Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης του Κιλκίς ότι πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της διαρροής.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη του στην εταιρεία Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. για την διαρκή στήριξη της στη σχολική μας μονάδα. Η πράξη συμπαράστασης και υποστήριξης στις δράσεις μας, προσφέρουν μεγάλη χαρά και πλημμυρίζει με συναισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τη σχολική μας κοινότητα, ενισχύοντας μέσα από το αίσθημα της προσφοράς το εκπαιδευτικό μας έργο.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά θυμάμαι», στη μουσικοθεατρική σκηνή του «πόλις»

Δελτίο τύπου 
Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Μετά τις δυο επιτυχημένες παραστάσεις του Απριλίου και έπειτα από αίτημα του κοινού, το «μουσικό και θεατρικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεών του παρουσιάζει και πάλι τη μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά θυμάμαι».

Καλλισθένη Πάκα: Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Με Γυναίκα Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη
Δικηγόρος - υπ. Βουλευτής Κιλκίς

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και την επιλογή της Ειρήνης Αγαπηδάκη ως επικεφαλής.

Κ. Σιωνίδης: Τιμή σ' αυτούς, που τίμησαν το Δήμο μας και την Ελλάδα

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Συγχαίρω τα παιδιά της χορωδίας και την μουσικό - εκπαιδευτικό κα Άννα- Μαρία Κότσιφα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, που διακρίθηκαν και συμμετείχαν στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ "Alexander Nisis Morfidis", στο Νόβισαντ της Σερβίας.

Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στο νομό Κιλκίς, Δέσποινα Μαλιάρα

Υπογράφει η Δέσποινα Μαλιάρα
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς με το  ΜέΡΑ25

Γεννήθηκα το 1960 στον Βαπτιστή Κιλκίς απο γονείς αγρότες, ο πατέρας μου έχασε τη ζωή του στα 25 του χρόνια, στο λατομείο πέτρας στο Κιλκίς και η μητέρα μου μετά από αυτό έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία, μεγάλωσα με τους γονείς της μητέρας μου, δύο βαθιά δημοκρατικούς ανθρώπους με αριστερές καταβολές, οι οποίοι και επηρέασαν την πορεία μου.

“Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και κομμουνιστή Βουλευτή στο Κιλκίς, για να είναι δυνατός ο λαός του Κιλκίς”

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Μία ακόμα εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στο Π. Αγιονέρι, την Κυριακή, με τις υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ, Νικολαΐδου Σταυρούλα και Τεμεκενίδου Μέμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 28 /4/2023, 5:55μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (27 Απριλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Άθλος Κιλκίς: Με 1 Χρυσό και 2 Χάλκινα μετάλλια στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 21-22-23/04/2023 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.

Όμιλος Αστροφυσικής 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς: Από το Βορρά στο Νότο

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στον Όμιλο Αστροφυσικής και το Πρόγραμμα Αστρονομίας του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2022-23, πραγματοποίησαν την ετήσια εκδρομή τους στο Ηράκλειο Κρήτης, για την υλοποίηση συνεργασίας με τον Τομέα Αστροφυσικής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Κωνσταντίνου και Ελένης...

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Η προκήρυξη εκλογών για τις 21 Μάη, ημέρα Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν είναι τυχαία. Τα επικοινωνιακά think tanks πήραν απόφαση πως η ενεργοποίηση συναισθηματικών αντανακλαστικών, τη μέρα εορτασμού του μπαμπά του πρωθυπουργού και των ετερων Κωνσταντίνων που μας σημάδεψαν, θα λειτουργήσει συσπειρωτικά κατευθύνοντας τις μάζες για άλλη μια φορά να πράξουν τα δέοντα.

Μαρία Σπυράκη: Έτσι έχουν τα πράγματα...

Δήλωση της ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μαρίας Σπυράκη
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους για τα γεγονότα που μεσολάβησαν από τις 15 Δεκεμβρίου 2022, οπότε το Γραφείο της Ευρωπαίας Εισαγγελέως (EPPO) ανακοίνωσε το αίτημά της προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την άρση ασυλίας μου, μέχρι σήμερα ότι:

Ο Σύλλογος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς για την χρηματική δωρεά που πραγματοποίησε προς τον Σύλλογο, εις μνήμην της Χριστίνας Τζιαφάλια-Χαριτωνίδου.

9η Έκθεση Εικαστικών «πόλις»

Δελτίο τύπου 
Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Συνόλου, "η πόλις"

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» είναι στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει την 9η έκθεση εικαστικών «πόλις» και να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε καλλιτέχνες (ερασιτέχνες και μη) από όλη την ελληνική επικράτεια που θέλουν να συμμετάσχουν με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κεραμικής, κολάζ, installation κ.α.

Αντιπυρική περίοδος 2023: Μέτρα για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους

Ανακοίνωση 
Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κιλκίς

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κιλκίς, έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς σε ξένες περιουσίες και κυρίως για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη μείωση του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών υπαίθρου και τον περιορισμό των καμένων εκτάσεων, Ανακοινώνει ότι:

Ενημέρωση για τη σημερινή κλήρωση των μαθητών της Α' τάξης του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά σχολεία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28/4/2023 και ώρα 18:00 και θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube του Υ.ΠΑΙ.Θ. στον σύνδεσμο:

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Ευρωπό προς τιμήν του πολιούχου Αγίου Γεωργίου

Γράφει ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος
«Συγχαρητήρια σε όλους!!! Οι μεγάλες οι κυρίες, τα αγόρια που από το πρωί ήταν εκεί, οι παλαιστές, οι χορευτές, οι αφανείς ήρωες αυτής της εκδήλωσης....είμαι πολύ " γεμάτη" από χαρά και ικανοποίηση. Υπέροχη ημέρα.. Ευγνώμων για αυτό που έζησα.»
Αυτό είναι σχόλιο που ανάρτησε μία φίλη εθελόντρια για την εκδήλωση (Κυριακή 23/4/2023) στον Ευρωπό.

Ψήφισμα Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς για την «Ιδιωτικοποίηση του Νερού»

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Με τον Ν. 5037/28-03-2023 που ψηφίστηκε, κατά την εκτίμηση των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ αλλά και πολλών φορέων, δημιουργούνται προϋποθέσεις για εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Έρχεται σε αντίθεση με τις αποφάσεις 1906/2014 και 190 και 192/2022 της ολομέλειας του ΣτΕ, καθώς και την 1886/2022 του Δ’ τμήματος του ΣτΕ.