Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Απολογισμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια, τον μήνα Ιούλιο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Ιούλιο του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Ιουλίου 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -851- άτομα και ειδικότερα:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 27χρονο για παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (08-08-2015) το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, 27χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Κιλκίς: Του ξερίζωσαν 5 δεντράκια, χωρίς να τον ρωτήσουν!

Συνελήφθη χθες (08-08-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 24χρονος ημεδαπός διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο αυτής, 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 55 εκατοστών έως 1 μέτρο και 5 εκατοστών, τα οποία και εκριζώθηκαν.
Επιπλέον διαπιστώθηκε να κατέχει και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός σπαστήρας κάνναβης ο οποίος περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ενα βήμα πριν τη συμφωνία -Στη Βουλή «πακέτο» Μνημόνιο και προαπαιτούμενα

Ένα βήμα προτού η τελική συμφωνία δει το φως της δημοσιότητας βρίσκονται κυβέρνηση και δανειστές, με τις δυο πλευρές να βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στα κείμενα της δανειακής σύμβασης και του νέου προγράμματος.