Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Συλλυπητήρια Σούλη Καζαντζίδη για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Για τον θάνατο του Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου. Η πολυσχιδής προσωπικότητα του ανδρός και η τεράστια προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο γεμίζει με βαθύτατη θλίψη όλο το νομό μας.

Ποιοτικά διεθνή φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Μπορεί να μπήκε ο Ιούλιος, μπορεί παιδιά και γονείς να γιόρτασαν την τελετή λήξης των μαθημάτων στην Ακαδημία, όμως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή... και η γιορτή συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό σκηνικό στήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα και ήταν πολύχρωμο! Είχε χρώματα από Ισπανία, Κύπρο και φυσικά Ελλάδα.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Για την απώλεια του ΙΔΡΥΤΗ της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ – Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ AEBTE εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αλλά είχε "Άγιο"



Τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς κάποιο σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκε σήμερα 4 Ιουλίου 2016 στις 8:45 μ.μ. στο 5ο χιλ. του δρόμου Κιλκίς - Αργυρούπολης (Στο ύψος των στρατοπέδων).


Στις Σέρρες ο Σούλης, μετά από πρόσκληση του Κ. Α. Καραμανλή

Δελτίο τύπου Αναστασίου Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 τις Σέρρες κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Βουλευτή Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή στη λήξη των εργασιών (της πρώτης ημέρας) του τριήμερου πολιτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε με επιτυχία η Πολιτική Ακαδημία Σερρών σε τριάντα φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές και πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.

Χρέη-μαμούθ 3 δισ. του ΙΚΑ προς τον ΟΑΕΔ

Πώς χάθηκαν 70 χρόνια κοινωνικής πολιτικής στη στεγαστική προστασία. Τι αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία για την τύχη ΟΕΚ και ΟΕΕ. Γιατί μένουν αναξιοποίητα πάνω από 1.500.000 m2 οικοπέδων αλλά και 330 εκατ. ευρώ στο κοινό κεφάλαιο της ΤτΕ

"Ενημέρωση σχετικά με την εμφάνιση φιδιού στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς
"Με αφορμή δημοσιεύματα σε έντυπα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εμφάνιση φιδιού στον χώρο των πλυντηρίων, διενεργείται, κατ´εντολή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Κιλκίς, προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού. 

Έκτακτη ενίσχυση στην κτηνοτροφία

Καθορίστηκε η μοναδιαία τιμή για την προσωρινή έκτακτη ενίσχυση στους παραγωγούς στους τομείς της κτηνοτροφίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν.(ΕΕ) αριθμ. 1853/2015 της Επιτροπής και της Υπουργικής Απόφασης 443/31402/11-3-2016 (ΦΕΚ Β’/722/17-03-16) που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη.

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο κτίριο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το ανακαινισμένο κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και συγκεκριμένα το Κέντρο Διημέρευσης του Κιλκίς, εγκαινίασε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ειδική τελετή χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ.

Ενημέρωση φορέων του Κιλκίς για το νέο ΕΣΠΑ

Στο Κιλκίς συνεχίστηκαν σήμερα οι ενημερωτικές συναντήσεις για την παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2014 – 2020 (νέο ΕΣΠΑ), που πραγματοποιούνται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη με τον θίασό της, θα ταξιδέψει στις γειτονιές της Ελλάδας από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας την κωμωδία «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», που παίχτηκε τον χειμώνα, με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στο Θέατρο Κιβωτός και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Για την Ανέγερση Σχολικών Διδακτηρίων στην πόλη του Κιλκίς ρωτά το ΚΚΕ

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότηση 
Μεγάλο είναι το πρόβλημα από πλευράς κτηριακών υποδομών στην Α΄θμια Εκπαίδευση της πόλης του Κιλκίς, καθώς τα διδακτήρια δεν επαρκούν για να στεγάσουν επαρκώς τους μαθητές της πόλης.
Στην προσπάθεια εξεύρεσης χώρων έχει καταληφθεί, έως τώρα, κάθε ζωτικός χώρος των υφιστάμενων παλαιών κτηρίων ανεξαρτήτου χρήσης και έχει μετατραπεί σε αίθουσα διδασκαλίας.

Η μικροαστική ασέβεια προς τον κοινωνικό μόχθο

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η κεντρική δημοτική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης είναι κλειστή από τον Δεκέμβριο του 2015, λόγω… εργασιών. Στην αρχή ανακοινώθηκε ότι το κτίριο θα παραμείνει κλειστό για έναν μήνα, ώσπου να τελειώσουν τα συνεργεία τη δουλειά τους, στη συνέχεια δηλώθηκε ότι οι εργασίες θα συνεχισθούν για κάποιο διάστημα ακόμη, προφανώς μέχρι την Άνοιξη, μετά παύσαμε και εμείς να ρωτάμε και να ενδιαφερόμαστε, απλώς περιοριζόμασταν σε μια ματιά στο εξωτερικό του κτιρίου με την οποία διαπιστώναμε ότι οι “εργασίες συνεχίζονται” από τις σκαλωσιές που έζωναν το κτίσμα στην πρόσοψή του και από την ακαταστασία που επικρατούσε στο ισόγειο.

Αγιασμός στον νέο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων (Κιλκίς) - Φωτογραφίες

Με αισθήματα πνευματικής χαράς αλλά και ικανοποίησης, οι Κιλκισιώτες ευσεβείς πιστοί συμμετείχαν χθες, παραμονή της Εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον αγιασμό περατώσεως των εργασιών στον πανέμορφο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται στο ύψωμα των Γ' Εργατικών Κατοικιών λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Ο Αστέρας Μεγάλης Βρύσης χορεύει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016