Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

(Video) Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων του ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΕΦΕΠΑΕ για την ενημέρωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σχετικά με τις δράσεις ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΚΜ) του ΕΣΠΑ 2014-2020, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) και το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργάνωσαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2), εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του ΕΣΠΑ, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 39χρονος σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Σήμερα (1 Απριλίου 2019) και ώρα 12.00 περίπου, στο 43ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου στο ύψος της Γαλάτιστας Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Γιορτή 2ου ΓΕΛ Κιλκίς για τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας

Ανακοίνωση 2ου ΓΕΛ Κιλκίς 
Η διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, οι καθηγητές, οι συμμαθητές και το γραφείο της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Κιλκίς, υποδέχθηκαν την Δευτέρα τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας, σε μια μεγάλη γιορτή που στήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου.

«Ένας για όλους και όλοι για έναν»

Υπογράφει η Άννα Νικολαΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ποτέ δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι ζω στην Καλλίπολη ούτε είχα την απαίτηση ξυπνώντας ένα πρωί να με καλημερίζει ο Πλάτωνας, είχα όμως αλλά και έχω, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την απαίτηση να μπορώ και μετά τις εκλογές να λέω καλημέρα, όπως έκανα τόσα χρόνια, στο Γιώργο, την Μαρία, την Κατερίνα, τον Χρήστο και την συνονόματη μου Άννα. 

Ρομποτικές μέλισσες δώρισε στο 4ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς ο Δημήτρης Κυριακίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η ρομποτική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θέλησε να ενισχύσει την προσπάθεια εισδοχής των παιδιών προσχολικής ηλικίας στις νέες τεχνολογίες με μια συμβολική κίνηση. 

Κιλκίς: Εκδηλώσεις μνήμης Γρηγορίου Αυξεντίου 2019

Η ταινία "Η Νιότη" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ


Το αγαπημένο σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη παρουσιάζει μια ταινία ύμνο στις αντιθέσεις της ζωής του βραβευμένου με Όσκαρ Πάολο Σορεντίνο, “Η Νιότη” την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ.

Το τελεφερίκ και η χαμένη αξιοπιστία του Σπύρου Βούγια

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τη σύγκλιση των λεγόμενων δυνάμεων της «προοδευτικής» Θεσσαλονίκης ο εντεταλμένος εκπρόσωπος της παράταξης του Σπύρου Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» επέμενε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες «ενοποίησης» των σχημάτων χωρίς να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις. 

2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς: Κύριε Τονικίδη σας ευχαριστούμε δημόσια

Ευχαριστήριο 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
"Η Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς απευθύνει δημόσια ευχαριστία στον κ. Τονικίδη Παύλο, υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, για την πολύπλευρη υποστήριξή του, στη προσπάθεια μας για την τεχνολογική αναβάθμιση του σχολείου."

Γεωργαντάς: Πλήρης αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα της οφειλόμενης ανταπόκρισης τους στον κοινοβουλευτικό έλεγχο ο οποίος αποτελεί πυλώνα της Δημοκρατίας μας. Επιλέγουν να αναλώνονται σε ύβρεις και απαξιωτικές κρίσεις κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και αποφεύγουν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις στις Ερωτήσεις των Βουλευτών.

Προσοχή, κίνδυνος!


Υπογράφει ο Λευτέρης Παυλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Δημαγωγία: η πολιτική ρητορεία που αποσκοπεί στο να παρασύρει τον λαό στοχεύοντας περισσότερο στο συναίσθημα παρά στη λογική και αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή της δημοκρατίας. 

Δημήτρης Κυριακίδης: Ανοίγουμε σε νέες κατευθύνσεις την πολιτιστική – τουριστική πολιτική του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ως γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, με επίστρωση την ιστορία και τις μαρτυρίες της ανθρώπινης παρουσίας του τόπου μας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς συνιστά τον οργανωμένο χώρο της ζώσας μνήμης και ένα καθοριστικό σημείο μόχλευσης για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Κιλκίς. 

Και η Βάγια Προδανά με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το "Κιλκίς Μπροστά", όπως μαρτυρά και η ονομασία της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Κυριακίδη,προπορεύεται Μπροστά στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές: σε ιδέες, προτάσεις και σε πρόσωπα που το ήθος, το κύρος, η εργατικότητα η εντιμότητά τους αντανακλώνται στη στάση ζωής τους και κατ’ επέκταση στην τοπική μας κοινωνία.

Έκτακτο: Κιλκίς-Δοϊράνη-Γευγελή ένας δήμος

➤Σκοπιανοί κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου 2019!
Νέα έδρα του Δήμου ορίζεται το ηρωικό Μυριόφυτο!
Του απεσταλμένου μας Αμπντούλ Μουλαχασάνοβιτς
Την ώρα που κάθε οικογένεια στο Κιλκίς έχει και έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, την ώρα που ο προεκλογικός αγώνας έχει ανάψει για τα καλά και οι υποψήφιοι λιώνουν σόλες από το πέρα δώθε στην 21η Ιουνίου, ταυτόχρονα οι εξελίξεις είναι δραματικές και τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς. 

Κιλκίς: Μεταθέσεις εκπαιδευτικών 2019

Υπογράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Εκπρόσωπος της «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ»
Αιρετός του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
Σχετικά με τις μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από το ΥΠΠΕΘ και σε ότι αφορά τον Ν. Κιλκίς, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Ελένη Γρομπανοπούλου και Ηλίας Κιτσικίδης με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Χρήστου Γκουντενούδη
Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή! 

Περιοδείες Γ. Γεωργαντά με κλιμάκια Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συμμετείχε σε κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευσαν στους Νομούς Ηρακλείου και Αρκαδίας στο πλαίσιο των εξορμήσεων που έχει προγραμματίσει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Γιώργος Μπουδούρης, Μαρίνα Κοντοειδή και Γιώργος Μιχαηλίδης με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Γιώργος Μπουδούρης, Μαρίνα Κοντοειδή και Γιώργος Μιχαηλίδης, τρεις συμπολίτες μας με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο τους, συγκροτημένη σκέψη και ευαισθησίες, συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν ισχυρό και σύγχρονο Δήμο Κιλκίς που θα στέκεται δίπλα στον πολίτη και θα εργάζεται αδιάκοπα για την πρόοδό του.

Πρώτιστο μέλημα «Δήμου ΑΞΙΩΝ» η λειτουργία ενός Κοινωνικού Δήμου Κιλκίς με σεβασμό στον Δημότη

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Δήμου ΑΞΙΩΝ» 
Στον πρότυπο Δήμο Νεάπολης-Συκεών σε ό,τι αφορά τη παροχή σύγχρονων κοινωνικών υπηρεσιών προς το δημότη, βρέθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης. 

Αδέσποτα – Δήμος – Κοινωνία ένα θέμα που μας αφορά όλους

Χρύσα Κεσίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη» - Αγαθόπουλος Δημήτριος
Δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο κανένα στη χώρα μας. Στην κατηγορία αυτών που βιώνουν, με ιδιαίτερη βαναυσότητα τα αποτελέσματά της, είναι και οι πιο πιστοί σύντροφοι του ανθρώπου, τα ζώα.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο πρωτάθλημα Taekwondo Multi European Games στη Σόφια Βουλγαρίας

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανευρωπαϊκό προκριματικό και βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Taekwondo Multi European Games διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Asics Arena στη Σόφια Βουλγαρίας από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 έως 24/03/2019. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν kids, παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών κάτω των 21, και ανδρών-γυναικών.

Εγκαίνια των νέων γραφείων του ΚΕΘΙ

Δελτίο τύπου του Κ.Ε.Θ.Ι.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΚΕΘΙ, στο ιστορικό κτίριο της οικογένειας Δεληγιώργη, στην οδό Πινδάρου 2, στο κέντρο της Αθήνας, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων. 

Η χρήση της Τέχνης στην θεραπεία του αυτισμού


Γράφει η Γεωργία Τριανταφυλλίδου 
Κοινωνική λειτουργός, MSc
Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης
Μάθε ποιος είναι ο ρυθμός που κρατά τους ανθρώπους γιατί μέσα σε αυτόν βρίσκονται. Χωρίς προφορικό λόγο, χρησιμοποίησε το σώμα σου, επικοινώνησε, εκφράσου, φτιάξε το δικό σου χώρο και τις δικές σου εικόνες.

(Video) Ανοικτή εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα «Οι ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα»


Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος «ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ», πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 12:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Τσιρογιάννη 3, Κιλκίς), με θέμα ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα''.