Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Η ιστορία των κινητών τηλεφώνων από το 1980 έως τώρα


Η ιστορία των κινητών τηλεφώνων από το 1980 έως τώρα

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή της Σίνδου


Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων και συστηματικών τροχονομικών ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε χθες (28-02-2021) ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Σίνδου.

Περισσότερα από 50 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


Καθοριστικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που δρουν σε διεθνές επίπεδο, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Το KΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος βάζει πλώρη για τον Παγκόσμιο Ρομποτικό Διαγωνισμό


Δελτίο τύπου KΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Παρά τις δυσκολίες, τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στην προσπάθεια μας και την αγάπη μας, να κάνουμε το καλύτερο εφικτό.

OkRadio: Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ με τον δημοσιογράφο και διευθυντή των ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και POLITICAL PRESS, Νίκο Ελευθερόγλου


(Video) Βρέθηκαν οι βάνδαλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
Βρέθηκαν οι βάνδαλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

(Video) Δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) στη Φύσκα Κιλκίς

Δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) στη Φύσκα Κιλκίς, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «424 ΓΣΝΕ», θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με το Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, κκ. Γρίβα Κωνσταντίνο και Στέλιο Σιάκκα με αφορμή το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές.

"Καλό σου ταξίδι παππού Ανέστη..."


Δελτίο τύπου Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 80 ετών, ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αγνός φίλαθλος του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαΐδης Ανέστης. 

Την Τετάρτη η κηδεία του Μητροπολίτη Κιλκίς Εμμανουήλ

Ὁ Τοποτηρητής

† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πολυανῆς καί Κιλκισίου μέ θλίψη καί συντριβή ἀναγγέλλει τήν πρός Κύριον ἐκδημία τοῦ μακαριστοῦ Ποιμενάρχου της Μητροπολίτου κυροῦ Ἐμμανουήλ. Αἰτία τοῦ θανάτου δέν ἦταν ὁ covid-19, ὅπως ἀπέδειξαν τά τέσσερα μοριακά τέστ πού ἔκανε ἀλλά ἡ ἀνακοπή τῆς καρδιᾶς. 

Κορωνοϊός (1/3/2021): 1.176 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 30 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.176, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 192.270 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 45 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.443 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο Α. Βεργίδης ευχαριστεί θερμά γιατρούς, προσωπικό και διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Ορθοπαιδικής Κλινικής, για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα, καθώς και για την ευγένεια, την επιστημονική τους κατάρτιση και την φροντίδα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ


Δεν άντεξε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ. "Έφυγε" από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί Δευτέρα 1η Μαρτίου, στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη.