Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στο «the socialist.gr»

Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή ν. Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, στο «the socialist.gr»
-Η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί με προεδρικό διάταγμα, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες μουσουλμανικές προσευχές. Τί θέλει να πετύχει με αυτή την κίνηση ο Ταγίπ Ερντογάν; Είναι η Τουρκία απομονωμένη, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ή το γεγονός ότι δεν δέχεται κυρώσεις δείχνει ακριβώς το αντίθετο;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Σάββατο 1/8/2020, 09:40 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση κοκαΐνης
Συνελήφθησαν χθες (31 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

Ιδρύεται Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ένα φωτεινό παράθυρο στη γνώση και στην επανενεργοποίηση της σχέσης με τη διά βίου μάθηση ανοίγει η Δημοτική Αρχή σε πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τις βασικές τους σπουδές. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει το Δήμο Κιλκίς με έναν νέο εκπαιδευτικό πυλώνα, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το οποίο θα λειτουργήσει στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, μετά τη σημερινή απόφαση έγκρισης της σύστασής του από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Κορωνοϊός: Πρόστιμο 30.000 ευρώ και κλείσιμο για 15 μέρες, σε κέντρο διασκέδασης στη Χαλκιδική

Κατά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων διάδοσης του κορωνοϊού, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικές Υπηρεσίες στην περιοχή της Χαλκιδικής, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ σε κέντρο διασκέδασης καθώς και αναστολή της λειτουργίας του για 15 ημέρες.

Γ. Φραγγίδης: «Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των επισκεπτών στα νησιά»

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής
Τη στιγμή που όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους για επιβίωση στο μήνα Αύγουστο, τον κορυφαίο μήνα της τουριστικής σεζόν, η παρακώλυση της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των ταξιδιωτών έρχεται να απομειώσει τις προσδοκίες τους.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 12/2020), που ισχύει από το απόγευμα του Σαββάτου 1 Αυγούστου 2020 μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής 2 Αυγούστου 2020.

Ο γητευτής των πλήκτρων Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Κιλκίς

Ένα από τα εντυπωσιακά προσωνύμια που του έχουν δώσει είναι ο γητευτής των πλήκτρων. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους πιανίστες της γενιάς του. Μοναδικός δεξιοτέχνης σολίστ αλλά και μαέστρος, ερμηνευτής μουσικής του 19ου και 20ου αιώνα με πρωτότυπες συνθετικές ικανότητες και αυτοσχεδιασμούς ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος έρχεται το Σάββατο της 1ης Αυγούστου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς όπου και θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου με συνθέσεις του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν. 

Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ορίων Νομού Καβάλας


Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ορίων Νομού Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Φραγγίδης: «Έντονη κινητικότητα προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή της Ειδομένης»

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Ν. Μηταράκη και Υγείας, κ. Β. Κικίλια 
Ο νομός Κιλκίς είναι ένας από τους πιο έντονα αδικημένους νομούς της χώρας, καθώς έχει απορροφήσει εδώ και πολλά χρόνια δυσανάλογο ποσοστό προσφύγων-μεταναστών, πολύ μεγαλύτερο του προβλεπόμενου 1%, σε σχέση με τον πληθυσμό του. Αυτό μάλιστα είναι ιδιαίτερα έντονο στο Δ. Παιονίας.

Πωλείται επικερδής επιχείρηση τηλεπικοινωνιών στο Κιλκίς (7/7/2020)

Πωλείται επικερδής επιχείρηση τηλεπικοινωνιών με μεγάλο πελατολόγιο στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, μεγάλης αλυσίδας τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών. Παρακαλώ επικοινωνήστε μόνο για σοβαρές προτάσεις!
Τηλ. Επικοινωνίας 698 7941062

"Φεγγαράκι μου λαμπρό..., φέγγε μου να τραγουδώ..., στην Ευρωπό και το Παλατιανό"



Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Γιορτές Αυγουστιάτικης Πανσελήνου
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, 19.00 - 23.00
Θα σας υποδεχθούμε με χαρά στους αρχαιολογικούς χώρους Ευρωπού και
Παλατιανού, με ξεναγήσεις 19.30 - 20.30 & μουσικές εκδηλώσεις 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» (πρωινά και απογευματινά τμήματα)

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.