Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Οι τρεις νέες μετεγγραφές του Κιλκισιακού Β'

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Βιογραφικά παικτών
ΝΙΚΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Παίκτης της Δεύτερης Ομάδας του Κιλκισιακού είναι ο Νίκος Ιορδανίδης. Με καταγωγή από τη Λάρισα ο Ιορδανίδης παρά το γεγονός πως συμπληρώνει σε λίγες μέρες τα 16, αγωνίστηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία στη Δόξα Γερακαριού στην Α΄ Κατηγορία.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 35χρονο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (16-08-2016) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών, για υπεξαίρεση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ταινία "Τα καλύτερα έρχονται" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με μια αισιόδοξη και γλυκιά ταινία για τη ζωή και τις κινητήριες δυνάμεις της, με την ακαταμάχητα γοητευτική Φανί Αρντάν σε έναν από τους καλύτερους και πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της, συνεχίζονται οι προβολές την Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ.

"Ο ρόλος του «σοσιαλδημοκρατικού και προοδευτικού αριστερού χώρου», και η Μνημονιακή Στροφή του ΣΥΡΙΖΑ"

Δελτίο τύπου Σοσιαλιστικής Προοπτικής
Η Σοσιαλιστική Προοπτική θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για το ρόλο, του λεγόμενου «σοσιαλδημοκρατικού και προοδευτικού χώρου», στην πολιτική ζωή της χώρας. Ο χώρος αυτός αποτελούμενος από τα υπολείμματα του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, το καθημερινά συρικνούμενο Ποτάμι του κου Θεοδωράκη και μερικές άλλες ομάδες με μηδενική απήχηση στο λαό όπως η ΔΗΜΑΡ, έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια στήριξης της εγχώριας διαπλοκής και των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που από το 2010 μας επιβάλλουν οι τοκογλύφοι και το ιερατείο της ΕΕ.

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ζήτω το κιτς

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Τώρα που οι άνθρωποι γίνανε εμπριμέ…
..και τα παντελόνια σχίζονται πριν να παλιώσουν…
Τώρα που γίναμε κοινωνία της υπερβολής έτσι κι αλλιώς..
..μα ..ναι!
και της υπερκατανάλωσης βέβαια,
πλαστικών, πλαστών και έξυπνων προϊόντων, με IQ μεγαλύτερο από το δικό μας…