Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Οι "Παίονες" στα 106α Ελευθέρια Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Με μια σειρά τριήμερων εκδηλώσεων ξεκίνησαν ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', τον εορτασμό, για την απελευθέρωση της Γουμένισσας από τον Τουρκικό ζυγό. Ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους συμπατριώτες που έπεσαν στη μάχη, απέδωσαν μέλη του Συλλόγου, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, συμμετέχοντες στη ''ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ''. 

Συναντήθηκαν στο 2ο Λύκειο Κιλκίς μετά από 25 χρόνια

Οι απόφοιτοι του έτους 1993 του 2ου Λυκείου Κιλκίς συναντήθηκαν στο χώρο του σχολείου, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018. Φωτογραφήθηκαν στις αίθουσες του σχολείου, διασκέδασαν στην ταβέρνα Καλύβα και έγιναν για μερικές ώρες 18 ετών.
Δείτε ποιοι ήταν εκεί:

Δείτε Video από την ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κιλκίς, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας


Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στις 17:30, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα Β. Σεργιαννίδη.

Παρέμβαση Γεωργαντά στη Βουλή σχετικά με την παράταση των αποφυλακίσεων


24.10.2018:  Παρέμβαση Γεωργαντά στη Βουλή σχετικά με την παράταση των αποφυλακίσεων. Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Επείγουσες ρυθμίσεις για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και άλλες διατάξεις».

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς επισκέφτηκαν το Χωριό Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, με την συνοδεία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Χωριού Ειρήνης στην Καρδία Θεσσαλονίκης και έλαβαν μέρος σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα, όπως Budmington, Tέννις, ποδόσφαιρο και άλλα. 

"Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Χρυσόστομο Σιδηρόπουλο και Παναγιώτη Μηναρετζή"

"Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων νομού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κ. Σιδηρόπουλο Χρυσόστομο για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς το Σύλλογο στη μνήμη της αδερφής του Θεοδώρας Κουρουζίδου καθώς και τον κ Μηναρετζή Παναγιώτη για δωρεά χρηματικού ποσού προς το Σύλλογο."

Κιλκίς: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2018, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

Μηδενική η συμμετοχή πλέον στα γενόσημα

Δελτίο τύπου Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι πλέον γεγονός ότι οι χρόνια πάσχοντες, που θα επιλέγουν γενόσημα, δεν θα πληρώνουν τίποτα για τα φάρμακά τους στο φαρμακείο. Στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης έχει ήδη εφαρμοστεί από χθες (Δευτέρα, 22/10/2018) το μεσημέρι η μηδενική συμμετοχή στα γενόσημα φάρμακα.

Έλεγχοι στο Κιλκίς για την αποτροπή της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών

Κατά τη διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, εντοπίσθηκαν χθες (23 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο οχήματα στα οποία μεταφέρονταν παράνομα 8 και 16 αλλοδαποί υπήκοοι αντίστοιχα.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου τ.ε εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και το Πανηγύρι θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Δείτε Video από τον 13ο εθνικό αγώνα ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς


Ο 13ος εθνικός αγώνας ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.