Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Πενήντα έκτακτες προσλήψεις λόγω Covid – 19


Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid – 19. Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι πενήντα (50) με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίες θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης


Δήλωση αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης
Ο πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός της Κυβέρνησης τελικά ήταν μία από τα ίδια: Με έναν ακόμη πιο σκληρό πυρήνα δεξιών στελεχών, η Κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί τις πολιτικές της. Καταστολή, ακραίος νεοφιλελευθερισμός, ιδιωτικοποιήσεις, ξεπούλημα των πάντων και ανεργία. 

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Tο Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς » και εθελοντές, ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο τα πακέτα τροφίμων εν όψει εορτών, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας δίπλα σε άπορες οικογένειες και ευπαθών ομάδων. 

Αναμενόμενη και εξαιρετικά σημαντική για το ν. Κιλκίς η παραμονή του Γιώργου Γεωργαντά στην κυβέρνηση

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρέτισε η τοπική κοινωνία του Κιλκίς τη σημερινή ανακοίνωση της παραμονής του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά στο κυβερνητικό σχήμα, στη θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στο χαρτοφυλάκιο μάλιστα του Κιλκισιώτη Υφυπουργού, ως δείγμα προφανώς της εμπιστοσύνης που χαίρει από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πέρα από την αρμοδιότητα σε θέματα απλούστευσης διαδικασιών προστίθεται και η ευθύνη της Ανώνυμης Εταιρείας «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).

Κορωνοϊός (4/1/2021): 427 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 54 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 427 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 140526, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5478 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42054 (29.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ας μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ (μέρος 5ο)


Κείμενο, Φωτογραφίες:
Γιάννης Σιταρίδης
Συνεντευξιαζόμενοι:
Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Κουτρής
Χώρος συνέντευξης:
Προαύλιος χώρος 1ου γυμνασίου Κιλκίς
Ημερομηνία:
29/12/2020, Ώρα: 20:00
Συνέντευξης συνέχεια. (Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

Η σφαίρα και η πένα


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός-συγγραφέας
Κάθε άποψη έχει πατρότητα και χρώμα. Στηρίζεται στην παιδεία και την εμπειρία εκείνου που την υιοθετεί. Βασίζεται στη γνώση και στη μόρφωσή του. Κάθε άρθρο εκφράζει τη γνώμη του συντάκτη του. Ο βαθμός της αλήθειας του περιεχομένου του, εξαρτάται από το βάθος της γνώσης του, σε συνάρτηση με τη θέση, τη ζέση και την πρόθεση που έχει. Εξαρτάται από την ηθική και από την εμπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο που αναφέρεται, όπως αποδεικνύουν κάποιες καλοπληρωμένες πένες.

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Η ανακοίνωση του ανασχηματισμού έγινε από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη.
Η σύνθεση της Κυβέρνησης είναι η ακόλουθη:

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η κυβέρνηση επί 8 μήνες δεν έλαβε κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Το άνοιγμα των σχολείων, στην αρχή της νέας χρονιάς, έγινε με προχειρότητα και οδήγησε πολύ γρήγορα στο κλείσιμό τους με την εμφάνιση κρουσμάτων σε εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τι λέει η ΕΛΜΕ Κιλκίς για τη λειτουργία σχολείων στις 11 Ιανουαρίου 2021


Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Την ώρα που η πανδημία συνεχίζεται η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων να ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση δεν διασφαλίζει στοιχειωδώς τους όρους για την προστασία της υγείας εκπαιδευτικών, μαθητών και των οικογενειών τους. Μέσα σε αίθουσες κλουβιά, με 25αρια τμήματα, ακόμα και 2ώρες συνεχόμενες στην τάξη με τη μάσκα, εκπαιδευτικοί και μαθητές καλούνται να τα βγάλουνε πέρα χωρίς καμία στήριξη.

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Οι νικητές του διαγωνισμού μας για την καλύτερη χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη κάρτα


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Ο αγώνας για την καλύτερη χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη κάρτα ήταν σκληρός, οι συμμετοχές πολλές. Ο αριθμός των "like" και των "comments" κάτω από κάθε συμμετοχή πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ωστόσο μια κάρτα φτιαγμένη από παιδικά χεράκια ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει περισσότερο από όλες τις εντυπώσεις. Αυτή είναι και η κάρτα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. 

Θέσεις εργασίας στο Σταυροχώρι Κιλκίς (4/1/2021)


Το εργοστάσιο παραγωγής βιοντίζελ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με έδρα στο Σταυροχώρι Κιλκίς ζητά προσωπικό στις θέσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 1/03-01-2021) που ισχύει από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021.