Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

10oς ο δικός μας Δημήτρης Παυλίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στην Κένυα

Δελτίο τύπου
«Αίαντα» Κιλκίς
Ο Έλληνας Πρωταθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς συμμετείχε σήμερα στον τελικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ναϊρόμπι, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με καλύτερη βολή στα 52,83 μ.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Εμπλουτισμός της στήλης με video για νέα τεχνολογία πέραν της παλαιάς


Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Μια νέα δυναμική αρχή -  Εμπλουτισμός της στήλης με video για νέα τεχνολογία πέραν της παλαιάς

Φραγγίδης: Η αξία της «αθόρυβης» πρόληψης


Του Γιώργου Φραγγίδη
Επί σειρά ημερών συντελείται στη χώρα μας μια εκτεταμένη καταστροφή. Η πύρινη λαίλαπα κατάπιε σχεδόν 1.000.000 στρέμματα γης, εκτόπισε ανθρώπους από τις εστίες τους, κατέστρεψε σπίτια αλλά και χωράφια, κατέκαψε τεράστιο αριθμό ζώων και πουλιών. Και ακόμα δεν έχει τελειώσει η επικίνδυνη καλοκαιρινή περίοδος.

Κορωνοϊός (22/8/2021): 1.948 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 33 θάνατοι και 318 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.948, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 559.186 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 151 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.712 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνελήφθη 25χρονος για θανάτωση ζώου


Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (21-08-2021), παρουσία Πταισματοδίκη, 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση θανάτωσης ζώου.

(Video) Το 1821 ζωντανεύει στους Μέσους Αποστόλους Κιλκίς

Συμμετέχοντας στη Γιορτή Λευτεριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων διοργάνωσε στις 14 Αυγούστου 2021, μια Γιορτή Ιστορικής Μνήμης αποτελούμενη από Έκθεση της Επανάστασης του 1821, ομιλία με σχετικό θέμα καθώς και αφηγήσεις Ιστορικών Ντοκουμέντων και Ποίησης.

Διαβάστε το διήγημα «Το εκλογικό αποτέλεσμα» στην Ιστοσελίδα της Ειδομένης


Δελτίο τύπου ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας Ειδομένης 

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδα της Ειδομένης ανακοινώνει την νέα ανάρτηση με θέμα την φιλοξενία του δεύτερου διηγήματος μιας τριλογίας με τίτλο η πυξίδα έδειξε.

Παράταση της προσωρινής απασχόλησης των εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες


Μετά από σχετική οδηγία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα των δικαιολογητικών για την παράταση της προσωρινής απασχόλησης των εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες, η οποία προβλέφθηκε με τροπολογία του ΥΠΑΑΤ το Μάρτιο του τρέχοντος έτους (υποπερ. βα της περ. β της παρ. 3 του άρθρου δέκατου έκτου του ν.4783/2021), καλύπτοντας τις παρούσες και επείγουσες ανάγκες των αγροτών.

Ματαιώνεται η ετήσια Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κιλκίς


Τη ματαίωση της ετήσιας Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κιλκίς για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την επιθετική έκθεση τουCovid – 19 αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην τακτική του συνεδρίαση την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)