Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Απέσυραν τρία αλανιάρικα "παρθένα" ελαιόλαδα

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης καθώς και με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α') που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά κεχρωσμένα, αγνώστου προέλευσης. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Απριλίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Αθήνα: Η Γυναίκα στη Γενοκτονία

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.Σμύρνης-Αγ.Δημητρίου-Δάφνης ''Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την Ελληνίδα, την Αρμένια, την Ασσύρια, την Κούρδισα γυναίκα κατά τη διάρκεια της Γενοκτονίας.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου


Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ' του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, χωρισμένοι σε ομάδες, δημιούργησαν παιχνίδια στο Scratch, στο μάθημα της Πληροφορικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Χρήστο Δεσποινίδη. Οι ομάδες επέλεξαν από έναν εκπρόσωπο, που ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού που δημιούργησε η ομάδα του.

Κι όμως δεν είναι παραμύθι - Ποτέ πια τυραννία!

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
Το παραμύθι θα μπορούσε να ξεκινά κάπως έτσι.....Πριν πολλά πολλά χρόνια – ή μάλλον όχι και τόσο πολλά- ήταν μια μικρή πατρίδα που βρέχονταν από τη θάλασσα σχεδόν ολόκληρη και ήταν γεμάτη νησιά...Η Ιστορία της μεγάλη όπως μεγάλη δυστυχώς ήταν κα η φτώχεια του λαού της. 

Έρευνα ΣΟΚ: 39 ιστοσελίδες στοιχήματος λειτουργούν σε 24 άδειες!

Γράφει ο Γιώργος Παναγιώτου
Σας ευχαριστούμε που δημοσιεύσατε το άρθρο μας για την Blacklist των παράνομων στοιχηματικών εταιριών (http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/04/i-nea-blacklist-meitis-mi-adeiodotimenes-etaireiew-tyxaron-paixnidion.html).

Κιλκίς: Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση Προσκόπων


Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς συμμετέχει σε πρόγραμμα Εrasmus+

«Η φιλία, σού λένε,
πρέπει να μπαίνει πάνω απ' όλα σ' αυτό τον κόσμο
είναι τόσο απαραίτητη όσο κι ό αέρας, η φωτιά και το νερό,
η γλύκα της είναι τόση, που αν τη βγάλεις τη μέση,
είναι σα να παίρνεις από τους ανθρώπους τον ήλιο».
Έρασμος (1466-1536)

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, του οποίου το όνομα προήλθε από τον Ολλανδό ανθρωπιστή και φιλόσοφος του 15ου αιώνα, προωθεί την δια βίου εκπαίδευση και ενισχύει τις λεγόμενες εγκάρσιες δεξιότητες όπως την φιλομάθεια, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, την ανεκτικότητα και την αυτοπεποίθηση. Επίσης, προάγει πρακτικές κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού, την επικοινωνία και φιλία μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες καταρρίπτοντας στερεότυπα, γνωριμία με καινούριες συνθήκες και άλλο τρόπο ζωής.

Πόλος έλξης και τον Απρίλιο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς για τα σχολεία

Δέκα τμήματα σχολείων επισκέφτηκαν τον Απρίλιο την βιβλιοθήκη στα πλαίσια διδακτικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων και φιλαναγνωσίας και της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, ξεναγήθηκαν στη βιβλιοθήκη, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της και διάβασαν βιβλία.

Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σε όλη τη χώρα

Ενισχυμένες είναι οι δράσεις των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, που αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω :