Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ο Τρυποκάρυδος Κιλκίς ροκάρει...


Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή, την Τετάρτη 12-06-2019 και την Πέμπτη 13-06-2019 και ώρα 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ πίσω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ, τα εξής είδη παντοπωλείου:

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

«Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» στην Ειδομένη και τη γύρω περιοχή (Η Ασημένια εκπρόσωπος γευσιγνωσίας )


Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Ο Βασίλης Αδαμίδης με τους συνεργάτες του παρουσίασε ένα επεισόδιο στη σειρά των εκπομπών του «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα». Ακολούθησε τον ρου του ποταμού Αξιού από τις εκβολές του μέχρι την Ειδομένη και τα σύνορα. Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης στήριξε έμπρακτα αυτή την ιδέα και συνέβαλε στην υλοποίησή της.

Δήλωση προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς για εκλογή Δ. Κυριακίδη

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς 
Με τη μεγάλη εκλογική νίκη του Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς την Κυριακή 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πολύμηνη προσπάθεια της ΝΟΔΕ ΝΔ να εδραιώσει στο Δήμο Κιλκίς μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που έχουν την αξιοσύνη αλλά και τις ικανότητες να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου Κιλκίς και να προχωρήσουν αποφασιστικά την υπόθεση ανάπτυξής του. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, στις 12 Ιουνίου 2019

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 12 Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Πανελλήνιες: Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - ΚΔΒΜ1 Κίνητρο Κιλκίς
Σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τα θέματα ήταν ποιοτικά και διαβαθμισμένης δυσκολίας. Απαιτούσαν πολύ καλή γνώση της ύλης όλων των τάξεων του Λυκείου. 

Ευχαριστήριο Αικατερίνης Γιαννακούλα – Ζιούτα

Υπογράφει η Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα 
Δημοτική σύμβουλος Δημοτικού Συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά"
Στην εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών η πλειονότητα των πολιτών του Δήμου Κιλκίς ενέκρινε την προγραμματική πρόταση του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά" και νεοεκλεγμένου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για την επόμενη τετραετία.

Κιλκίς: 3o Street Handball 5X5 2019


Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Εργαστηριακών Ιατρών

Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των Εργαστηριακών και Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών, για την προάσπιση της επαγγελματικής αξιοπρέπειας των ιατρών, με κύρια αιτήματα την κατάργηση του clawback και του rebate και την αύξηση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ και ζητά την κατανόηση των ασφαλισμένων για την όποια ταλαιπωρία ενδεχομένως θα υποστούν. 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κ.Δ.Α.Π. "Αίας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κ.Δ.Α.Π. "Αίας" Κιλκίς
Το Κ.Δ.Α.Π. "Αίας" σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν Πρόγραμμα "Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής, μέσω ΕΣΠΑ, 2019-2020". Καλούμε όλους τους γονείς να μας προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά άμεσα, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Αυτοί είναι οι έξι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Οι έξι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής στις 16 Ιουνίου στην Κατερίνη.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Βικτώρια Σχοινά -Ευγενία Παπαδοπούλου -Δημήτρης Μητώνας- Σωτήρης Πατσιούρας - Γιάννα Μητώνα- Ειρήνη Μητώνα.
Με την στηριξη του Μέγα Χορηγου μας: VIOZOIKI

Νέες αθλητικές ενδυμασίες για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, για την προσφορά δώδεκα αθλητικών ενδυμασιών προς τους μαθητές μας. Επίσης ευχαριστούμε και τον Σύλλογο Γονέων Μαθητών του Σχολείου μας για το αίτημα προς τη Διοίκηση του Συλλόγου η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης – Γαλάτιστας - Αρναίας – Παλαιοχωρίου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης - Γαλάτιστας- Αρναίας – Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Καλλιτεχνικό και πολιτιστικό φεστιβάλ του "πόλις" Κιλκίς

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο η «πόλις» σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς καλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα διήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων του Κιλκίς.

Τμήματα ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Γιατί να κάνουν τα παιδιά μας ενόργανη και ακροβατική γυμναστική;
Η ιδανική ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί ενόργανη και ακροβατική γυμναστική είναι από 4 χρονών.