Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Έκθεση του παιδικού τμήματος ζωγραφικής της "Τέχνης" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι εικαστικοί του μέλλοντος εκκολάπτονται με την συνοδεία και βοήθεια των καλύτερων εκπαιδευτών, του Νικόλα Μπλιάτκα, της Κικής Βέλκου και του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου στην Τέχνη. 

Κιλκίς: Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ανάγλυφου σε πέτρα του εκπαιδευτικού και συγγραφέα, Θεόδωρου Γιαννακού, με τίτλο  «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα» την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στην Τέχνη. 

Γκουντενούδης: Αντιδημοκρατική και αντιθεσμική η λειτουργία της ομάδας του κ. Σιωνίδη

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Την Πέμπτη 05/12/2019 έλαβε χώρα η προγραμματισμένη 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας και μέσα από την ψήφιση αλλά και την τοποθέτηση της δημοτικής πλειοψηφίας επί συγκεκριμένων θεμάτων, αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η διοικητική της ανεπάρκεια αλλά κυρίως η νοοτροπία τους που κάθε άλλο παρά δημοκρατική και προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος είναι.

(Video) Συνέντευξη τύπου του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, στο Κιλκίς


Η συνέντευξη τύπου του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, στο Κιλκίς, δόθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 1:00 μ.μ.

Μια νέα επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες του μέλλοντος, στο Κιλκίς

Εγκαίνια για μια νέα επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες του μέλλοντος έγιναν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 επί της οδού 21ης Ιουνίου 16, στο Κιλκίς. 

(Video) Διαμαρτυρία Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς για τα αδέσποτα


Η διαμαρτυρία Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς για τα αδέσποτα, έγινε μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 2:00 μ.μ.

Επανάληψη της διαδικασίας για το οικόπεδο των Μύλων Σαμαρά - Άκυρος ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς που είχε εγκριθεί το 2016

Απροσδόκητο είναι το πόρισμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης επί της προσφυγής των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων για τη διανομή του οικοπέδου των Μύλων Σαμαρά, προκειμένου να ανεγερθεί δικαστικό Μέγαρο. Οι προσφυγές έγιναν δεκτές και ακυρώθηκε η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή διαπιστώθηκε ότι το άρθρο του Κανονισμού Λειτουργίας, στο οποίο στηρίχθηκε η πλειοψηφούσα παράταξη δεν μπορούσε να ισχύσει, καθώς όλος ο κανονισμός είναι άκυρος.

Παύλος Τονικίδης: "Πήραν τα μυαλά τους αέρα"

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ
Η δημοτική παράταξη «Δήμος Αξιών» ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τους δημότες του Κιλκίς και μέσα από την δράση της να πάει τον τόπο μας μπροστά και να αλλάξει τα πράγματα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 10/12/2019, 11:30 π.μ.

Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (9 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 42χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε παράνομα σε οικία 89χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (Τρίτη 10/12/2019, 10:00 π.μ.)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κρίθηκε στις λεπτομέρειες 
Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας γνώρισε η «Ίντερ» με 4-2 από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στο γήπεδο του Παύλου Μελά το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον δασάρχη Κιλκίς κο Γεώργιο Βούρτσα και τον Προϊστάμενο κο Γεώργιο Καγιάννη κα για την ευγενική ανταπόκριση στο αίτημα των μαθητών μας στη χορήγηση Χριστουγεννιάτικου Έλατου προκειμένου να στολιστεί η κεντρική είσοδος του σχολείου.
Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Θαλπωρή και Υγεία

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Πλανευτές" της Αργυρώς Χαρίτου


Συλλυπητήρια για το θάνατο του Παρασκευά Κρυωνά

Ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Κρυωνά Παρασκευά, συνήλθε την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα: