Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου σε οδούς της κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Επίσκεψη Α. Τζιτζικώστα στα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas


Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης MOMus εντός της ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των γυρισμάτων της χολιγουντιανής κινηματογραφικής παραγωγής «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas.

Φωτογραφίζοντας την Παιονία


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Μια νέα, δημιουργική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε ο δήμος Παιονίας στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της περιοχής.

Κορωνοϊός (6/7/2021): 1797 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 8 θάνατοι και 168 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.797, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 429.144 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 125 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.446 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αυτοψία Α. Τζιτζικώστα στο έργο ανάπλασης της λίμνης Δοϊράνης


Αυτοψία στο έργο καθαρισμού και ανάπλασης της λίμνης Δοϊράνης, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κιλκίς, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δήλωση Π. Τονικίδη για το νέο εργασιακό

Υπογράφει ο
Παύλος Σ. Τονικίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καλύπτεται πίσω από την αμηχανία και το μούδιασμα που με δική της ευθύνη προκάλεσε στην κοινωνία με πρόσχημα την πανδημία. Με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που έχει επιβάλει, βρήκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει το σκληρό της πρόσωπο.

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς, την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021


Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021, λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 6/7/2021, 2:40 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης

- Σε οικία που χρησιμοποιούσε καλλιεργούσε συνολικά 133 δενδρύλλια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας
- Στις έρευνες μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν πάνω από 12 κιλά κάνναβη, κοκαΐνη και χρηματικό ποσό 12.700 ευρώ
- Επίσης συνελήφθη μία γυναίκα που είχε προμηθευτεί ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη χθες (5 Ιουλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης.

Το θερινό σινεμά Κιλκίς ξεκινά - Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα


Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του 
Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ ΕΔΩ
Με φυσικό σκέπαστρο τον ουρανό και το φως των αστεριών που τρεμοπαίζει ρίχνοντας τις ασημόχρυσες ανταύγειές του στις πυκνές φυλλωσιές των δέντρων, η νησίδα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς ξαναβάζει σε κίνηση ξεχασμένα όνειρα και ζωηρές προσδοκίες παλιών γνώριμων και νέων φίλων του σινεμά, εντυπωμένες στο άσπρο πανί της μεγάλης οθόνης.

Πληθωρικό σε προτάσεις πολιτισμού και τέχνης το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς


Δείτε ολόκληρο το 
πρόγραμμα και ΕΔΩ
Μύρισε καλοκαίρι και ο Δήμος Κιλκίς έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την περίσταση εγγράφοντας στους ημεροδείκτες του ακαταμάχητες προτάσεις που υπηρετούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

Οι Δρομείς υγείας Κιλκίς, στον Όλυμπο


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Τις δύο τελευταίες εβδομάδες τα βλέμματα όλης της κοινότητας του ορεινού τρεξίματος ήταν στραμμένα στον Όλυμπο αφού δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της χώρας μας προσέλκυσαν εκατοντάδες αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: 3ος με μεγάλο ρεκόρ στα 800μ ο Αλεξ Αλέρου - Επιτυχημένη παρουσία της Κ. Κουρτίδου


Δελτίο τύπου Τμήματος Στίβου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Με μεγάλη επιτυχία για τον στίβο της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (Εφήβων – Νεανίδων) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (6/7/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Φιλικά με Joga Bonito
Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την χαρά να φιλοξενήσει στο Alexandros Sports Center την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Joga Bonito από την Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποίησε την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή της.
Στο πλαίσιο αυτό τρεις ομάδες μας αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των φιλοξενούμενών της Ακαδημίας. Η «Μίλαν» τέθηκε αντιμέτωπη με την Κ10 της Joga Bonito, η «Μαρσέιγ» με την Κ8 της Joga Bonitoκαι οι Ελπίδες Κιλκίς με την Κ17 της Joga Bonito.

Από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ στο Κιλκίς


Μια διαφορετική νότα στις νύχτες του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς προσέδωσε η χορωδία «The Portland State Chamber Choir», με τη εμφάνισή της χθες Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Πάρκο Κήπος του Κιλκίς.