Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόγραμμα 194 εκατ. ευρώ για 11.116 Νέους Αγρότες.

Ενισχύσεις ύψους 194.329.500 ευρώ για μια πενταετία θα λάβουν 11.116 παραγωγοί ως 40 ετών οι οποίοι εντάσσονται στο καινούργιο πρόγραμμα των «Νέων Γεωργών».

Διάκριση για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς στον Δρόμο Θυσίας 2014 στα Γιαννιτσά

Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά την Κυριακή ο πετυχημένος αγώνας «Δρόμος Θυσίας», αφιερωμένος στη μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή με την συνεργασία της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΜΓ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ.

Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Εμποροπανήγυρη 2014
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ξεκίνησε τη νέα αυτή χρονιά (2014 - 2015) στηρίζοντας για ακόμη μία φορά τις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς. Συμμετείχε ενεργά με την παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, είτε με την εμφάνιση των χορευτικών του τμημάτων είτε με την παρουσία του στο αντίστοιχο περίπτερο του Λ.Ε.Κ.

Κοινή συνεδρίαση των πολιτικών επιτροπών ΟΝΝΕΔ και ΝΔ


Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ
Το ερχόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο ATHOS PALACE στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και ώρα 11.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των πολιτικών επιτροπών ΟΝΝΕΔ και ΝΔ.

Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Κιλκίς εν όψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης αναλύθηκαν οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και του Αριστερού Δικτύου ενώ τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν επί των διαφόρων ζητημάτων σε συνάρτηση και με την παρούσα πολιτική κατάσταση.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αμφίπολη- Ελληνικό μεγαλείο-Η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα περιμένει να έρθει στο φως το «μυστικό του τάφου»·Δημοσκοπήσεις- Χαριστική βολή σε Βενιζέλο και ΔΗΜΑΡ-Παγιώνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ·Γεμάτος λάθη και ο (διορθωμένος) ΕΝΦΙΑ
ΕΘΝΟΣ ·Θερμό μέτωπο στους δήμους για την αξιολόγηση-Ομπρέλα ΣΥΡΙΖΑ στο μποϊκοτάζ δημάρχων και περιφερειαρχών·Ποιοι πήγαν- 21 θέσεις από το Ποτάμι για τη διακυβέρνηση·Κρήτη- Προσφυγόπουλο 17 μηνών επιβίωσε 4 μέρες στη θάλασσα

"Όλοι στην 24ωρη απεργία στο Δημόσιο την Τρίτη 23 Σεπτeμβρίου 2014"

Υπογράφουν οι Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο
Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών μετά από προσφυγή της κυβέρνησης να κηρύξει ως παράνομη και καταχρηστική την «αποχή-απεργία», που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία της λεγόμενης αξιολόγησης είναι πράξη πέρα για πέρα αντιδραστική και αυταρχική.

44,17 εκατ. € με το νέο 5ετές πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων

Ξεκινά το νέο πενταετές πρόγραμμα αναδιάρθρωσης – μετατροπής αμπελώνων με την απόφαση που υπέγραψε ο Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης για την ένταξη των πρώτων 1.041 δικαιούχων αμπελουργών οι οποίοι ενισχύονται με 10 εκατ.€.

"Είναι και ανίκανοι και επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν τώρα."

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς παρευρέθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρίου 2014, στη διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων του Κιλκίς, στην Περιφέρεια Κιλκίς, για το τεράστιο πρόβλημα του καταρροϊκού πυρετού, που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Καθημερινά προστίθενται νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχει σχεδόν κανένα κοπάδι του νομού που να μην έχει απώλειες από την ασθένεια.

Σημείωσε ξανά επιτυχία ο αγώνας λαϊκού δρόμου «Παντελεήμονας RUNNING 2014»

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργάνωσε στον Παντελεήμονα τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. με την επωνυμία «Παντελεήμονας RUNNING 2014». Παράλληλα διεξήχθη Αγώνας Δρόμου 5χλμ. και Αγώνας Δρόμου 1.000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

"Γιώργο θα σε θυμόμαστε για πάντα και του χρόνου πάλι κοντά σου"

Τίμησε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 με την παρουσία της η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς τον άδικο χαμό του αθλητή της Γιώργου Τηλκερίδη, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας. Έτσι στις 16.00 σε μια σεμνή αλλά γεμάτη μνήμη τελετή στην Ξηρόβρυση Κιλκίς, διεξήχθει τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του μεταξύ των ομάδων Π.Ο. Ξηρόβρυσης, Α.Ο Κοιλαδίου, Γερακαριού και Αλέξανδρου Κιλκίς.

"Η μείωση των μαθητών στην τάξη"

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)

Το Υπουργείο Παιδείας οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερη συρρίκνωση τα τμήματα των σχολείων, με την αύξηση του αριθμού των μαθητών
Τι ισχύει:

Ενισχύθηκε το διοικητικό σχήμα του Α.Π.Ο. Ατλας Κιλκίς

Με την έναρξη της προπονητικής χρονιάς 2014-2015 η διοίκηση του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ καλωσορίζει τα δυο νέα μέλη του, την Έφορο Γυναικείου Τμήματος ΤΣΑΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ και την Υπεύθυνη Τύπου ΣΙΟΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ. Με το ομαδικό πνεύμα, την συλλογική δουλειά, την θέληση και το όραμα για μια ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ, ευχόμαστε όλοι μαζί "Καλή Αγωνιστική-Προπονητική Χρονιά".

Κλείστε το ρημάδι!

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται φανερό, πως η τηλεόραση ελέγχει τα αντανακλαστικά και το μυαλό των πολιτών. Και τα δικά μου! Και την κρατάω κλειστή στις ειδήσεις (τάχα μου ενημέρωση) και στις δήθεν πολιτικές εκπομπές πληροφόρησης των θέσεων των κομμάτων, για την ψυχική μου υγεία και για να παραμείνει όσο γίνεται ζωντανή η κρίση μου.