Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Παράσταση διαμαρτυρίας από «ωφελουμένους» του προγράμματος προεργασίας στη ΔΥΠΑ Γουμενισσας

Ανακοίνωση «ωφελουμένων» του προγράμματος προεργασίας στη ΔΥΠΑ Γουμενισσας

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος προεργασίας για 10.000 νέους, ηλικίας έως 29 ετών της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, πιο συγκεκριμένα ωφελούμενοι στο Δήμου Παιονίας, έπειτα από συζήτηση, πήραμε την απόφαση να συντάξουμε αυτήν την ανακοίνωση με σκοπό να βρεθεί λύση στο αίτημα μας, για το πρόβλημα των καθυστερημένων πληρωμών και της ελλιπούς ενημέρωσης σε ότι αφορά το πρόγραμμα.

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
Παρουσία των εκπροσώπων των Ποδοσφαιρικών Ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης "Κτήμα των Ευχών" στο Κιλκίς, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Basketball: 1057 ημέρες μετά...

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Basketball

1057 ημέρες μετά επιτέλους {ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ} επιστρέψαμε στο σπίτι μας. Ηταν 7 Μαρτίου του 2020, όταν αγωνιστηκαμε για τελευταία φορά στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη, υποδεχόμενοι τον Σκυδραϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β' Εκασκεμ για το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Συμμετοχή του Kinesis στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Octagon Fighting Show 12

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Με 21 Μαχητές συμμετείχε η ομάδα του Kinesis στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Octagon Fighting Show 12 στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς στις Φεβρουαρίου.
Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολειού Κιλκίς.

Ωράριο λειτουργίας ΚΕΠ Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και εν αναμονή των προσλήψεων που έχουν εγκριθεί για τα ΚΕΠ του δήμου Παιονίας αλλά καθυστερεί η τοποθέτηση τους από το ΑΣΕΠ, το πρόγραμμα λειτουργίας των ΚΕΠ διαμορφώνεται ως εξής:

(Video) Κοπή βασιλόπιτας του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του Video τη συνάδελφο eidisis.gr

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 5/2/2023, 7:06 μ.μ.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (2 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Από την Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες

Η ΕΛΣΤΑΤ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την ένταξή τους στo Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) περιόδου Ιανουαρίου - Αυγούστου 2023. Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο ΙΣ, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Η αίτηση αποτελεί παράλληλα υπεύθυνη δήλωση για όλα τα αναφερόμενα σε αυτήν.

Κοπή βασιλόπιτας 2023 της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος – Παράρτημα Γουμένισσας



Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων νομού Κιλκίς
Τις εξελίξεις στον κλάδο τους εξέτασαν σήμερα, στη διάρκεια της τακτικής γενικής τους συνέλευσης τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών & Κουρέων νομού Κιλκίς ψηφίζοντας ομόφωνα και εγκρίνοντας όλα τα υπό συζήτηση θέματα.

Υπόμνημα Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στον Δ. Κουτσούμπα: Δραματικές οι ελλείψεις φαρμάκων στο ν. Κιλκίς

Στο πλαίσιο της προεκλογικής επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ στο Κιλκίς και της ευρείας σύσκεψης που είχε με εκπροσώπους σωματείων, συλλόγων και μαζικών φορέων του τόπου στο Συνεδριακό Κέντρο την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς επέδωσε υπόμνημα στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τις σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων που εντοπίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

(Video) Kοπή Βασιλόπιτας 2023 του Πολιτιστικού Συλλόγου Ισώματος Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ

Kοπή Βασιλόπιτας 2023 του Πολιτιστικού Συλλόγου Ισώματος, Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ. Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.

(Video) Η βιομηχανία Γάλακτος ΔΟΪΡΑΝΗ κόβει τη βασιλόπιτα 2023

Η βιομηχανία Γάλακτος ΔΟΪΡΑΝΗ κόβει τη βασιλόπιτα 2023. Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.