Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζί μας η κυρία Νάντια Φουντουλάκη, Λογοπαθολόγος - Λογοθεραπεύτρια και Υποψήφια με την Δημοτ. Παράταξη ''ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ'' και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη

Επιμέλεια συνέντευξης: Θωμάς Μαρκόπουλος
Μαζί μας η κυρία Νάντια Φουντουλάκη, Λογοπαθολόγος - Λογοθεραπεύτρια και Υποψήφια με την Δημοτ. Παράταξη ''ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ'' και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, ως Συμβουλος Δημοτ. Κοινοτ. Χανίων
Ο κόσμος της πόλης και των συνοικιών σου γνωρίζει πάνω κάτω το οικογενειακό, ακαδημαϊκό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό προφίλ σου. Θέλω να μου πεις όμως γιατί ένα πολυάσχολο και γεμάτο ευθύνες άτομο όπως εσυ θέτει τον εαυτό του, τον χρόνο του και την ποιότητα του α. στην προεκλογική αναμέτρηση και β. αν και εφόσον αν εκλεγείς με το καλο και το εύχομαι και το θέλω, στις δημοτικές ''μάχες'' στα συμβούλια, συνελεύσεις κλπ; Τι σε κέρδισε χθες και σήμερα, ώστε να στραφείς στο δημοτικό πολιτικό γίγνεσθαι;

Τμήματα χασάπικου και ζεϊμπέκικου στην Τέχνη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Όμορφες παρέες γεννήθηκαν μέσα στα χρόνια στα τμήματα χορού της Τέχνης, παρουσίασαν τη δουλειά και το μεράκι τους σε πάρτυ και μουσικοχορευτικές παραστάσεις και άλλες τόσες προσδοκούμε να γίνουν στην πορεία.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ευάγγελου Κολιούσκα

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ

Αξιότιμε κύριε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Γεωργαντά
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των στελεχών και μελών της ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ καθώς και όλων των συμπατριωτών μας δεχθείτε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για την απώλεια του πατρός της συζύγου σας.

Η Έλλη Παπαγγελή, Ιστορικός/Αρχαιολόγος και Μοντέλο με Διεθνή Παρουσία, αλλά και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Η νεαρή κυρία, Έλλη Παπαγγελή, Ιστορικός/Αρχαιολόγος, Παρουσιάστρια και Μοντέλο με Διεθνή Παρουσία, αλλά και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής 2023, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Ο κόσμος της πόλης και των συνοικιών σου γνωρίζει πάνω-κάτω το οικογενειακό, ακαδημαϊκό, εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό προφίλ σου. Θέλω να μου πεις όμως γιατί ένα πολυάσχολο και γεμάτο ευθύνες άτομο, όπως εσυ θέτει τον εαυτό του, τον χρόνο του και την ποιότητα του α. στην προεκλογική αναμέτρηση και β. αν και εφόσον αν, εκλεγείς με το καλο... και το εύχομαι και το θέλω αυτο, στις δημοτικές ''μάχες'' στα συμβούλια, στις συνελεύσεις κλπ; Τι σε κέρδισε, χθες και σήμερα, ώστε να στραφείς στο δημοτικό πολιτικό γίγνεσθαι;

Πυλώνες ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Γράφει ο Σταύρος Αλέξογλου
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Συμμετέχω στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,ως ενεργός πολίτης εδώ και χρόνια μέσα από Συλλόγους και Κινήματα και διεκδικώ μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να παλέψω μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες για θεμελιώδη ζητήματα Ποιότητας Ζωής:

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «εκ-ΠΟΙΗΣΗ» του αθλητικογράφου - συγγραφέα Ανδρέα Λαζανίτη

Γράφει η Αναστασία Αν. Ιακωβίδου*

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Γερίου υπό την αιγίδα του κυπριακού υπουργείου πολιτισμού έγινε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «εκ-ΠΟΙΗΣΗ» του αθλητικογράφου - συγγραφέα Ανδρέα Λαζανίτη που είχα την τιμή να είμαι καλεσμένη του και να παρευρεθώ.

Πάμε για Το Νέο Κιλκίς

Υπογράφει η Ελενη Καλαιτζιδου Φαντίδου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς
-Με πολύ διάθεση για δουλειά και ιδέες μπορώ να υπηρετήσω τους δημότες στην τοπική Κοινότητα Κιλκίς
-Πάμε για Το Νέο Κιλκίς
-Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα νέος δήμαρχος στις 8 Οκτωβρίου θα είναι ο Θεόδωρος Βαφειάδης

''Η Φεγγαρόβολτα στην Πανσέληνο του Θερισμού" 'από τον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας 

Το ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παλιά και νέα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ το οποίο θα είναι:

Προκήρυξη 11ου Ημιμαραθώνιου Πάικου & 4ου αγώνα 5χμ Καστανόδασος Πάικου

Δελτίο τύπου 
Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας (Ο.Σ.ΠΕ.Γ.)

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί ο 11ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ και ο 4ος αγώνας μήκους 5 χιλιομέτρων με την ονομασία «Καστανόδασος Πάικου» στο Πάικο του Νομού Κιλκίς.

Γουμένισσα: Εκδήλωση με θέμα "Στη Χριστιανική Γουμένισσα των ανθρώπων και των μνημείων"

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον ετήσιο εορτασμό του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Υπουργείου Πολιτισμού «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2023» με θέμα για το έτος 2023 «Πολιτιστική Κληρονομιά και Παράδοση: Μαρτυρίες του χθες στο σήμερα» και διοργανώνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου και το Περιφερειακό Τμήμα Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την εκδήλωση
«ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ»,
στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας στη Γουμένισσα,
το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00.

Δημήτρης Δημητρίου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


 

Αυτό πάμε να ανατρέψουμε.....

"Θα πας να ψηφίσεις και θα δώσεις το παράδειγμα και σε άλλους"

Υπογράφει η Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
"Είναι όλοι ίδιοι γι'αυτό δεν πάω να ψηφίσω", "Τίποτα δεν θα αλλάξει " είναι φράσεις που ακούμε εδώ και μήνες.

ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Αδιάφορη, άθλια και απαξιωτική η στάση της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς, απέναντι στο Σύλλογό μας

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με το παρών δελτίο τύπου, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, νιώθει την ανάγκη, να διαμαρτυρηθεί προς την κοινωνία των πολιτών του Νομού Κιλκίς, για την αθλιότητα που συμβαίνει στην ομάδα, και συνεπακόλουθα σε ένα μικρό αλλά σημαντικό μέρος του αθλητισμού της πόλης, το τελευταίο διάστημα. 

Έρευνα Γνώμης για την τουριστική ανάπτυξη του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ανέλαβε την πρωτοβουλία εκπόνησης μελέτης τουριστικού μάρκετινγκ και στρατηγικής ανάπτυξης της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των κρίκων της τουριστικής αλυσίδας σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις δυνατότητες ανάδειξης του ν. Κιλκίς ως τουριστικού προορισμού είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες.

Προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώτα Σιωνίδη

Δείτε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώτα Σιωνίδη, ΕΔΩ

Συνθήματα και μηνύματα

Του Κώστα Μπούζα
Συνήθως είναι επίκαιρα, κάποτε ευρηματικά και πολλές φορές ενδιαφέροντα. Πρόκειται για τα γνωστά σ’ όλους μας συνθήματα:

Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Ενισχύω την ψυχική μου ανθεκτικότητα». Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του δήμου Παιονίας, ανεξαρτήτως χρόνων προϋπηρεσίας, ειδικότητας και διοικητικής θέσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας και το Σύλλογο Γυναικών ΕΥΚΡΑΝΤΗ.

Κατοικείται αδιαλείπτως… για πάνω από έναν αιώνα

Οικία Κουτσουβέλα απο την Αγίου Αθανασίου (Νότια όψη)
Του Βασίλη Αθανασιάδη

Χιλιάδες άνθρωποι το έχουν δει, είναι ένα κτίριο που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, είναι στην καρδιά του παλαιού Πολυκάστρου (κάτω Καρασούλι) και σε κομβικό σημείο, στην διασταύρωση τον οδών Αγίου Αθανασίου/Μακεδονίας-Εθνικής Αμύνης/Ραβινέ.

Άννα Δημάκη: Αυτό το Κιλκίς δεν μας αξίζει

Συνέντευξη παραχώρησε στην Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τον Μπάμπη Καραγεωργίου η πρ.Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Νέο» του Θ. Βαφειάδη, Άννα Δημάκη.
Απαντώντας στους λόγους που την οδήγησαν και πάλι στην ενεργό συμμετοχή στην Αυτοδίοικηση η κ. Δημάκη μεταξύ άλλων ανέφερε: