Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 και ώρα 15:30, στα γραφεία της, 26ης Οκτωβρίου 43.

Εβδομάδα φιλαναγνωσίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, 2-4-2023, οργανώνουμε μια Εβδομάδα δράσεων Φιλαναγνωσίας. Διάφορες δραστηριότητες έχουν οργανωθεί για να προωθήσουν την ιδέα της Φιλαναγνωσίας στα παιδιά.

Παράταση της προθεσμίας πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του ΥπΑΑΤ, κ. Γιώργου Γεωργαντά και εισήγησης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ, παρατείνεται μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2023, η προθεσμία πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον οργανισμό - του προηγούμενου έτους 2022 - η οποία, έληγε σήμερα.

Τιμητική διάκριση για το δικό μας Ερυθρό Σταυρό

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Τη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς είχε τη μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχει στην μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας όπου και έλαβε τιμητική διάκριση.

Ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στο πλαίσιο συζήτησης του σχεδίου νόμου για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Σημεία ομιλίας της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στο πλαίσιο συζήτησης του σχεδίου νόμου για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους , στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας και η συγκέντρωση των διατάξεων μετά από 95 έτη ήταν απαραίτητος. Η συζήτηση αυτή είχε εξάλλου ανοίξει επι Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την αντίστοιχη και για τους ιατρικούς και οδοντιατρικούς συλλόγους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 31/3/2023, 10:27 μ.μ.

Συνελήφθησαν 6 άτομα στις Σέρρες για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (30 Μαρτίου 2023) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίας και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 αλλοδαποί άνδρες και 3 αλλοδαπές γυναίκες, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης απαντά σε δημοσίευμα για τον απολογισμό του ΝΠΔΔ του Δήμου Παιονίας

Υπογράφει ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης
Μέλος Δ.Σ. ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας
Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα του ΝΠΔΔ του Δήμου Παιονίας στα ΜΜΕ, όσον αφορά τον απολογισμό του έργου, στην θητεία της σημερινής διοίκησης του δήμου. Κατά την προσφιλή πλέον τακτική της, η νυν διοίκηση του δήμου παρουσιάζει έργα που έχουν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση, ως δικά τους έργα και βέβαια έργα «ρουτίνας» τα συμπεριλαμβάνουν, ως όραμα για το μέλλον του τόπου. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα:

Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ο νέος Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος"

Τον νέο Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας “Πόντος”, Ταξίαρχο Αναστάσιο Κυριακίδη, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Κιλκίς: Ημερίδα, με θέμα, «Γυναικεία επιχειρηματικότητα»


Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Χατζημλάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει ημερίδα, με θέμα, «Γυναικεία επιχειρηματικότητα» την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλη Σεργιαννίδη» του Επιμελητηρίου.

(Video) Επίσκεψη Τομπουλίδου Κυριακής στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς

Επίσκεψη Τομπουλίδου Κυριακής στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

(Video) Ορκωμοσία τελειοφοίτων 2023 του τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του ΔΙΠΑΕ

Ορκωμοσία τελειοφοίτων 2023 του τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του ΔΙΠΑΕ, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.