Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ο Νίκος Νίτσας και ο Ηλίας Καλπάκας κάθε Παρασκευή στον OkRadio



Υλικό Οδύσσειας ΙΙ


Tου Φώτη Μισόπουλου

Σπίτι των σπηλαίων που πίσω από
τις πόρτες του ένα κύμα κουρνιάζει βρυχώμενο
DEREK WALCOTT [1]

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη για την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
Βουλευτής νομού Κιλκίς
ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ! 
Έφερε με γενναιότητα στην επιφάνεια αυτό που δυστυχώς στις μέρες μας, ζουν εκατομμύρια γυναίκες.

Μηδενική ανοχή για καταγγελίες όπως αυτή της Σοφίας Μπεκατώρου


Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
-Σπάσε τη σιωπή, όπως η Ολυμπιονίκης, για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο περιβάλλον για τη νέα γενιά αθλητών, σε συνδυασμό με τις δράσεις που αναπτύσσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού
Το Υφυπουργείο Αθλητισμού, με σωρεία δράσεων και ενεργειών το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει εστιάσει στον προγραμματισμό του σοβαρότατου θέματος της ενημέρωσης, πρόληψης και καταπολέμησης των φαινομένων σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον αθλητισμό στη χώρα μας. Ζήτημα αιχμής, άλλωστε, για τον αθλητισμό παγκοσμίως.

"Λέανδρος": Σε 24ωρη επιφυλακή ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Σε 24ωρη επιφυλακή βρίσκεται και θα παραμείνει όλος ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, εφαρμόζοντας, πυρετωδώς από τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021, το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτιστεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Λέανδρος".

Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την Παιδεία


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με διοργανώτρια την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ και με ευθύνη του κ. Στυλιανού Κονταδάκη - Διευθυντή Γραφείου Προέδρου και Γραμματέα Οργανωτικού, μια ακόμη επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη με θέμα την Παιδεία παρούσας της Υπουργού κας Νίκης Κεραμέως, η οποία είχε την ευκαιρία και τη δυνατότητα, να συνομιλήσει για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, με τομεάρχες Παιδείας των κομματικών Οργανώσεων της χώρας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 16/1/2021, 6:37 μ.μ.


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν χθες (15 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 10 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Πλήρωσε 2.800 ευρώ για αυτοκίνητο που δεν υπήρχε


Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2020, με το πρόσχημα πώλησης οχήματος, απέσπασε χρηματικό ποσό 2.800 ευρώ από ημεδαπό άνδρα σε περιοχή της Ημαθίας, πείθοντάς τον να καταβάλει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, δήθεν για την αγορά του οχήματος.

Κορωνοϊός (16/1/2021): 510 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 20 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 148370, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5721 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45355 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στα λευκά ο νομός Κιλκίς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (Video, φωτογραφίες)


Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται από νωρίς το πρωί όλος ο νομός Κιλκίς προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το κύμα κακοκαιρίας «Λέανδρος». Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν σημειωθεί, παρά μόνο στο τμήμα της επαρχιακής οδού Καστανερής-Μεγάλων Λιβαδίων, όπου η κίνηση λόγω παγετού πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

(Video) Ο Δήμος Κιλκίς με όλα τα μέσα, στον αγώνα ενάντια στο χιονιά



Στη μάχη του χιονιά ρίχθηκε ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς ανακόπτοντας τον πυκνό χορό των νιφάδων στο δίκτυο της πόλης και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες οικισμών της ορεινής πλευράς του Κιλκίς.