Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/9/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Δύο φιλικά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Δύο φιλικά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς που υποδέχθηκε την Αστραπή Μεσαίου. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, έπειτα από ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Τάσου Βασιλακάκη στη Γουμενισσα



Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: Διεξάγουν τον προεκλογικό αγώνα με μισές αλήθειες

Υπογράφει ο 
Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Παιονίας

Είναι λυπηρό ότι, ενόψει των δημοτικών εκλογών, κάποιοι υποψήφιοι επιλέγουν να διεξάγουν τον προεκλογικό αγώνα με μισές αλήθειες, με ψέματα και με λασπολογία.

Απάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, για τις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων


Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικηγτής Γενικού Νοσολομείου Κιλκίς
Η καθιερωμένη Σεπτεμβριανή καταγγελία του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, που φέτος μεταφέρθηκε για ευνόητους λόγους στο δεύτερο δεκαήμερο, από μέλη του Σωματείου εργαζομένων, για την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς, επιχειρεί ξεκάθαρα να σπείρει τον φόβο και την ανησυχία στους πολίτες. 

Εργασίες αναβάθμισης των οδικών υποδομών από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Στοχευμένες δράσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου ευθύνης ολοκλήρωσε το τελευταίο δίμηνο και άλλες έχει υπό εξέλιξη, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Σ’ αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η τοποθέτηση πινακίδων σε κεντρικούς οδικούς κόμβους, για τη βελτίωση της σήμανσης, έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτη από τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας με τίτλο: «Μεγαλώνοντας καλύτερα μαζί».

100% επιτυχία από τις ωφελούμενες του σωματείου Omnes στις εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας

Δελτίο τύπου OMNES
Τα πιστοποιητικά ελληνομάθειας παρέλαβαν οι επιτυχούσες των εξετάσεων του Μαΐου 2023. Και οι 5 συμμετέχουσες από την Ουκρανία, ωφελούμενες του σωματείου OMNES, κατάφεραν να περάσουν τις εξετάσεις σε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες. Την κατανόηση και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (19/9/2023)

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς πραγματοποίησε την επετειακή παράσταση « Γράμμα χωρίς παραλήπτη», με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, στο θέατρο Λόφου Κιλκίς. Στην παράσταση συμμετείχε αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου, η οποία παρουσίασε χορούς και δρώμενα από την Κεφαλλονιά.

"Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε"

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Ανακοίνωση Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις επισιτιστικών προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας
Είναι αδίστακτοι!
Νομοθετούν τη δουλειά 365 μέρες το χρόνο στη βιομηχανία τροφίμων! Καταργούν την Κυριακή και όλες τις αργίες επειδή οι βιομήχανοι ισχυρίζονται ότι δεν βρίσκουν προσωπικό! Και αντί να δώσουν αξιοπρεπείς μισθούς και να βελτιώσουν τις εργασιακές συνθήκες επιλέγουν να ξεζουμίσουν τους εργαζόμενους που ήδη έχουν!

"Ας θαυμάσουμε το υψηλό μας εθνικό φρόνημα"

Γράφει ο Κώστας Θεοδωρίδης
Χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – στη Μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας, ημέρες αφανισμού της Σμύρνης, Μνήμης ενός γεγονότος, που μόνο αυτό καταγράφεται στην Ιστορία μας ως «Καταστροφή» - οργάνωσε την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης του Κιλκίς καθώς και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο χώρο Ηρώων του πάρκου Κιλκίς. Αποτέλεσμα:

Δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), προέβη την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στην χορήγηση αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, προκειμένου να συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία του Ιατρείου του Στρατοπέδου«Δαμιανού», στο πλαίσιο στήριξης της υγειονομικής περίθαλψης του στρατιωτικού προσωπικού, που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Στέφανος Μάλγαρης: Προτάσεις για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς

Η κατασκευή Φραγμάτων σε περιοχές των πρώην δήμων Κρουσσών και Γουμένισσας αποτελούν ένα ζήτημα που δεν θα έπρεπε να παραλείπουμε! Οι μεγάλες επενδύσεις για την αξιοποίηση του νερού (ύδρευση – άρδευση – ενέργεια) θα έχουν πολλαπλά οφέλη και προς τον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ενισχύοντας και την τοπική οικονομία πέρα από την τοπική γεωργία και κτηνοτροφία.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 19/9/2023, 9:50 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και στην κατοχή του βρέθηκαν καλά κρυμμένες 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 12,6 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2 γραμμαρίων. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 474 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας τσέπης, σε μορφή κλειδιού, με υπολείμματα κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εξαπάτησαν γυναίκα στην Πιερία ισχυριζόμενοι δήθεν, ότι η κόρη της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου 2023, ενεργώντας με άγνωστους συνεργούς του, εξαπάτησαν ημεδαπή γυναίκα στην Πιερία. Συγκεκριμένα, της τηλεφώνησαν ισχυριζόμενοι ότι η κόρη της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και της ζήτησαν χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί άμεσα.

Σκαρλάτου Βάγια και Παντελίδης Λεωνίδας, συμπορεύονται με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Ευθυμία Φωτιάδου και Ορέστης Παπαδόπουλος, συμπορεύονται με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η 
 Φωτιάδου Ευθυμία 
Υποψήφια Σϋμβουλος Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης
Ονομάζομαι Φωτιάδου Ευθυμία του Νικολάου και της Παρασκευής. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στο Κιλκίς. 
Υπήρξα ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Μεγάλης Βρύσης από το 2006 έως το 2019 από τη θέση της γενικής γραμματέως και κατόπιν ως αντιπρόεδρος. Υπήρξα επίσης αντιπρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μεγάλης Βρύσης, καθώς και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Βαπτιστή.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: Αυτή η μάστιγα!

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τις τελευταίες μέρες κάθε πρωί στα πάνελ η ίδια ιστορία.
"Φταίμε κι εμείς φταίτε κι εσείς φταίνε κι οι άλλοι.
Φταίμε κι εμείς φταίτε κι εσείς φταίει
κι ο Χατζηπετρης"

Οι ευθύνες μπαλάκι του πινγκ πονγκ από την Περιφέρεια στα Υπουργεία κι από τα Υπουργεία στην Περιφέρεια. Σηκωνεται μπόλικη σκόνη αλλά τη γνωστή κατασκευαστική κάνεις δεν την αγγίζει.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (19/9/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Μαρία Φωτιάδου: Για μια νέα δημοτική αρχή με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και δυναμισμό

Υπογράφει η Μαρία Φωτιάδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί μου συμπολίτες πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, των εκλογών που εαάν εμείς θέλουμε θα τις οδηγήσουμε με τις σωστές μας επιλογές σε μια καλή έκβαση για την Πόλη μας και τα χωριά μας.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κλαδικών Σωματείων
Ενώ ο λαός μας στη Θεσσαλία μετρά ακόμα νεκρούς και αγνοούμενους θαμμένους στη λάσπη, ενώ η περιοχή είναι μια υγειονομική βόμβα και η φτώχεια ήδη θερίζει τους κατοίκους της, ενώ σε ολόκληρες περιοχές της χώρας είναι ακόμα ανοικτές οι μεγάλες πληγές από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές, η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή το νέο αντεργατικό έκτρωμα που καταργεί το πενθήμερο και το 8ώρο νομοθετώντας το δικαίωμα στους εργοδότες να ξεζουμίζουν τους εργαζόμενούς τους 13 ώρες την ημέρα, 78 ώρες την εβδομάδα. Αίσχος!

Μιλάμε με την πρώην Βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής Μαρία Κ. Απατζίδη

Μαρία Κ. Απατζίδη:  
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Αχαρνών με την Παράταξη ''ΑΧΑΡΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ'' και τον Υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Χρήστο Π. Ηλιάδη.
Επιμέλεια Συνέντευξης: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Ο κόσμος της πόλης και των συνοικιών σου γνωρίζει πάνω κάτω το οικογενειακό, ακαδημαϊκό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό προφίλ σου. Θέλω να μου πεις όμως γιατί ένα πολυάσχολο και γεμάτο ευθύνες άτομο όπως εσυ θέτει τον εαυτό του, τον χρόνο του και την ποιότητα του α. στην προεκλογική αναμέτρηση και β. αν και εφόσον αν εκλεγείς με το καλο και το εύχομαι και το θέλω, στις δημοτικές ''μάχες'' στα συμβούλια, συνελεύσεις κλπ; Τι σε κέρδισε χθες και σήμερα, ώστε να στραφείς στο δημοτικό πολιτικό γίγνεσθαι;

Retro portable gaming machine

Πετυχημένο το Octagon Submission 5, στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Α.Σ. Σωκράτης" - Kinesis Gym.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση Octagon Submission 5 στις 17 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς. Συμμετείχαν σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα και αγωνίστηκαν με κανονισμούς Submission Grappling στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.

(VIDEO) Εκλογές 2023, του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Εκλογές 2023, του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς: Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς συμμετέχει στη συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας.

(VIDEO) Μεγαλειώδης και πρωτόγνωρη η τελετή Αγιασμού του εκλογικού κέντρου του Υπ. Δημάρχου Κιλκίς, Θεόδωρου Βαφειάδη

Μεγαλειώδης και πρωτόγνωρη η τελετή Αγιασμού του εκλογικού κέντρου του Υπ. Δημάρχου Κιλκίς, Θεόδωρου Βαφειάδη. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023.

(VIDEO) Υπό κατάρρευση η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, προειδοποιούν οι Ιατροί

Υπό κατάρρευση η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, προειδοποιούν οι Ιατροί. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023.