Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δικογραφία σε βάρος 39χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα της πορνογραφίας και των πορνογραφικών αναπαραστάσεων ανηλίκων, που διέπραξε σε βάρος ανήλικης μέσω διαδικτύου.

Στο πλευρό των αγροτών οι δήμαρχοι των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας

Ψήφισμα Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
Το Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ αποφάσισε τα εξής: "Υποστηρίζουμε τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια περαιτέρω μείωσης του αγροτικού εισοδήματος και ζητούμε απ την κυβέρνηση να σκύψει πάνω στα προβλήματα των με μέτρα ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα, εκσυγχρονισμού της παραγωγής, αναδιάρθρωσης του παραγωγικού προτύπου, αντιμετώπισης τω κόκκινων αγροτικών δανείων και υιοθέτησης ρεαλιστικού ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους. 

Τα νέα της δεύτερης ομάδας και των γυναικών του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σήμερα το απόγευμα ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ξηρόβρυση για τη τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Σε αδιέξοδο η συνάντηση της Ο.Λ.Μ.Ε. με τον Υπουργό Παιδείας

Υπογράφει ο Γιάννης Γεωργούσης
Αιρετός του ΠΥΣΔΕ νομού Κιλκίς
Χωρίς να απαντηθούν καίρια ερωτήματα έληξε η συνάντηση του Υπουργού με την Ο.Λ.Μ.Ε. Συγκεκριμένα:

Ενημερωτικό για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2017

Υπογράφει ο Δημήτρης Πεππές 
Τακτικό Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ με τη ΔΑΚΕ καθηγητών
Θέση του κλάδου μας αποτελεί η θεσμοθέτηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων για όλες τις διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών, έτσι ώστε την 1η του Σεπτέμβρη να βρίσκονται οι καθηγητές στις θέσεις τους.

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους αγρότες

Δελτίο Τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
➤Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης,
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής,
Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης,
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης,
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής νομού  Θεσσαλονίκης
Τα παραπάνω σωματεία καλούν σε συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων το Σάββατο 4 Φλεβάρη, στις 11.30π.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.

Συμμετοχή του κιλκισιώτη Κώστα Πουντζουκίδη στην αθλητική διοργάνωση Armageddon

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Ιβανώφειο στάδιο της Θεσσαλονίκης η μεγαλοπρεπής διοργάνωση (Επαγγελματική Βράδια επίλεκτων αθλητών στα αθλήματα Kick boxing –M.m.a. – Πυγμαχία ) ARMAGEDDON.

Κυνήγι Θησαυρού 2017: Η Μαρουλία χασμουριέται... το Κιλκίς κουνιέται

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η Μαρουλία, η ατρόμητη φύλακας του κάστρου του Παλιού Γυναικοκάστρου χασμουρήθηκε. Μα η δύναμη της είναι τόση που το χασμουρητό της τράνταξε το Κιλκίς.

Πέλλα: 25χρονος πουλούσε για ελαιόλαδο, κάτι που έμοιαζε με ελαιόλαδο

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν άντρα, που πουλούσε σε ανυποψίαστους πολίτες λάδι αμφιβόλου ποιότητας.

Κιλκίς: Ξεκινά το πρόγραμμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία του προγράμματος Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας, για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρα μαθήματα.

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση, και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)




Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ.πρωτ. Δ24α/ΓΠ οικ.3806/75 -27-01-2017): 

Αξιούπολη: Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Της ζήσης χαρμολύπες»

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου», η Λέσχη Ανάγνωσης «Υπατία», ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη» και οι Εκδόσεις Ινφογνώμων, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας Συλλογής Διηγημάτων του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη «Της ζήσης χαρμολύπες».

Ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς


Ημερίδα μαθηματικών στο Κιλκίς

Tο Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Κιλκίς διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με θέμα τα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ’Λυκείου.

Ετήσια έκθεση εικαστικών παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, τα εγκαίνια της καθιερωμένης ετήσιας έκθεσης ζωγραφικής των Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.

Έκκληση για βοήθεια σε άπορη μονογονεϊκή οικογένεια

Έκκληση
Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
"Ενημερωθήκαμε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 67ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Ξηροκρήνης, για την εξής κατάσταση: Στη γειτονιά τους υπάρχει μονογονεϊκή οικογένεια σε πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση. Η μητέρα είναι άρρωστη και άνεργη. 

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"

Δελτίο τύπου του Συλλόγου "Φλάμπουρας"
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας" έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του.
Σύσσωμο το Δ.Σ., γονείς και φίλοι, τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων και η χοροδιδάσκαλος μας παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση.