Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

(Video) Επισκεπτόμαστε το όμορφο Δάσος του Πεδινού Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το όμορφο Δάσος του Πεδινού Κιλκίς

SKY express: Απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθημερινά, με Airbus A320neo


Η αφετηρία της νέας εποχής της SKY express, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήσεις και αεροσκάφη Airbus A320neo. Οι απευθείας πτήσεις εγκαινιάστηκαν στις 14 Δεκεμβρίου και, καθημερινά, το «Αεροδρόμιο Μακεδονία» ενώνεται με το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την Θεσσαλονίκη να λειτουργεί ως αφετηρία στο διευρυμένο πτητικό έργο της SKY express. Την ίδια ώρα, η Βόρεια Ελλάδα αποκτά ένα από κάθε άποψη ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό προϊόν.

Κορωνοϊός (3/1/2021): 390 νέα κρούσματα (4 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 36 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 390 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 140099, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5463 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 41926 (29.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ώρα για νέα αρχή στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης.
Εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας χαίρομαι που οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δικαιώνουν τις επιλογές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη που πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρμαχος.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 66χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (3 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 14.10 περίπου, στην παλαιά εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 3 αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Στο κατώφλι του 2021: «Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο, αν δεν αλλάξουμε εμείς»*

Υπογράφει ο
Κώστας Κιλτίδης
Δεν είμαι ο αγιότερος, ο σοφότερος και ο ικανότερος των πολιτικών που ανέδειξε ο νομός Κιλκίς. Επέδειξα όμως πίστη σε αρχές, ταυτότητα πολιτικής και αγωνίστηκα για τον νομό, την πατρίδα και την ελληνική κοινωνία. Μετά την σύγκρουση, αναζήτησή και την αποχώρησή μου το 2012 από την ενεργό πολιτική, είναι γνωστό ότι το 2015, στις δεύτερες εκλογές επανεντάχθηκα στη Ν.Δ. και μάλιστα στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.

Kids Master Chef από το ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Πολύχρωμα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Γλυκές δημιουργίες από τον Θοδωρή
Αυτές τις γιορτινές μέρες, μας δίνετε η ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας. Έτσι λοιπόν, εμείς στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids έχουμε να σας προτείνουμε μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, για να κάνετε τη μέρα σας ακόμα πιο γλυκιά, παρέα με τα παιδιά σας. Τρουφάκια Oreo με 3 υλικά είναι η σημερινή μας συνταγή.