Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η φωτογραφία της ημέρας

Σαν συγκέντρωση αγανακτισμένων πολιτών, δεν είναι;

Επανιδρύεται ο Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Άρης Παντελεήμονα

Επανιδρύεται ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα. Μετά την χθεσινή οικογενειακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο των αποδυτηρίων του συλλόγου, με την συμμετοχή διοικούντων και ποδοσφαιριστών που την νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, άρχισε η προσπάθεια της αγωνιστικής επανίδρυσης. Στη συνάντηση που οργανώθηκε μετά από απαίτηση των ποδοσφαιριστών έγινε σαφές ότι με την επιστροφή τους από την νέα αγωνιστική περίοδο και την επανασύνδεση τους με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ο σύλλογος αλλάζει σελίδα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Η προσπάθεια αυτή θα έχει την πλήρη στήριξη των διοικούντων του συλλόγου, ολόκληρου του χωριού αλλά και του Χονδρόπουλου Ηλία που θα συμμετάσχει και θα συνεισφέρει από την θέση του προπονητή εάν τελικά τελεσφορήσει. Η αρχή έγινε, οι υποσχέσεις δόθηκαν και πλέον οι προσδοκίες όλων αλλά και οι φιλοδοξίες περιμένουν την εκπλήρωση. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18:00 όπου θα διοργανωθεί στο γήπεδο οικογενειακό διπλό με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών και φίλων του συλλόγου.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Κάτω Θεοδωράκια του δήμου Κιλκίς

Συμμετοχή του κιλκισιώτη Γιώργου Καραμήτρου σε συναυλία στο Βαφοπούλειο Θεσσαλονίκης

Συναυλία των Φοιτητών Κατεύθυνσης Σύνθεσης του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 21:00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφοπούλου 3, τηλ. 2310/ 424.132). Οι φοιτητές που θα παρουσιάσουν τα έργα τους ανήκουν στην τάξη του Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Χρήστου Σαμαρά και είναι η Σοφία Αβραμίδου, ο Ιωάννης Αγγελάκης, η Μαρία Γούβαλη, ο Μανώλης Εκμεκτσόγλου, ο Γεώργιος Ζαμπακλής, ο Γεώργιος Καραμήτρος, η Άννα Ροηλίδου και ο Ευάγγελος Χατζηγεωργίου.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Άνω Θεοδωράκια του δήμου Κιλκίς

Πάμε Βοτανικό Κήπο Κρουσίων!

Όπως κάθε χρόνο με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος συναντιόμαστε στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων. Τις περασμένες χρονιές ο εορτασμός είχε τον επίσημο χαρακτήρα μιας και συμμετείχαν οι αρμόδιοι κρατικοί και τοπικοί φορείς.
Σήμερα, μετά από 3 περίπου χρόνια απαξίωσης του Κήπου από τους αρμόδιους φορείς, θα είμαστε πάλι εμείς οι απλοί πολίτες που θα κρατήσουμε ζωντανή και αυτήν την επέτειο στον συγκεκριμένο χώρο. Σε πείσμα των καιρών και της αδιαφορίας των υπευθύνων εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Κήπο ελπίζοντας ότι κάποτε η πολιτεία θα κατανοήσει την σπουδαιότητά του για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας στον πρωτογενή τομέα. Καλούμε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Κυριακή 05-06-11 τον Βοτανικό Κήπο. Θα υπάρξουν καλλιτεχνικά δρώμενα, παιδότοποι και για τους φίλους της φωτογραφίας θα γίνει διαγωνισμός με θέμα τον Κήπο και τα αυτοφυή αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Η βράβευση του διαγωνισμού φωτογραφίας θα γίνει στις 24-06-11 στον ίδιο χώρο κατά την διάρκεια του εορτασμού των δέκα χρόνων από την δημιουργία του Κήπου.

Σύλληψη για αγοραπωλησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στις 27-05-2011 και ώρα 17:10 στο Πεντάλοφο Θεσ/νίκης, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 46 ετών, στην οικία του, όπου ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς Τ.Α. Κιλκίς /ΟΔΝ, τέθηκε από παρακολούθηση και εντοπίσθηκε ένα ΙΧΕ αυτ/το το οποίο προσήλθε στην οικία, εισήλθε εντός αυτής ένα άτομο, παρέμεινε για λίγα λεπτά, και εξήλθε κρατώντας ένα σακουλάκι, επιβιβάσθηκε στο όχημα και αποχώρησε. Όταν αντιλήφθηκε ο οδηγός του οχήματος ότι παρακολουθείται πέταξε το σακουλάκι επιτάχυνε, διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, και διέφυγε της σύλληψης. Το σακουλάκι περισυνελέχθη, και διαπιστώθηκε ότι περιείχε κάνναβη βάρους 9,7 γραμ.  Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκε ποσότητα κάνναβης σε 9 συσκευασίες συνολικού βάρους 106 γραμ., τέσσερα υπολείμματα από αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι κρότου και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1 και 0,75 μέτρων.  Οι ναρκωτικές ουσίες – δενδρύλλια και ηλεκτρονικές ζυγαριές κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσ/νίκης, ενώ έτερος οδηγός αυτ/του αναζητείται.  Προανάκριση διενεργεί Τ.Α.Κιλκίς.

Τροχαίο ατύχημα εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου

Στις 27-5-2011 και ώρα 18:50, στο 6ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Αξιούπολης –Φανού λόγω της βροχόπτωσης ,εξετράπη της πορείας του ΙΧΕ  αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 80 ετών με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού. Ο τραυματίας νοσηλεύεται Νοσοκομείο Γουμένισσας. Προανάκριση διενεργεί Α.Τ. Αξιούπολης.

Τροχαίο ατύχημα – σύγκρουση οχημάτων

Στις 27-5-2011 και ώρα 11:50, στο Κιλκίς, συγκρούσθηκε δίκυκλη μοτ/τα που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 35 ετών, με ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπή ηλικίας 37 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της δίκυκλης μοτ/τας. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Κιλκίς.  Προανάκριση διενεργεί το Τ.Τ. Κιλκίς.

Περιδιαβάζοντας το παζάρι του Κιλκίς το Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Κορυφή του δήμου Κιλκίς