Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

(Video) Εγκαίνια έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, "Η πόλη του Κιλκίς σε φωτογραφίες"

Εγκαίνια έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, "Η πόλη του Κιλκίς σε φωτογραφίες", την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Που είναι η πολυδιαφημιζόμενη "εταιρική κοινωνική ευθύνη" των επιχειρήσεων υγείας;

Που είναι η πολυδιαφημιζόμενη  "εταιρική κοινωνική ευθύνη" των επιχειρήσεων υγείας που ¨σφυρίζουν κλέφτικα" την ώρα που διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται σε ράντσα και πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων;
Του Παναγιώτη Σαββίδη
Όταν με επικοινωνιακούς όρους και «λάιφ στάιλ» οι μεγάλες επιχειρήσεις θέλουν να διαφημίσουν το «κοινωνικό» τους πρόσωπο μέσο της πολυδιαφημιζόμενης «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» τότε επιστρατεύονται όλοι μηχανισμοί χειραγώγησης του συστήματος και πακτωλός χρημάτων «χτίζει» αυτό το προφίλ.

Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς


Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε στον ημιτελικό του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς από την ισχυρή ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης. Οι αγώνες έγιναν στα εκπαιδευτήρια «Πλάτων» στην Κατερίνη το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. 

Κορωνοϊός (21/11/2021): 4.108 νέα κρούσματα (42 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 76 θάνατοι και 590 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.108, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 878.920 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.869 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 21/11/2021, 5:23 μ.μ


Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στην περιοχή της Καλαμαριάς

Οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών γυναικών για διάρρηξη οικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Κιλκίς: Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Εξέγερση για την Ελευθερία

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας για την απογραφή


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η απογραφή πληθυσμού ξεκίνησε. Αυτές τις ημέρες που βοηθάει και ο καιρός οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, διανέμουν στις οικίες των νοικοκυριών ειδικό έντυπο με μοναδικό κωδικό απογραφής.

(Video) Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων 2021, στο Κιλκίς

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων 2021, στο Κιλκίς την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Από τον Γούτενμπεργκ στον Ζούκενμπεργκ


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Όταν ο Ιωάννης Γούτεμπεργκ συναντήθηκε στο Χάρλεμ με τον Λαυρέντιο Κοστέρ ο οποίος του έδειξε τα πρώτα κινητά τυπογραφικά στοιχεία που είχε εφεύρει και κατασκευάσει, μαγεύτηκε. 

(Video) Σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

 
Η υπεύθυνη λόγου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Θεοδώρα Θεοδωρίδου, παρουσιάζει τις Σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, σε εκδήλωση στο Κιλκίς, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Γιατί ΚεντροΔεξιά εν έτει 2022;

Υπογράφουν οι κ.κ.:
- Χρυσή - Ουρανία Παπαδοπούλου,
Business Management, London Metropolitan University / Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Παν. Πειραιά / Επιχειρηματίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφ. Παραγωγός

Δεξιά ή Κέντρο… Κέντρο ή Δεξιά... και Κέντρο και Δεξιά λοιπόν! Η ΚεντροΔεξιά αποτελεί για πολλούς μία θολή έννοια, η οποία συγκεντρώνει φανατικούς εχθρούς. Παρ’ όλα αυτά, η κεντροδεξιά αποτελεί κυρίαρχη ιδεολογία στην Δύση, και έχει στο επίκεντρό της την Ελεύθερη Οικονομία και Επιχειρηματικότητα, μα και Κοινωνικές Πολιτικές για να στηρίξει τους πλέον ευάλωτους και να δημιουργήσει Ευκαιρίες για όλους.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς 
«Ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και της Υπερμάχου Στρατηγού, που ως προστάτης τους, έχει υπό τη σκέπη της όλα τα στελέχη τους.

(Video) Εκδήλωση στο Κιλκίς με τίτλο, "Εικόνα, Λόγος, Μουσική, Χορός για το 1821"

Εκδήλωση στο Κιλκίς, με τίτλο "Εικόνα, Λόγος, Μουσική, Χορός για το 1821", το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Αφιερωμένο στη διεθνή ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών


Του Αλέξανδρου Τσιμπούκα
Παιδί, ο αγγελιαφόρος της ειρήνης. Μιας ειρήνης που έχει μεταβληθεί κι έχει μεταμορφωθεί σε αναμονή για την έσχατη ημέρα μιας ξένης και συνάμα καθολικής κρίσεως, εξαιτίας των ως πάντα ασελγούντων, πολιτικής και κακουργίας, όταν κανείς δεν θα μπορέσει να διαφύγει την αλυσίδα του ολέθρου.