχρονης Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου του Δήμου Κηφισιάς, η ιστορικός Οντέτ Βαρόν, θα παρουσιάσει το θέμα «Στα Ναζιστικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και Εξόντωσης: Μνήμη και λόγος στο έργο του Πρίμο Λέβι και του Όμηρου Πέλλα».

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» έως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό «Θεσσαλονίκη-Αεροδρόμιο Μακεδονία».

Παράταση της υποβολής αιτήσεων για 24.251 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε 274 δήμους

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).

"Σ' αυτούς, χρωστάμε την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομίας"

Υπογράφει η
Ένωση Αστυνομικών
Υπαλλήλων
νομού Κιλκίς
Η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά την εταιρία Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων "ΤΖΗΜΑΣ Νικόλαος" με έδρα το Ηλιόλουστο Κιλκίς διατηρώντας υποκατάστημα και στο Πολύκαστρο, διότι προσέφερε σε ένα περιπολικό όχημα της τροχαίας Κιλκίς τέσσερα ελαστικά (χιονολάστιχα).

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 08:00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: