Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Αφιέρωμα στο gaming της δεκαετίας του ’90 (μέρος 3ο): Doom (1994)

Γ. Φραγγίδης: Ανάγκη άμεσης έκδοσης αναλυτικών και επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων για τον τουρισμό και τα ταξίδια


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς και υπεύθυνου κοινοβουλευτικού τομέα τουρισμού κ. Γιώργου Φραγγίδη, κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, και Τουρισμού, με θέμα «Ανάγκη άμεσης έκδοσης αναλυτικών και επικαιροποιημένων πρωτοκόλλων για τον τουρισμό και τα ταξίδια».

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά,,,


Ανακοίνωση 
Περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με αφορμή την ολοκλήρωση της διανομής των πασχαλινών δεμάτων αγάπης προς στις 350 ωφελούμενες οικογένειες που υποστηρίζει ανελλιπώς, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

Ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση για το Οικογενειακό Δίκαιο


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
«Το νομοσχέδιο που φέρνετε προς ψήφιση περιέχει διατάξεις που μειοψήφησαν στις συζητήσεις της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής. Το διαψεύδετε αυτό κ. Υπουργέ;»... και δεν το διέψευσε.

Αυστηρή κριτική στο κατατεθέν νομοσχέδιο και στις εισαγωγικές δηλώσεις του κ Τσιάρα για το οικογενειακό δίκαιο άσκησε, μεταξύ άλλων, η βουλεύτρια της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, αρμόδια για θέματα ισότητας, Ε. Αγαθοπούλου, κατά την διάρκεια της πρώτης συζήτησης του νομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε, πριν από λίγο, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου


Καταβάλλεται σε 1.403 δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, από σήμερα Τρίτη, 11 Μαΐου, η β’ φάση της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 3.596.500, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, βάσει της Κοινής Απόφασης (ΦεΚ Β’, 1826/05-05-2021) των Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συμβουλευτικό σεμινάριο για τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Για το νέο καθεστώς που αφορά τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας υλοποιήθηκε συμβουλευτικό σεμινάριο από το κέντρο δια βίου μάθησης 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε. Για την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας δόμησης, επιμορφώθηκαν εξ αποστάσεως μηχανικοί του Δήμου Παιονίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 11/5/2021, 8:18 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (10 Μαΐου 2021) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή του ενός βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον δεύτερο ημεδαπό. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ώρες λειτουργίας του Τμήματος Κιλκίς των Γενικών Αρχείων του Κράτους

Ανακοίνωση Τμήματος Κιλκίς των Γενικών Αρχείων του Κράτους
Το Τμήμα των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Κιλκίς γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά του σε νέο χώρο επί της 21ης Ιουνίου 77 και Καμπάνη γωνία ( είσοδος από την οδό Καμπάνη), στον 3ο όροφο, και είναι ανοιχτό στο κοινό κατά τις ώρες 09:00 π.μ. με 13:30 μ.μ.

Κορωνοϊός (11/5/2021): 3.197 νέα κρούσματα (23 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 732 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.197, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 367.076 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 59 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.617 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευχές Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς - Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"



Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την αδόκητη απώλεια του Αναστάσιου Σελαλμαζίδη


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Η Αυτοδιοικητική οικογένεια του τόπου μας γίνεται σήμερα φτωχότερη καθώς χάσαμε έναν από τους πιο ικανούς λειτουργούς της. Ο Αναστάσιος Σελαλμαζίδης έφυγε ξαφνικά από κοντά μας προδομένος από την καρδιά του. Αυτή την καρδιά που παλλόταν και χωρούσε όλο το λεκανοπέδιο των Μουριών με τις ομορφιές και με τα προβλήματα που αγωνιζόταν να επιλύσει ως Πρόεδρος στην Κοινότητα του Σ.Σ. Μουριών και ως Αντιδήμαρχος των Μουριών στην Καποδιστριακή του μορφή.

Πειραματικά σχολεία πλέον το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώθηκε ο πίνακας των 50 εγκεκριμένων Γυμνασίων και Λυκείων που χαρακτηρίζονται ως Πειραματικά αλλά και Πρότυπα για την νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL ΑΕ (11/5/2021)


Η Elvial στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, επιθυμεί να προσλάβει εργάτες/εργάτριες παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στο ΒΙ.ΠΑ. Αγίου Παντελεήμονος Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Πως να συντάξετε ένα πετυχημένο βιογραφικό


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Πολλοί έρχονται στο γραφείο μου πλέον γιατί ενώ στέλνουν πολυάριθμα βιογραφικά δεν τους καλούν για συνέντευξη. Είναι γεγονός πως το βιογραφικό μας είναι η πρώτη μας γνωριμία με τον υποψήφιο εργοδότη. Μας αντιπροσωπεύει και είναι αυτό το οποίο θα οδηγήσει στο να μας καλέσουν σε συνέντευξη. Πως όμως πρέπει να το συντάξουμε έτσι ώστε να ξεχωρίσει και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του recruiter;

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (10 Μαΐου 2021) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ στον OkRadio με Μονογυιού, Παπαδοπούλου, Κυριακίδου, Καραγεωργίου και Αραμπατζή