Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Κορωνοϊός (9/7/2021): 1997 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 12 θάνατοι και 141 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.997, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 435.018 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.889 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Νέος προγραμματισμός για δωρεάν rapid tests σε έξι οικισμούς


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα σε έξι οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων ηλικίας 30-49 ετών


Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων ηλικίας 30-49 ετών: ποιες είναι οι επιχειρήσεις που δικαιούνται να συμμετάσχουν, εξασφαλίζοντας χωρίς κόστος θέσεις πρακτικής άσκησης
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι άμεσα πρόκειται να υλοποιηθεί νέο πρόγραμμα Voucher για άνεργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών. Το πρόγραμμα θα παρέχει στους ανέργους τις υπηρεσίες:

Δήμος Κιλκίς: Πρωτοβουλία για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη κλήθηκαν σήμερα σε συνάντηση οι αρχηγοί των πέντε Δημοτικών Παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με αντικείμενο την κοινή συστράτευση των αιρετών με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιαστικής κάλυψης του Δήμου Κιλκίς.

Μουσικά όργανα "ταξίδεψαν" από χώρες της Ανατολής στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου Kinesis for Kids
Το καλοκαίρι συνεχίζει να κυλάει όμορφα και στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids οι δημιουργικές δραστηριότητες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προσφέροντας στα παιδιά στιγμές άθλησης και ψυχαγωγίας. Αυτήν την εβδομάδα οι δράσεις είχαν "άρωμα Ασίας", καθώς η θεματική τους σχετιζόταν με τις χώρες της Ανατολής.

Επίσκεψη Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανού Κονταδάκη, στο νομό Κιλκίς


Επίσκεψη του διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ, Γραμματέα Οργανωτικού και Αν. Γραμματέα Π.Ε. στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τον διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ, Γραμματέα Οργανωτικού και Αν. Γραμματέα Π.Ε. κ. Στέλιο Κονταδάκη δέχθηκε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 9/7/2021, 3:15 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 710 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 14.200 τεμάχια τσιγάρων) και 145 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία (δηλαδή 7 κιλά και 250 γραμμάρια καπνού), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ.

Αγαθοπούλου: «Την ώρα που η κυβέρνηση επενδύει στο διχασμό και στα χαρτζιλίκια εμείς απαντάμε με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα»


Δήλωση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την πανδημία και τους εμβολιασμούς

Εχθές, Πέμπτη 8 Ιουλίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, συνυπογράψαμε κοινή δήλωση παρότρυνσης του κόσμου να προχωρήσει σε εμβολιασμό, ως τον μόνο τρόπο καταπολέμησης της πανδημίας και επιστροφής στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. 

Τα "Αετόπουλα" του Κιλκίς αναχωρούν για την κατασκήνωση

Τα "Αετόπουλα" του Κιλκίς αναχωρούν για την κατασκήνωση, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

(Video) Παρουσίαση της ιστοσελίδας visitpaionia gr για την τουριστική ανάπτυξη της Παιονίας

Παρουσίαση της ιστοσελίδας visitpaionia gr για την τουριστική ανάπτυξη της Παιονίας, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο Δημαρχείο Παιονίας.